Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hvala, sem naročil tistega z "Irske". Upam, da pride hitro. Ugibam, da bi morala veljati Evropska garancija, čeprav pravi, da prodajalec ponuja enoletno garancijo.
Prosim vse tiste, ki ste na svojih Nokiah 8 posodobili aplikacijo za kamero za vaše izkušnje. Sem pred nakupom tega telefona, zbral sem že dokaj dosti informacij in ker mi je kamera pomemben element na telefonu me zanima, če so zadevo poštimali.
Nokia 8.1 je padla na 320 EUR... toliko sem dal za Nokio 8 pred dobrim letom. Mal me matra, al zamenjati ali obdržati 8, saj 8.1 ni nadgradnja 8. Ima kdo kakšne izkušnje, primerjave? Z Googlom si na hitro nisem kaj veliko pomagal.
HMD Global has started the rollout of stable Android 10 update to Nokia 8.1 units globally. The final update build is versioned 415B, several revisions up from the 4070, which was released under the developer preview. The update is 1448.7MB zip file bundling the Android 10 OS along with the...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.