Nokia windows phones

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Snecer res kurca, ampak to je njegovo osebno mnenje, mene recimo nič od tega, kar on našteva, ne moti in mi je še naprej WP super.

Kot že rečeno, za vsako platformo/telefon obstajajo izjeme, ki jim ni nekaj všeč, idealne naprave/platforme ni in je nikoli ne bo.

Mnenje je že super. Le počasi mi je začelo presedati, ker prebiram samo Snecerja in njegove težave z najbolj zanič telefonom, ukrene pa nič ne. Če bi meni bila neka stvar tako zanič, bi jo prodal in kupil drugo.

Ti si eden tistih, ki doživlja izlive ob Sijanovih hvalospevih
evil.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Snecer res kurca, ampak to je njegovo osebno mnenje, mene recimo nič od tega, kar on našteva, ne moti in mi je še naprej WP super.

Kot že rečeno, za vsako platformo/telefon obstajajo izjeme, ki jim ni nekaj všeč, idealne naprave/platforme ni in je nikoli ne bo.

Mnenje je že super. Le počasi mi je začelo presedati, ker prebiram samo Snecerja in njegove težave z najbolj zanič telefonom, ukrene pa nič ne. Če bi meni bila neka stvar tako zanič, bi jo prodal in kupil drugo.

Ti si eden tistih, ki doživlja izlive ob Sijanovih hvalospevih
evil.gif

To moraš ti imeti nek issue s Sijanom. Mene se to ne tiče. Raje si zagotovi vire za nov iPhone 6 brez katerega življenje jabčkarjem ne bo več imelo smisla.
evil.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Uuff kok smo občutljivi
smile-1.gif
Me je samo zmotilo, da si se spravil na Snecerja, ki samo pove svoje izkušnje s svojo 925-ko in osebno menim, da ne naklada kar nekaj v tri dni. Tudi za svojga Motota je povedal +/- ....

Tvoj zapis glede iphone6 pa žal moj intelekt ne zna sprocesirati, preveč komunikacijskega šuma
redface-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nokia ima neko kombinacijo tipk, da narediš soft reset btw.

Te težave kar omenja Snecer so v glavnem težave Nokie oz. L925 in ne WP.
smile-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Uuff kok smo občutljivi
smile-1.gif
Me je samo zmotilo, da si se spravil na Snecerja, ki samo pove svoje izkušnje s svojo 925-ko in osebno menim, da ne naklada kar nekaj v tri dni. Tudi za svojga Motota je povedal +/- ....

Tvoj zapis glede iphone6 pa žal moj intelekt ne zna sprocesirati, preveč komunikacijskega šuma
redface-1.gif

Pri Snecerjevih jamranjih pogrešam malo objektivnosti, to je vse. Primer, pri 925 je baterija menda popolnoma zanič, pri iPhonu je pa super pa čeprav meni je ali pa kdaj tudi ni zdrzala en dan. Primerjanje s staro motorolo je tudi smešno. Če primerjam določene lastnosti stare Nokie E52 in Lumie 925, marsikje Lumia pogrne. Je primerjava na mestu?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Pri Snecerjevem jambranju je problem edino to, da je to vsak 5-10. post v tej temi. Mislim halo, 10% vseh postov v tej temi je od enega samega uporabnika pretežno o eni sami izkušnji z enim mobitelom, pa gre za kar konkretno popularno temo.. Predvsem pa je večji del problemov, ki jih našteva nekaj, kar se dogaja bolj splošno, ne samo njegov mobitel in ne samo Windows Phone, pač splošni problemi z modernimi mobiteli dandanes.

Drugače gre za čisto obično kritiko, sam količinsko zgleda kot da zadnjih par mesecev cele dneve ukvarja samo z živciranjem zaradi mobitela...

Pa če se vrnem na temo, obupal sem nad čakanjem naslednika Lumie 1020 in sem naročil 930. Ker če čakaš lahko čakaš celo večnost:) Za to sem se pa odločil, ker razlika v kvaliteti med 1020 in 930 ni tako velika. 930 dela kolikor vidim fotke ranga mojega podvodnega kompaktnega fotiča za 300€.

Poleg tega pa 930 nima čisto nobene izbokline in je noro hudega dizanja, tak da bom preživel ene 3 leta z tem mobitelom, tudi če pride nek 1020 naslednik ven. Poleg tega mi pa tudi moj 3 leta star S2 počasi crkuje:)

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Ali bereva isti forum
smile-1.gif

PS: Je kdo že nabavil 930-ko ? Meni se zelo dopade, vsaj kar se dizajna tiče. Kako je pa v real life-u glede na 920/925-ko?

Azgard - lepo si me prehitel
smile-1.gif
Se veselim tvojih naslednjih postov o 930-ki.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Pri Snecerjevem jambranju je problem edino to, da je to vsak 5-10. post v tej temi. Mislim halo, 10% vseh postov v tej temi je od enega samega uporabnika pretežno o eni sami izkušnji z enim mobitelom, pa gre za kar konkretno popularno temo.. Predvsem pa je večji del problemov, ki jih našteva nekaj, kar se dogaja bolj splošno, ne samo njegov mobitel in ne samo Windows Phone, pač splošni problemi z modernimi mobiteli dandanes.

Drugače gre za čisto obično kritiko, sam količinsko zgleda kot da zadnjih par mesecev cele dneve ukvarja samo z živciranjem zaradi mobitela...

