Nokia windows phones

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
No ja....

meni je pri 8.0 zdržala baterija povprečno 23 ur, sedaj 2 dni kot za šalo. Evo trenutno...2d, 4h in imam še 21 %. ! !
To se mi še ni zgodilo....

meni pa ravno obratno, pa so kar iste nastavitve.
frown-1.gif

Zanimivo....namreč, ko sem imel še 8.0 sem dal telefon na servis, navezujoč se ravno na baterijo. Itak je bil odgovor pričakovan, da je vse ok. Pa ni bilo.
No važno da je sedaj
smile-1.gif

p.s: praktično vse appe imam blokirane v ozadju, razen, koledarja, pomoč nokie, pomočnik baterije, mogoče še kaj.
Po defaultu je bilo ogromno aov na on.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Citat:
No ja....

meni je pri 8.0 zdržala baterija povprečno 23 ur, sedaj 2 dni kot za šalo. Evo trenutno...2d, 4h in imam še 21 %. ! !
To se mi še ni zgodilo....

meni pa ravno obratno, pa so kar iste nastavitve.
frown-1.gif

Zanimivo....namreč, ko sem imel še 8.0 sem dal telefon na servis, navezujoč se ravno na baterijo. Itak je bil odgovor pričakovan, da je vse ok. Pa ni bilo.
No važno da je sedaj
smile-1.gif

p.s: praktično vse appe imam blokirane v ozadju, razen, koledarja, pomoč nokie, pomočnik baterije, mogoče še kaj.
Po defaultu je bilo ogromno aov na on.

Jaz imam dovoljene naslednje appe v ozadju baterija, koledar, ohranjevalnik baterije, viber,internet explorer inone drive-- to 2 sem sedaj videl da je dovoljeno, pred posodobitvijo ni bilo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.289
7.056
113
Jaz imam recimo za to, da mi takoj vrže ven novice iz želenih področij, za kaj drugo pa res ne, ampak bi bila uporabna, če bi se mi dalo
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.289
7.056
113
Ma ja, saj je veliko uporabnih...ampak meni se ne da toliko s telefonom ukvarjat, čimmanj, tem bolje, its a phone
wink-1.gif

matejmesar

Pripravnik
1. jul 2009
95
0
6
Tudi jaz sem si omislil wp8 telefon. Zaenkrat zadovoljen. Imam pa vseeno še par vprašanj:
1. Kako naj bi uporabljal wallet? Kolikor razumem, naj bi namestil še neko aplikacijo. Rabil pa bi za prepaid Viso in klubske oz. trgovske kartice.
2. Bitcoin denarnico, po možnosti s qr scannerjem
3. Ali je možno uporabljati NFC read only tage. Recimo da NFC tag sproži neko zaporedje ukazov, ki so definirani v telefonu, ne v tagu? Kot nek tasker?

Hvala
M

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik matejmesar pravi:
Tudi jaz sem si omislil wp8 telefon. Zaenkrat zadovoljen. Imam pa vseeno še par vprašanj:
1. Kako naj bi uporabljal wallet? Kolikor razumem, naj bi namestil še neko aplikacijo. Rabil pa bi za prepaid Viso in klubske oz. trgovske kartice.
2. Bitcoin denarnico, po možnosti s qr scannerjem
3. Ali je možno uporabljati NFC read only tage. Recimo da NFC tag sproži neko zaporedje ukazov, ki so definirani v telefonu, ne v tagu? Kot nek tasker?

Hvala
M

1. sam wallet uporabljam striktno samo za trgovske kartie. Da bi dal telefonu ( in oblaku ) debetne kartice...
ne-ne-1.gif

2. ne vem
3. ne vem

2.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Za nas neuke katere kartice pa sploh lahko spraviš notri.
Največ v uporabi poleg plačilne (no te nebi) je še Petrol, Mercator, Lclerc, Spar.
Petrol in Mercator verjetno ne gre ker trgovec jih vtakne v čitalc??

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
vse lahko, torej kar ti srce poželi. Itak lahko slikaš ean kodo oz. ti jo telefon sam kreira.
torej, petrol, omv, spar, mercator, svet knjige, dm, babycenter itn...

matejmesar

Pripravnik
1. jul 2009
95
0
6
Kako pa to narediš? Ker ko v Walletu tapnem znak +, me vrže na spisek aplikacij in potem v windows store. Kateri app naj izberem?
Bančne kartica ni nujna, če pa že, pa seveda prepayd Visa Elektron, na kateri ni skoraj nič. Obične kartice nikakor ne.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Lclerc in Merkur sem spravil notri.
Kako pa to naredim za tole Mercator kartico?
Kateri barcode type izberem? In potem ko pridem na blagajno odprem program na telefonu in dam blagajničarki in naredi scan? Kartico v skener vtakne tako kot plačilno. Upam, da telefona ne bo tlačila notri
evil.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem zgrešil bar kodo na zadnji strani.
Hvala.
Še Mercator rešim pa gre pol kartic v predal. Še bolje pa če neham kupovati tam bo najceneje.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Katero aplikacijo pa lahko uporabim?
Če uporabim barcode wallet je brezveze da imam denarnico ker itak ni pod pinom zaklenjeno.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem hotel speobt v Lclercu če dela. Pa sploh noče vzet telefona za poskenirat. Baje tako piše v navodilih zraven kartice, ki so že boh ve kje. Kaj pomaga tehnika če je štacuna ne mara.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Očitno imajo prav

C) Kartico E.LECLERC lahko uporabljate v vseh trgovinah E.LECLERC, ki sodelujejo v programu zvestobe (seznam
teh trgovin je na voljo na informacijah trgovine in na spletni strani www.e-lecelrc.si
maj 2012D) Če imetnik svoje Kartice E.LECLERC ni uporabil že več kot 14 mesecev, si nakupovalno središče E.LECLERC, ki je
kartico izdalo, pridržuje pravico do izbrisa vseh informacij, vezanih na zadevno kartico, vključno z vsemi
zbranimi ugodnostmi, in sicer brez predhodnega obvestila imetnika.
E)
Nakazilo bonitet na kartico E.LECLERC je možno samo ob fizični predložitvi Kartice oz. mini-Kartice zvestobe.
Nakazilo bonitet ni možno ob predložitvi črtne kode na mobilnem telefonu ali katerekoli drugače pridobljene
črtne kode.