Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
One drive ne bi, to nalaga gor... isto kot drop box, če prav razumem.
Jaz bi namesto kabla nekaj.
Sem videl v telefonu pa ne najdem... sux
Da vtipkaš v IE browser na pcju adreso in imaš potem dostop kot v raziskovalcu.
Skratka namesto kabla neka brezžična povezava. BTja nima moj PC.
Razen če bi šlo prek routerja? hm... ne vem
Zakaj pa to? Pri nastavitvah fotoaparata nastavi, da ti nalaga v polni kvaliteti in zato zgolj preko WiFija. Ne kuri prenosa podatkov, prideš domov, daš telefon na mizo in imaš čez par sekund/minut vse fotke v oblaku. Ko bi rad delal na njih vključiš računalnik, počakaš par sekund/minut in so fotke na računalniku. Vse samodejno. Ni mi jasno zakaj bi ti rad čaral z nekimi povezavami, itd. Deluje namreč perfektno.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Kdo govori, da Lumia ne drži niti 1 dneva? Snecer trdi, da L925 ne drži 2 dni, kar pa je seveda popolnoma logično in normalno, saj VEČINA telefonov na tržišču ne drži 2 dni! Snecerju pa drži ne 1 dan, temveč skoraj 2 dni in kritizira na polno! V tem je problem. Povej, komu drži npr. Iphone, ko si ga ravno izpostavil 2 dni? Okej, nekomu, ki zelo malo uporablja. In Snecer kakor ima veliko dela s telefonom ga prav gotovo ne uporablja malo! Dokaz je tudi statistika , slika ki jo je objavil, kjer je internet explorer daleč v ospredju glede porabe baterije. In Snecer je prav gotovo vsaj povprečen če ne nadpovprečen uporabnik telefona. Njegova baterija je popolnoma OK.
Optimizacija sistema Windows je dobra.
Ta statistika ni vredna počenega groša. Evo moje fotke:
Več kot tri dni maksimalno brez polnjenja
. Vsak dan je na polnilcu, če se ne kontroliram pri porabi jo moram še vmes polnit. Recimo včeraj je bila dvakrat na polnilcu, s tem da je bila med update-anjem na 8.1 na polnilcu stalno. In tudi potem pri posodabljanju vseh aplikacij.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Ka pa se tiče hitrosti interneta je pa tako, daleč od tega, da počasen ali da ne dela hitro. Večinoma se vsaj meni strani odprejo v trenutku. Se pa res zgodi, da občasno kakšna stran odpira kakšno sekundo dlje, kot bi bilo potrebno.. Vendar splošen vtis je hiter in odziven internet. Dopuščam možnost, da na različnih modelih telefona različno hitro odpira internetne strani.
Imaš 8.1 ali 8.0? Ker jaz sem pisal za 8.0 na 925-ki. Internet ni ok. Sedaj na 8.1 se mi zdi, da zadeva bolj leti.
Sicer pa še malo komentiram to nadgradnjo na 8.1: kar ok, razen tega, da sem moral vsa gesla še enkrat vpisovat, ne vem zakaj
.
Vprašanje: ko klicoči sprejme klic, mi še vedno ne zavibrira. Je to potrebno kje nastavit?
IE dela tekoče, do sedaj mi tudi telefon še ni ''šteknil''. Bomo videli kaj še bo. Nove manjše ikone so super, sedaj imam skoraj vse na prvem ekranu in to je res odlično. Mi pa ni jasno, kako lahko prideš do notification centra brez PIN kode. Torej v bistvu lahko kdorkoli bere začetke mailov, itd. To ni ok.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Snecer res nabijaš in pretiravaš. Nihče razen ti nima takšnih težav. Že stokrat smo ti povedal, da tvoje trditve po večini niso resnične in da pri trenutni tehnologiji vseh smart phonov je tako in ne bi bilo neke bistvene razlike pri drugih telefonih, razen izjem.
@Retro, Snecer je že večkrat objavil porabo, kjer je kazalo po 1 dnevu uporabe še vedno okoli 40 % baterije, kar je Super statistika za večino današnjih telefonov na tržišču! In če je neka motorola držala 4 dni je to kvečjemu izvenstandardno in res mi ni jasno zakaj moraš že 2 meseca nabijt o slabi bateriji, ker smo to že 150 x slišal. Dej povej, zakaj ne greš nazaj na motorolo, če je tako oh in sploh?? Noben ti ne brani, ker res bi radi slišal v tej temi še kaj novega o windows phone in Nokii, kot pa tvoje prepucavanje o enih in istih zadevah!!
Vidim, da imamo poleg Android in Ios talibanov tudi WP talibana na tem forumu
), pa kolikor vem jih je bilo še par. In sam imam telefon, da služi meni, ne jaz njemu, kar pa 925-ki ne uspeva ravno zaradi baterije. Namreč izklapljam data prenos, wifi, da bi mi zdržala malo dlje. Pri Omniji 7 nisem imel teh težav, pa tudi tam baterija ni bila ravno perla. Sedaj pa vlačim polnilec s seboj skoraj kamorkoli grem.
Aja, še to: Gorila glass 2 ne deluje ravno na 925-ki. Sem opazil danes, da imam en ris na ekranu, pa mi ni jasno od kje. Evo, dodaj še to, k problemom WP-a
.
PS: Snecer, drži še, vztrajaj, če bo treba bom pa še jaz kaj potrdil.