Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
No, sem poleg okna in ni ravno prepričljiv. Ga bom preizkusil v avtu, glavno da tam dela.

Po pomoti sem neko sliko nastavil za splošno klicno sliko in zdaj se mi prikaže vsakič ko me nekdo kliče. Gledal sem priložena navodila, na netu širšo verzijo navodil, pa ne piše kako to odstraniš, samo kako jo nastaviš. Kako jo odstranim kot splošno klicno sliko, razen brisanja slike?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Prej nisem imel nobene slike. Verjetno bom to sliko kar zbrisal pa bo mir
smile-1.gif
če še to ne bo šlo pa tvoja varianta. Hvala.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
kzs...

naj mi en pove, na kolko ma naštiman zvočnik slušalke, da sogovornika normalno sliši, oz. da se normalno sliši.
ker jaz ga mam na predzanjo stopnjo,pa se mi to zdi malo čudno, ker nisem neke gluh niti naglušen. na zadnji stopnji pa mi že hrešči.

lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Saj ravno ta telefon je imel, vsaj na začetku prodaje, kar nekaj problemov z zvočnikom, celo v tej temi bolj proti začetku se mi zdi da se nekaj najde. Jaz imam nekje na polovico, lahko pa tudi do polnega, odvisno od tega v kakem hrupu sem, načeloma pa nimam težav.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
2 stvari na telefončku me motita, pa me zanima, če je tudi pri vas tako in če zadnji updejt kaj od tega popravi?

- če telefon priklopim preko usb kabla in ga uporabljam kot masovni pomnilnik (ala usb ključ), potem mi ne zna sms pomnilnika nazaj preklopit na kartico. Ko dobim sms, mi napiše, dostop do pomnilnika ni mogoč in bo uporabljen pomnilnik telefona. Potem spremnin na roke in je cool, do nalednje usb povezave

- fotič je res zanič...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
1. točka: nope, nimam težav s tem.

2. meni se zdi kar soliden fotič, mogoče odtenek slabši kot sem ga imel na N73, ampak daleč od tega da bi bil slab.

Mislim pa da imam tazadnji SW.

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Pri meni je bil tudi problem z zvočnikom. Enkrat se je slišalo normalno, drugič pa čisto potiho (med klicem je glasnost nihala). Zvočnik imam vedno do konca naglas, razen v primeru, da je sogovornik glasen. Nesel na teleray in v nekaj dneh dobil delujoči tel. nazaj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
ksz....

Če poslušam prednaložene pesmi, tudi vidim na predvajalniku da se poleg prikaže slika izvajalca, oz. verjetno cover od albuma. Kako bi to naredil pri pesmih ki sem si jih sam naložil? Ne najdem v mojih navodilih, pa tudi na netu ne, kjer so malo razširjena navodila. Bi pa imel to
smile-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Greš v predvajalnik/Možnosti/Slika albuma

Kere verzije garmina so kompatibilne s tem tulifonom?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Tnx
smile-1.gif

Zadnja verzija dela (.50), prejšnja se je baje dostikrat rušila v landscape načinu, pa tudi .30 dela, druge pa ne. Kar zadnjo daj gor.

20. okt 2008
327
25
28
Dragi uporabniki omenjene Nokie, povejte malo kateri avto nosilec priporočate za omenjeni GSM, pa da ni ravno originalni, ki ga cenijo na velikih 40€. Pa zaželjeno je, da se ga dobi preko kakšne slovenske spletne trgovine, ali pa kr v kakšni trgovini, ker razne e-bay variante odpadejo.
Kako je pa kaj z avtopolnilci (ali je dober Nokia DC-4, ki ga na uradni strani ni med kompatibilnimi z omenjeno nokio - tam je omenjen le DC-9, ki ima zavijalni kabel in pa ceno za
uf-1.gif
)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
počak 14dni, da ga naročim z ebaya in ti ga prodam preko bolhe
tongue-1.gif

jst sem si ga na ebayu naročil.
verjem, da tut v slo trgovinah tisti ki so pocen so enaki ali še slabši kot uni z ebaya.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Naredu sem update in resetiral telefon vklop/izklop, sedaj mi nonstop utripa bela tipka kot da imam zgresen klic ali sms, je to feller ali ima se kdo problem stem?