Pa če se vrnem na temo, obupal sem nad čakanjem naslednika Lumie 1020 in sem naročil 930. Ker če čakaš lahko čakaš celo večnost:) Za to sem se pa odločil, ker razlika v kvaliteti med 1020 in 930 ni tako velika. 930 dela kolikor vidim fotke ranga mojega podvodnega kompaktnega fotiča za 300€.

Poleg tega pa 930 nima čisto nobene izbokline in je noro hudega dizanja, tak da bom preživel ene 3 leta z tem mobitelom, tudi če pride nek 1020 naslednik ven. Poleg tega mi pa tudi moj 3 leta star S2 počasi crkuje:)

Žal drugi ne poveste po resnici.

evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Motorola moto g pa po 26 urah na 93%

Pač očitno imamo različne Nokije, ki enim bolje delajo, a sistem je enak.

Minus je tudi da ni nobenih nastavitev za gps, prav nobenih, samo lokacijo lahko vklopiš in čao pero

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.291
7.056
113
No, ampak motorole ne moreš primerjat, že sam si povedal, da ima nokia veliko lepši sliko na ekranu, na soncu pa posebaj. In ekran je tisto, kar kuri baterijo. Če se ne motim imaš tudi vklopljeno opcijo, da lahko telefon prižgeš s dvotapom na ekran, to tudi žre baterijo. In če imaš še tisto vklopljeno, da lahko lumio uporabiš s rokavicami ali kakšnim drugim predmetom (če 925 to omogoča, ne vem?), potem tudi to dodatno žre baterijo....tega motorola nemara nima, ali?

I

Izbrisan uporabnik #488

Baterijo ima enake kapacitete in android 4.4.4

res pa je, nokia ima boljši ekran, vendar na motoroli očitno wifi manj žre baterijo

motorola nima da 2x tapneš, to imam vklopljeno, ampak zakaj bi to žrlo, saj to redko nucaš

WP bo treba še močno razhroščat in logično razvrstiti zadeve, še vedno ko nor iščem kakšno nastavitev

I

Izbrisan uporabnik #488

katere sisteme ima vklopljene (gps, glonass, eu...), izklop a-gps

skratka nekaj da vidim, kaj se dogaja, ok saj ni panike da nima NIČ

ampak pol je pa debilno, da ima v nastavitvah "LOKACIJA" not pa samo drsnik on ali off

smetenje je to, saj ima lokacijo na notification, kjer jo takoj vklopiš, ni potrebe še med nastavitvami, ker ne moreš nič nastavit

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.291
7.056
113
Žre zato, ker je senzor ka ekranu vedno on, da zazna kdaj tapneš. Izklopi, pa primerjaj če je razlika v porabi, naj bi bila.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Tap to Wake Up ne bi smel imeti skoraj nobenega vpliva na baterijo. Pri sebi ne opazim nobene razlike (non WP), če je ta funkcija vključena ali ne. Če to res požira baterijo, je to samo slaba optimizacija na WP, kar pa ne verjamem. Morajo biti drugi razlogi, da tako papa baterijo ...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Pa saj sploh ne žere baterije WP in Nokie, to ima Snecer svoje izpade, kako je slaba baterija, a v resnici je vsaj tako dobra kot pri večini ostalih telefonov kateregakoli proizvajalca. Snecer skos prčka telefon zato pa mu tudi prazni in skos je na internetu. Seveda boljši ekran požre tudi nekaj več baterije, sploh svetlnost, ki je na Nokiah bistveno,boljša in tudi zato vidnost na soncu.

Resnica je, da večina uporabnikov Nokij nima niti slučajno takšnih težav kot jih navaja Snecer. On je itak nabijal kako je slab sistem tako za Apple iPhone, kot za Androide. Povsod vidi le napake in težave, ki pa joh ostali uporabniki, tudi drugih sistemov ne opažamo / opažajo.

Tako, da kdo je zdaj kredibilen?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Motorola moto g pa po 26 urah na 93%
Vsi po lastnih izkušnjah vemo, da NOBEN smart telefon po 26 urah ne drzi na 93% baterije. S takšno (ne)uporabo, položenim telefonom na mizo in izklopljenimi vsemi povezavami, bo tudi moja Lumia držala 1 teden in več brez težav. To kar ti navajaš so popolnoma nekredibilne primerjave.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Pa saj sploh ne žere baterije WP in Nokie, to ima Snecer svoje izpade, kako je slaba baterija, a v resnici je vsaj tako dobra kot pri večini ostalih telefonov kateregakoli proizvajalca. Snecer skos prčka telefon zato pa mu tudi prazni in skos je na internetu. Seveda boljši ekran požre tudi nekaj več baterije, sploh svetlnost, ki je na Nokiah bistveno,boljša in tudi zato vidnost na soncu.

Resnica je, da večina uporabnikov Nokij nima niti slučajno takšnih težav kot jih navaja Snecer. On je itak nabijal kako je slab sistem tako za Apple iPhone, kot za Androide. Povsod vidi le napake in težave, ki pa joh ostali uporabniki, tudi drugih sistemov ne opažamo / opažajo.

Tako, da kdo je zdaj kredibilen?

Jaz ga ne razumem, zakaj ne menja telefona že enkrat, če ga tako neznansko onesrečuje.
confused-1.gif
Morda bi YouTube posnetek, kjer nesrečno napravo z vso silo vrže v zid, rešil vse skupaj.