Nokia windows phones

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Po namestitvi 8.1 sem opazil da moram močneje pritisniti tipko za vžig, da se mi pokaže zaslon. A je to možno?

Snecer, za šumnike imaš strešico na desni strani tipkovnice... Meni se zdi kar ok rešeno...

I

Izbrisan uporabnik #488

2x tapneš po ekranu pa se vklopi, glede gumba se mi zdi vse normalno.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.788
113
Včeraj sem kupil Nokio Lumia 520. Pri dodajanju računov sem naletel na težavo. Microsoft račun sem dodal brez problema, Hotmail (Outlook) prav tako. Ko pa sem želel nastaviti svoj privat T-2 račun, da bi lahko preko mobitela pregledoval maile, pa se mi je ustavilo. Pri izbiri računa, sem izbral Outlook, saj na računalniku uporabljam Outlook ( ne Outlook Express ) in kot uporabniško ime vpišem svoj mail, ter geslo za dostopanje servisnih strani pri T-2. NE GRE!!! Na T-2 sem že posodobil geslo in še kar mi ne uspe. Kaj delam narobe?
Druga stvar pa je tel. imenik. Namreč dodal sem stik z imenom in določil posebno zvonjenje zab ta stik. Vendar ko me ta oseba pokliče, mi ne pokaže njenega imena, ampak samo številko in tudi zvonjenje je klasično. Skratka, kot da bi me klical neznanec. Kaj storiti?

Hvala za pomoč

Lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
@mtl - Glede varnosti notification centra: Settings/notifications+actions/show notifications in action center when my phone is locked - tu daj kljukico stran.

@Fadil - izbrati moraš Other account/Drugi računi za druge POP in IMAP račune.

Kar se številk tiče, poskusi izklopiti "internarional assist" pod nastavitve/slide v levo da prideš pod applications/phone/international assist

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.788
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Včeraj sem kupil Nokio Lumia 520. Pri dodajanju računov sem naletel na težavo. Microsoft račun sem dodal brez problema, Hotmail (Outlook) prav tako. Ko pa sem želel nastaviti svoj privat T-2 račun, da bi lahko preko mobitela pregledoval maile, pa se mi je ustavilo. Pri izbiri računa, sem izbral Outlook, saj na računalniku uporabljam Outlook ( ne Outlook Express ) in kot uporabniško ime vpišem svoj mail, ter geslo za dostopanje servisnih strani pri T-2. NE GRE!!! Na T-2 sem že posodobil geslo in še kar mi ne uspe. Kaj delam narobe?
Druga stvar pa je tel. imenik. Namreč dodal sem stik z imenom in določil posebno zvonjenje zab ta stik. Vendar ko me ta oseba pokliče, mi ne pokaže njenega imena, ampak samo številko in tudi zvonjenje je klasično. Skratka, kot da bi me klical neznanec. Kaj storiti?

Hvala za pomoč

Lp

Opazil sem, da imam sedaj dva računa ( Microsoft in Hotmail ) in oba imata isti email naslov. Pravkar sem v navodilih prebral, da imam lahko le en Microsoft račun. Torej sedaj ne morem, oziroma zelo težko spremenim račun na željeni Outlook račun iz Office, ki ga želim uporabljati na telefonu. Upam da sem razumljivo napisal...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.788
113
Sedaj vidim, da če bom kot Microsoftov račun izbral svoj Outlook račun iz Officea, ne bom mogel potem dostopati do trgovine z aplikacijami itd... Kakšen nasvet ali ideja, kako bi to rešil?

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
888
25
28
Ljubljana
jest imam microsoft account in yahoo mail (isti email naslov), dela vse normalno

za dodajanje drugih emailov (t-2) izberes "other account - pop and IMAP" (Outlook je samo za outlook.com, exchange in office 365)

lp

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.788
113
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
jest imam microsoft account in yahoo mail (isti email naslov), dela vse normalno

za dodajanje drugih emailov (t-2) izberes "other account - pop and IMAP" (Outlook je samo za outlook.com, exchange in office 365)

Ko želiim v "other account - pop and IMAP" vnesti moj email naslov + geslo mi napiše , da ga niso uspeli najti. Kaj zdaj?
lp

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Zjutraj sem napolnil na 100% iz stene in šel fotografirati, mel nek ogled...136 fotk z vklopljeno lokacijo...

wpss201407170001.png

wpss201407170002.png

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Še nekaj v zvezi 8.1.

Spremenjena je tudi grafika oz. postavitve tipk pri klicu. Končno je tipka za odgovor in klic sedaj nižje in je bolj dosegljiva palcu.

ql!

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
136 slik z lokacijo, dobr rezultat glede trajanja baterije. Marsikater kompakt je včasih že čivkal...