Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

wpss201407160003.png

wpss201407160004.png

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Snecer res nabijaš in pretiravaš. Nihče razen ti nima takšnih težav. Že stokrat smo ti povedal, da tvoje trditve po večini niso resnične in da pri trenutni tehnologiji vseh smart phonov je tako in ne bi bilo neke bistvene razlike pri drugih telefonih, razen izjem.

@Retro, Snecer je že večkrat objavil porabo, kjer je kazalo po 1 dnevu uporabe še vedno okoli 40 % baterije, kar je Super statistika za večino današnjih telefonov na tržišču! In če je neka motorola držala 4 dni je to kvečjemu izvenstandardno in res mi ni jasno zakaj moraš že 2 meseca nabijt o slabi bateriji, ker smo to že 150 x slišal. Dej povej, zakaj ne greš nazaj na motorolo, če je tako oh in sploh?? Noben ti ne brani, ker res bi radi slišal v tej temi še kaj novega o windows phone in Nokii, kot pa tvoje prepucavanje o enih in istih zadevah!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, samo jaz imam težave
smile-1.gif
pa na tem forumu vidim, da ni tako, malo nazaj poglej kaj narod pravi.

Motorola je v uporabi pri boljši polovici in zadeva je zaključena. Ti pravim, s prve je osvojila sistem in ni šans, da ji vzamem proč. Da je samo v angleščini pa je sploh ne moti.

Dobro, da je še pri hiši, da bom lahko po poti na dopust uporabil aplikacijo od HAK

Ker z Nokio bi stal v kakšni hudi gužvi

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Poglej si mojostatistiko in boš videl da ni tako slaba, je pa res da sem s tem zaenkrat zadovoljen.
2049835-wp_ss_20140716_0003.png

Priponke

• 2049835-wp_ss_20140716_0003.png
    2049835-wp_ss_20140716_0003.png
    49,4 KB · Ogledi: 125

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Bomo doživel to, da se bomo v tej temi lahko še o čem drugem pogovarjal, kot o tvoji bateriji že 2 meseca?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
ksz

Daj Sijan pol pa še ti prilepi statistiko porabe baterije pa napiši, kaj vse maš vključeno! Sploh ni čudno, da 925 ne zdrži dolgo, ker ima le 2000 mAh baterijo. Iphoni imajo caa 1650 mAh baterijo, pa komot pridejo čez celi dan. Tolko o optimizaciji OS... Pa pustite zaj velikost zaslona pri miru, ker je na nokiji amoled, ki je vsaj za 20+% majn požrešen kot ips lcd
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lahko, vprašal bi te, kako fajle prenašaš na pc? Jaz s kablom, je možno še kako brezžično? Pc nima bt

Preko browserja bi moralo iti

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Mozno je, da je kaksen program, ki se ne zapre, ceprav ga ni vec na listi startanih programov. In ta je mozno, da ti kuri baterijo. Ampak navadno gre to samo za nekaj dni, ker potem tisti program dobi popravek.
To lahko sprobas tako, da restartas telefon in potem kak dan ne uporabljas nobenih programov (razen pac kak klic in sms). Kaksna je poraba po tem?

Pri meni ni nobenih tezav. Baterije niti ne polnim vsak dan.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Snecer res nabijaš in pretiravaš. Nihče razen ti nima takšnih težav. Že stokrat smo ti povedal, da tvoje trditve po večini niso resnične in da pri trenutni tehnologiji vseh smart phonov je tako in ne bi bilo neke bistvene razlike pri drugih telefonih, razen izjem.

@Retro, Snecer je že večkrat objavil porabo, kjer je kazalo po 1 dnevu uporabe še vedno okoli 40 % baterije, kar je Super statistika za večino današnjih telefonov na tržišču! In če je neka motorola držala 4 dni je to kvečjemu izvenstandardno in res mi ni jasno zakaj moraš že 2 meseca nabijt o slabi bateriji, ker smo to že 150 x slišal. Dej povej, zakaj ne greš nazaj na motorolo, če je tako oh in sploh?? Noben ti ne brani, ker res bi radi slišal v tej temi še kaj novega o windows phone in Nokii, kot pa tvoje prepucavanje o enih in istih zadevah!!

Problem je ker Snečkotu ostane 40% po enem dnevu, ne da bi kaj veliko prcal po telefonu, še več, skoraj vse ima izkolpljeno ali onemogočeno
smile-1.gif

Jaz bi dal verjetno še izmeriti baterijo, lahko, da je že slaba ?

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lahko, vprašal bi te, kako fajle prenašaš na pc? Jaz s kablom, je možno še kako brezžično? Pc nima bt

Preko browserja bi moralo iti

Saj se ti slike samodejno v One Dive uploadajo. In na PC imaš One Drive app (ali še to ne, če imaš WIN 8.1)

I

Izbrisan uporabnik #488

One drive ne bi, to nalaga gor... isto kot drop box, če prav razumem.

Jaz bi namesto kabla nekaj.

Sem videl v telefonu pa ne najdem... sux

Da vtipkaš v IE browser na pcju adreso in imaš potem dostop kot v raziskovalcu.

Skratka namesto kabla neka brezžična povezava. BTja nima moj PC.

Razen če bi šlo prek routerja? hm... ne vem

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Zakaj pa USB kabel. Ti rad kompliciraš?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
ksz

Daj Sijan pol pa še ti prilepi statistiko porabe baterije pa napiši, kaj vse maš vključeno! Sploh ni čudno, da 925 ne zdrži dolgo, ker ima le 2000 mAh baterijo. Iphoni imajo caa 1650 mAh baterijo, pa komot pridejo čez celi dan. Tolko o optimizaciji OS... Pa pustite zaj velikost zaslona pri miru, ker je na nokiji amoled, ki je vsaj za 20+% majn požrešen kot ips lcd
wink-1.gif

Kdo govori, da Lumia ne drži niti 1 dneva? Snecer trdi, da L925 ne drži 2 dni, kar pa je seveda popolnoma logično in normalno, saj VEČINA telefonov na tržišču ne drži 2 dni! Snecerju pa drži ne 1 dan, temveč skoraj 2 dni in kritizira na polno! V tem je problem. Povej, komu drži npr. Iphone, ko si ga ravno izpostavil 2 dni? Okej, nekomu, ki zelo malo uporablja. In Snecer kakor ima veliko dela s telefonom ga prav gotovo ne uporablja malo! Dokaz je tudi statistika, slika ki jo je objavil, kjer je internet explorer daleč v ospredju glede porabe baterije. In Snecer je prav gotovo vsaj povprečen če ne nadpovprečen uporabnik telefona. Njegova baterija je popolnoma OK.

Optimizacija sistema Windows je dobra.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Zakaj pa USB kabel. Ti rad kompliciraš?

Ja s kakim kablom? zakaj bi kompliciral?

Bom spet moral sam poiskat?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:

Problem je ker Snečkotu ostane 40% po enem dnevu, ne da bi kaj veliko prcal po telefonu, še več, skoraj vse ima izkolpljeno ali onemogočeno
smile-1.gif

Jaz bi dal verjetno še izmeriti baterijo, lahko, da je že slaba ?
BTW.. Snecer ni mali oziroma podpovprečen uporabnik telefona... Glede na to koliko dela ima s celotnim telefonom, vse nastavitve preštudira, skos ga ima po rokah, internet explorer je ena daleč najbolj uporabljanih aplikacij je to nedvomno nadpovprečna uporaba. In da mu drži ca. 1,5 dneva včasih je rekel celo več, je to popolnoma OK baterija, po vseh pričakovanjih in ne tako kot on trdi "katastrofa".