Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Snecer ampak ti maš dejansko 90% problemov, ki jih sam nisem opazil ali pa se mi zdijo nepomembne
Telefon mi je samo enkrat friznil, takrat sem bentil enako kot ti, dokler nisem pogruntal soft reseta
Baterija se še mi vedno zdi polom pri Nokii (glede na to, da jih je včasih ravno to odlikovalo), očitno posledica zelo pogrešnega wp-ja. Pa tudi določene aplikacije so zelo počasne. Tu sicer dvomim da je samo strojna oprema kriva, verjetno je tudi slabo spisano vse skupaj, ker je zaprt sistem. (To kar je že Snecer opozarjal) Ampak v splošnem mi je še vedno WP veliko bolj všeč kot Android.
P.S. Kje v Sloveniji (Opcija je tudi Avstrija) bi dobil novo poceni 925.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Snecer ampak ti maš dejansko 90% problemov, ki jih sam nisem opazil ali pa se mi zdijo nepomembne
Telefon mi je samo enkrat friznil, takrat sem bentil enako kot ti, dokler nisem pogruntal soft reseta
Baterija se še mi vedno zdi polom pri Nokii (glede na to, da jih je včasih ravno to odlikovalo), očitno posledica zelo pogrešnega wp-ja. Pa tudi določene aplikacije so zelo počasne. Tu sicer dvomim da je samo strojna oprema kriva, verjetno je tudi slabo spisano vse skupaj, ker je zaprt sistem. (To kar je že Snecer opozarjal) Ampak v splošnem mi je še vedno WP veliko bolj všeč kot Android.
Pač nekateri so raje tiho. Dejansko pa tudi meni 820ka deluje kot polizdelek, ampak sem šel namenoma na wp in imam kar imam. Tudi meni zmrzuje od začetka, navigacija sesuje telefon (ampak zmrzne le takrat, ko res potrebujem vodenje, če vklopim samo za štos, dela bp)in še kaj. Včeraj sem šel še po novo sim kartico, baje zna biti tudi stara sim kartica razlog za izpadanje omrežja.
In ja, BB 9900 ni v dveh letih zmrznil tolikokrat, kot nokia v dveh dneh. Tudi jaz se strinjam, da so to še vedno polizdelki.
Jernej
Citat:
Uporabnik srv pravi:
A nima 925-ka amoled zaslona ? A ni Amoled bolj varčen od LCD ?
Snecer, a uporabljaš 925-ko enako intenzivno kot Moto G ? Če ja, potem nekaj ni ok z optimizacijo na WP oz 925-ki, saj sta bateriji tam-tam !
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Navigacija se mi enkrat ni sesula na 920ki. Omrežje ni nikoli izpadlo.
Sicer pa če potegnemo vzporednico. Fiat punto je za veliko večino polizdelek, ampak druga polovica pa pravi da jim dela super in z malimi stroški.
Ali pa VAG grupa in ostali.
Hvala bogu še obstajajo trotl telefoni, androidi,....
Jaz sem zadovoljen z WP-jem ker dela tekoče brez izpadov (filanje baterije čez noč pa sem itak navajen) Dokler bo tako ostalo bom na WP-ju ko pa ga bo začel srat pa bom začel razmišljat o alternativi.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Vsi po lastnih izkušnjah vemo, da NOBEN smart telefon po 26 urah ne drzi na 93% baterije. S takšno (ne)uporabo, položenim telefonom na mizo in izklopljenimi vsemi povezavami, bo tudi moja Lumia držala 1 teden in več brez težav. To kar ti navajaš so popolnoma nekredibilne primerjave.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Motorola moto g pa po 26 urah na 93%
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Pa saj sploh ne žere baterije WP in Nokie, to ima Snecer svoje izpade, kako je slaba baterija, a v resnici je vsaj tako dobra kot pri večini ostalih telefonov kateregakoli proizvajalca. Snecer skos prčka telefon zato pa mu tudi prazni in skos je na internetu. Seveda boljši ekran požre tudi nekaj več baterije, sploh svetlnost, ki je na Nokiah bistveno,boljša in tudi zato vidnost na soncu.
Resnica je, da večina uporabnikov Nokij nima niti slučajno takšnih težav kot jih navaja Snecer. On je itak nabijal kako je slab sistem tako za Apple iPhone, kot za Androide. Povsod vidi le napake in težave, ki pa joh ostali uporabniki, tudi drugih sistemov ne opažamo / opažajo.
Tako, da kdo je zdaj kredibilen?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Vsi po lastnih izkušnjah vemo, da NOBEN smart telefon po 26 urah ne drzi na 93% baterije. S takšno (ne)uporabo, položenim telefonom na mizo in izklopljenimi vsemi povezavami, bo tudi moja Lumia držala 1 teden in več brez težav. To kar ti navajaš so popolnoma nekredibilne primerjave.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Motorola moto g pa po 26 urah na 93%
425ur bi morala zdržati, da ga vidim junaka no
To kar ti pišeš je napaka tvojega telefona in ne sistema ali na splošno Lumij. Windows Phone in Lumie so znane po veliki zanesljivosti, stabilnosti in tekočem delovanju kar lahko potrdi vsaj 15 ljudi, ki jih poznam in uporabljajo ta telefon. Vsi so zadovoljni in nihče še zdaleč nima takšnih težav, kot jih tu omenjajo nekateri posamezniki. Največ težav so imele le Lumie 820, ki jo imaš tudi ti, ti telefoni so šli kmalu iz prodaje. Nesi na servis. Nekatere L820 delujejo povsem brez težav, nadpovprečno večje št, modelov pa je imelo kar nekaj težav s samo,matično ploščo in komponentami.Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Pač nekateri so raje tiho. Dejansko pa tudi meni 820ka deluje kot polizdelek, ampak sem šel namenoma na wp in imam kar imam. Tudi meni zmrzuje od začetka, navigacija sesuje telefon (ampak zmrzne le takrat, ko res potrebujem vodenje, če vklopim samo za štos, dela bp)in še kaj. Včeraj sem šel še po novo sim kartico, baje zna biti tudi stara sim kartica razlog za izpadanje omrežja.
In ja, BB 9900 ni v dveh letih zmrznil tolikokrat, kot nokia v dveh dneh. Tudi jaz se strinjam, da so to še vedno polizdelki.
Jernej
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za onega gori še: 26 ur in je na 93%, vklopljen gsm brez data in wifi, tu pa tam kaki sms, drugače leži na polici v kraju, kjer sta dve črtici od štirih.
Poleg njega leži lumija ki je na 69%, pa nix sms, samo leži.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za onega gori še: 26 ur in je na 93%, vklopljen gsm brez data in wifi, tu pa tam kaki sms, drugače leži na polici v kraju, kjer sta dve črtici od štirih.
Vidiš kako zavajaš.. Motorola ima izklopljene vse podatke, Lumija pa ima vklopljeno podatkovno povezavo, wifi, pa se gps po možnosti... Ko sem v tujini in imam malo klicev/sms in imam izklopljen prenos podatkov imam ob koncu dneva na Lumii čudežno med 85% - 90% baterije.
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vidiš kako zavajaš.. Motorola ima izklopljene vse podatke, Lumija pa ima vklopljeno podatkovno povezavo, wifi, pa se gps po možnosti... Ko sem v tujini in imam malo klicev/sms in imam izklopljen prenos podatkov imam ob koncu dneva na Lumii čudežno med 85% - 90% baterije.
85-90% ob koncu dneva imaš na 920/925-ki ?
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi: