Nokia windows phones

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Merkur ne dela.
Skener ne prebere in je treba številko povedat teti na kasi, da jo ročno vnese.

LP

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Meni osebno se zdi ta politika z vidika podjetij (ki pa seveda ni prijazna do kupcev) kar ok. Zlorabam se ne moreš ogniti, lahko pa jih vsaj zmanjšaš s tem, da zahtevaš le "fizične" kartice.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.406
113
Pomurje
Na mail sem si poslal v priponki dve mp3 datoteki. Sem ju prenesel zdaj pa jih ne najdem v telefonu. Ce sem v gmailu ju igra brez problema. Polje shrani pa je mrtvo.
Kam te poslje datoteke?

wp8.1

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Na mail sem si poslal v priponki dve mp3 datoteki. Sem ju prenesel zdaj pa jih ne najdem v telefonu. Ce sem v gmailu ju igra brez problema. Polje shrani pa je mrtvo.
Kam te poslje datoteke?

wp8.1

Aplikacija datoteke
Uporabi zgornjo aplikacijo, drugače pa bi moral imeti mp3 datoteke med glasbo. Neznani izvajalec najverjetneje. Lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Vzamem nokio na morje namesto fotkiča, ker vidim da dela dovolj dobre fotke...

Na plaži gre mali prvič v vodo, fotkam, preklopim na video, lumia total frizne, nikak da jo izklopim.

Najraje bi vrgel satana v morje, gori 200 slik, upam da ne izgubljene.

Sim kartice ne mores ven itak dobit...

No, potem se spomnim nekak, drmam, volume down in power, se satan resetira, očitno se je pregrel.

Slike rešene, uro je zdrmalo malo, sem jih hitro prenesel na prenosnika.

Polizdelek ni druge. to še mi ni noben telefon friznil. Podobno že zadnjič na motorju, ko jo imam v torbici.

Očitno ji toplina ne paše.

Facebook je totaln podn, izjemno dolgo uploada fotke, pa še potem piše "facebook for windows phone".
Zgleda gre preko drugih serverjev.

Sicer so mi fotke kar ok.

Baterija podn. Motorola moto g, ki je poleg, drži že 7. dan!, malo klicanja smsi.

Tega vraga skor vsaki dan polnim, ok nekaj fotkam, a vseeno,mlati baterijo

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
lol Sej pa je prav, da napiše izkušnje s prve roke.. Očitno ene hudo moti, če ni pozitivno komentirano...

Glede na to, da je microsoft gigant med proizvajalci programske opreme, je to kar žalost... Pa da ne poskrbijo za večjo podporo appsom in da UI, razen začetnega zaslona, zgleda precej zmedeno. Settings recimo... Pa očitni problemi z BT komunikacijo. Pa nekaj stvari še manjka in tut ni rečeno, da bodo dobro implementirane.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj pa fotkič sedaj hvalim, a ne.

A kaj naj rečem, ko frizne sredi dela. Dobesedno ko sem preklopil iz fotkiča v fotkiču na video, da bi snemal, je nastal na ekranu mozaik, nato sem prišel na namizje, kjer je obstalo. Polno osvetljeno in kuril baterijo na ful. Ker nisem mogel nikak izklopit sem čakal prvo, da sprazni sam baterijo in upal, da fotke obstanejo.

Pa mam zadevo vedno v etuiju plus v torbi. Ne vem kaj ga je mučilo.

Noben telefon mi ni tako friznil,da ne bi nič mogel in da sem samo zijal ko tele v ekran ter klel.

Simke ne moreš ven dobiti brez tiste igle, baterije nemoreš ven vzeti... čakaš da se sprazni oz ugotoviš da je prijel reset.

Not pa 200 slik od dopusta.

Na servisu bi samo rekli, "sorry"

BT pa moram pohvalit
smile-1.gif

V avtu super deluje (clio IV) in lepo poveže ter uvozi imenik, motorola g je bila bolj muhasta

Škoda, da ne naredijo ok teh windows mobile, da je še vse tako hroščato in neumno

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
lol Sej pa je prav, da napiše izkušnje s prve roke.. Očitno ene hudo moti, če ni pozitivno komentirano...

Glede na to, da je microsoft gigant med proizvajalci programske opreme, je to kar žalost... Pa da ne poskrbijo za večjo podporo appsom in da UI, razen začetnega zaslona, zgleda precej zmedeno. Settings recimo... Pa očitni problemi z BT komunikacijo. Pa nekaj stvari še manjka in tut ni rečeno, da bodo dobro implementirane.

Pa ne nabijaj še ti no.

[sarkaz'm mode="on"]
Snecer, jaz si ti še kruha ne bi več upal prodati v svoji trgovini glede na to, s čim imaš vse ti težave pri 925.
tongue-1.gif
Gotovo bi ugotovil, da je:

-- 5 semen premalo na skorji,
-- na eni strani je premalo zapečen
-- je že star, saj je na polici že celi 2 uri
-- kruh, ki si ga jedel v mladosti, je bil neskončno boljši
-- poslal bi ga na analizo in ugotovil, da je v moki bilo preveč pesticidov
-- ženo bi prepričeval, da naj me nemudoma zapusti, ker imam preslab kruh
-- ...

[sarkaz'm mode="off"]

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Občutek imam da MS v senci razvija svoj windows one, ki bo združil vse tri platforme (windows, RT in WP) in da gredo napori v tisto smer. Po drugi strani so pa zelo močni namigi da naj bi vsak čas developerji dobili v predogled GDR 1 za WP8.1.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Good news
smile-1.gif
Kaj drugega jim itak ne preostane, ker s takim OS so zamudli vlak... Zakaj bi uporabljal osiromašen wp, če pa imaš tolko izbire pri konkurenci?!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
Snecer res kurca, ampak to je njegovo osebno mnenje, mene recimo nič od tega, kar on našteva, ne moti in mi je še naprej WP super.

Kot že rečeno, za vsako platformo/telefon obstajajo izjeme, ki jim ni nekaj všeč, idealne naprave/platforme ni in je nikoli ne bo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Da ti frizne med fotkanjem družinske idile, ne moti?
smile-1.gif

To si pa nisem mislil, da ga bo tak lomil, če je že vse drugo "lastnost" telefona.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Snecer res kurca, ampak to je njegovo osebno mnenje, mene recimo nič od tega, kar on našteva, ne moti in mi je še naprej WP super.

Kot že rečeno, za vsako platformo/telefon obstajajo izjeme, ki jim ni nekaj všeč, idealne naprave/platforme ni in je nikoli ne bo.

Mnenje je že super. Le počasi mi je začelo presedati, ker prebiram samo Snecerja in njegove težave z najbolj zanič telefonom, ukrene pa nič ne. Če bi meni bila neka stvar tako zanič, bi jo prodal in kupil drugo.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

To si pa nisem mislil, da ga bo tak lomil, če je že vse drugo "lastnost" telefona.

tudi rawrjev iPhone ni imun na "too hot to use" in "needs to cool down before you can use it" finte.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Aja, to se je meni že tudi zgodilo, ampak [cenzura] ga, zaradi tega že ne bom šel menjat platforme, ker vem da so ostale opcije še bolj zanič. Mogoče ne frizne ko fotkaš (čeprav večino android uporabnikov benti kako nestabilen je OS), so pa drugi problemi
wink-1.gif

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Snecer ampak ti maš dejansko 90% problemov, ki jih sam nisem opazil ali pa se mi zdijo nepomembne
smile-1.gif

Telefon mi je samo enkrat friznil, takrat sem bentil enako kot ti, dokler nisem pogruntal soft reseta
smile-1.gif

Baterija se še mi vedno zdi polom pri Nokii (glede na to, da jih je včasih ravno to odlikovalo), očitno posledica zelo pogrešnega wp-ja. Pa tudi določene aplikacije so zelo počasne. Tu sicer dvomim da je samo strojna oprema kriva, verjetno je tudi slabo spisano vse skupaj, ker je zaprt sistem. (To kar je že Snecer opozarjal) Ampak v splošnem mi je še vedno WP veliko bolj všeč kot Android.

P.S. Kje v Sloveniji (Opcija je tudi Avstrija) bi dobil novo poceni 925.