Nokia windows phones

Killerius

Pripravnik
11. jul 2010
149
14
18
Glavni problem Lumnie800 tudi po updatu naj bi bil 3G signal, ta kar topi avtonomijo baterije, sploh če je šibek signal. Z 2G naj bi zadeva kar držala.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Potem pravite, da raje zberem US Marketplace? Jest?

Na svojem imam US seveda, ker Slo še ni blo, na Lumii pa mam zdajle izbiro.

Drugače pa razočaran...ne vem kaj sem gledal, ko sem se igral z njo 5min. Pentile matrika mi gre zelo na živce, bela je daleč od bele ipd. Upam da se bom navadil.
smile-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Jaz sem si tudi nastavil na US, vendar ne morem vnesti kartice, ker če izbereš US account lahko izbiraš samo med državami v USA, tako da s plačljivimi aplikacijami žal ni nič ali pa le jaz ne znam pravilno nastaviti...

Drugače pa sem zadovoljen... Kar se baterije tiče mi sedaj drži od danes zjutraj, s tem da imam skozi vse vklopljeno (wifi, 3g, vse je nastavljeno na push), 30 min klicev, nekaj sms-ov, 15 min youtube posnetkov pa je baterija še na 58%.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja zaenkrat mi je bolj minus kot plus glede na to, da je veliko dražja kot Trophy. Je pa ekstra content suppi.

Cegu je mal pretežak, 0,1 inč displaya manj tudi kar čutim, kar nisem pričakoval, tudi kar velika deluje, čeprav veliko tanjša kot trophy. Veliko bo pa povedala še baterija, ker če bo še to slabše kot Trophy pol je Nokia res ustrelila dokaj v prazno. Je pa lepa Cyan, kar pa bejbi tudi šteje.
tongue-1.gif

Kaj potem naredim glede marketplejsa? Pa ja bi morali biti nabor appov popolnoma enak? Kako je potem z nakupi če obdržim USA ipd.?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Vem....malce predraga še.
smirk-1.gif
Samo bela še vedno ne bo bela.

Kolikor se hvali te Amolede majo pa izredno sfaljene barve.
crazy1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz sem imel najprej SLO marketplace racun... Pa cel kup zadev, ki sem jih hotel namestiti, ni delovalo... Oz. je pisalo, da niso na voljo v moji regiji... Pa sem potem naredil drugega, ameriskega... Zal je ocitno tako,mda ce zelis zamenjati drzavo, moras formatirati telefon na tovarniske nastavitve in vse se enkrat od zacetka...

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Pri LCD-ju pa črna ne bo črna...Mogoče treba počakati na OLED?
ČE že imaš 800ko bi počakal na prihod domnevnih superphonov Nokia Prodigy in AC/DC :D

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sam to je moral biti bolj one off, da ni delalo? Bi moral pa ja en popravit zadeve.

Baterija zgleda OK zaenkrat in bo pomoje držala 2 dni. Sem pa updejtal včeraj in je sam znižalo še avtomatski brightness lol.
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Na ebay.co.uk sem zadnjic videl nekaj Lumii 900 ... samo so bile okoli 525 GBP s potnino do SLO ...

Saj Lumia 800 deluje tekoce... brez zatikanja ... tako kot je v tem videu Lumie 900 ...

Kako, ce si reku, da jih ni nikjer
evil.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

kak dolgo pa ti drzi pohone?

"pohone"? Mislis iPhone? Saj sem prej napisal ze se mi zdi... Zvecer imam se vsaj 20 do 30% baterije... vcasih tudi se 50% (cez vikend recimo, ko se manj "dogaja"
smile-1.gif
) in odigram kaksno igrico ...

hvala to me je samo zanimalo. kaj mas 4s al 4? po updejtu ti baterija drzi kaj dalje?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A to?

Citat:
Kolikor se hvali te Amolede majo pa izredno sfaljene barve.

To sem videl, bi pa mal razlage rad, kaj je toliko sfaljen.. a so prehude barve, al so sprane, al je crna siva, al je pretemen zaslon..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bela ni bela. Ampak je pa črna črna. Ne vem kaj nekaj eni komplicirate. Meni je važno samo, da se bo ekran videl tudi na soncu. Pa če bo črna zelena in bela vijolčna
tongue-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce je tebi vseeno, ne pomeni, da je vsem..

Meni gre posteno na q..., ce barve niso take, kot bi morale bit. Naj bo to telefon, TV, monitor..