Nokia windows phones

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Meni baterija več kot zadošča, seveda za nekoga ki ne prčka telefona non stop kot nekateri in pričakuje preveč. Baterije niso ravno napredovale in lumie napram drugim pametnim telefonom tu ne prehitevajo oz zaostajajo. Fajn bi bilo več, vendar kar zdrži dan je zaenkrat v normali. Tečko, da ti nimaš slučajno kak wifi, ki za prenos uporablja golobe, to zna hudo papcati baterijo😂

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Opomnik oz koledar ne bo prikazan pri ošvrku. Se pa prikaže, ko se prižge zaslon. ž

Opa, tudi meni ne pokaže ošvrk zgrešeni(e) klice....
očitno bug

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
še en za moje pojme ogromen kiks, navezujoč se na našo deželo.

Tipkovnica pri pisanju smsa ima mesto za æ in ne č !?
WTF?

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Iz enega drugega foruma:

Včeraj sem posodobil telefon (Nokia Lumia 625) na WP 8.1. Po posodobitvi mi wi-fi ne dela več. Omrežja najde, povezati se pa noče. Ima kdo kakšno rešitev?
EDIT:
.. in sem ugotovil, da se poveže vsakič ko izbrišem omrežje in po tem na novo vnesem geslo.. da bi se ponovno povezal brez vnašanja gesla pa ne gre.. izgleda, kot da si telefon ne zapomni gesla.. Je možno?

Se je to zgodilo še komu?

I

Izbrisan uporabnik #488

To sem videl na iPhonu.

Potrebno je bilo resetirati wifi nastavitve, pri WP mislim da to ne gre, lahko pa ponastavi aparat.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Iz enega drugega foruma:

Včeraj sem posodobil telefon (Nokia Lumia 625) na WP 8.1. Po posodobitvi mi wi-fi ne dela več. Omrežja najde, povezati se pa noče. Ima kdo kakšno rešitev?
EDIT:
.. in sem ugotovil, da se poveže vsakič ko izbrišem omrežje in po tem na novo vnesem geslo.. da bi se ponovno povezal brez vnašanja gesla pa ne gre.. izgleda, kot da si telefon ne zapomni gesla.. Je možno?

Meni se 820ka obnaša enako. Iščem primeren trenutek, da jo sesujem, ampak trenutno se ne sekiram preveč, ker sem na Neomejeni D
smile-1.gif
.

Jernej

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Iz enega drugega foruma:

EDIT:

Meni se 820ka obnaša enako. Iščem primeren trenutek, da jo sesujem, ampak trenutno se ne sekiram preveč, ker sem na Neomejeni D
smile-1.gif
.

Jernej

Softreset, drži gumb za vklop in zvok minus skupaj cca 5 sekund.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
2x tapneš po ekranu pa se vklopi, glede gumba se mi zdi vse normalno.

Moja ima enak telefon. Sem primerjal in moram jaz še enkrat bolj pritisniti tipko da prime... Zdaj ne vem ali je to res po updatu, ali se mi samo zdi tako
grin1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Samo zdi se ti tako in vse je v mejah normale in če meni ne verjameš le malo počakaj, bo Sijan potrdil
smile-1.gif

simi78

Zelenc'
20. jul 2014
2
0
1
Prosim za pomoč!
Imam lumio 520,in mi neodklepa filter klicev+sms.
Napiše mi: Prišlo je do težav,filtra trenutno ni mogoče odpreti .Poskusite znova pozneje ali znova zaženite telefon.
Že sem večkrat zbrial app in ponovno namestil.
Sem posodobil telefon (Nokia Lumia 520) na WP 8.1. 8.10.12382.0 - pa tudi nič.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Še eno vprašanje. Kako naredit svoja zvonenja. Na svoji lumiji 925 sem samo nametal mp3 v mapo ringtones, pa sem imel svoja zvonenja na izbiro. V lumiji 520 pa nikakor ne morem nastavit svojih zvonenj. Sem tudi dal mp3 v mapo ringtones, pa jih ni na izbiro v zvonenjih. Sem poskusil z ringtone maker, pa so vse skladbe ki sem jih označil prevelike.

DODANO:

Ko sem ene 20 x zbrisal in ponovno posnel mp3 v mapo ringtones, so se melodije končno pojavile za izbiro v zvonenjih.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No ja....

meni je pri 8.0 zdržala baterija povprečno 23 ur, sedaj 2 dni kot za šalo. Evo trenutno...2d, 4h in imam še 21 %. ! !
To se mi še ni zgodilo....

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
No ja....

meni je pri 8.0 zdržala baterija povprečno 23 ur, sedaj 2 dni kot za šalo. Evo trenutno...2d, 4h in imam še 21 %. ! !
To se mi še ni zgodilo....

meni pa ravno obratno, pa so kar iste nastavitve.
frown-1.gif