to pa žal ne vem- Mi smo šli prvi ob prihodu s taksijem v mesto (je bil preko bookinga vključen v ceno nastavitve) , potem smo kupovali karte v tabacerriah-za samo mesto rabite samo cono A, do letališča pa cono AB.Hvala za nasvet. Ali se potem lahko kupi ta 10x vozovnica na letaliscu?
pa vidim da sem se zgoraj zmotil-cona AB je 10€/10 voženjto pa žal ne vem- Mi smo šli prvi ob prihodu s taksijem v mesto (je bil preko bookinga vključen v ceno nastavitve) , potem smo kupovali karte v tabacerriah-za samo mesto rabite samo cono A, do letališča pa cono AB.
Mislim pa, da preko avtomata ne bo šlo (se sicer nisem ravno poglobil v to) ker naj bi znižana cena bila namenjeno samo za prebivalce mesta. Ampak v tabacerri so nam avtomatsko obračunali nižjo ceno
![]()
Our temporary fares - Metrovalencia
This information is an extension for the period between July 1 and December 31, 2025, of the information contained in Decree-Law 2/2025, of January 28, and in Decree-Law 9/2025, of June 25. of the Consell, which establishes temporary reductions in fares for certain public transport services that...www.metrovalencia.es
. Splača se najeti kolo in se zapeljati po stari rečni strugi, kjer so parki, igrala, kolesarske steze, sprehajalne poti... Naši so se kar zadržali pri igralah Guliver.To imamo namen, sam je pa fajn da sem vsaj malo pripravljenUživajte!
Tudi otroci
Vidim da so podaljsali karte 50off, tako da bo verjetno kar javni prevoz…To imamo namen, sam je pa fajn da sem vsaj malo pripravljen![]()