Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
A mi lohko kdo "podpiše" eno aplikacijo....sem že zdavnaj nehal "podpisovat" pa mi je vse skupaj preteklo. Lohk na privat...da ne bo prekrškov
smile-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Včeraj sem dobil telefon iz Nemčije in je vse zraven (torbica, trzalica, dodatni stylus ...), nobenih oznak operaterjev ... itd.
Telefon je super zadeva (prej sem imel HTC), zato sem ga tudi nabavil ... v tujini pa zaradi tega, ker je ceneje, pa vezan nisi na noben aneks pri operaterju.

Zanima me, kako bi lahko na njega naložil SLO jezik ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
A mi lohko kdo "podpiše" eno aplikacijo....sem že zdavnaj nehal "podpisovat" pa mi je vse skupaj preteklo. Lohk na privat...da ne bo prekrškov
smile-1.gif

Kolikor mi je znano, to ne gre vec, da bi nekdo zate podpisoval aplikacije...

Pridobiti si bo potrebno certifikat za tvoj IMEI ... kar pa ocitno v zadnjem casu ni vec tako enostavno ... vsaj kolikor berem naokoli po raznoraznih forumih
smile-1.gif
...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
ksz

kaj pa vem, jaz pa morem priznat da nisem preveč navdušen nad telefonom po pol leta uporabe, ni to to ... zgleda bo res treba iphone probat še
smile-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Kje pogledam katera verzija je softwera ?
Še vedno me zanima ali je možno dodat slovenski jezik ?

Hvala .

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Res ne bi rad bral celotne teme, zato me zanima par stvari. Kupil bi ga za ženo, ki bi ga rabila predvsem za sinhronizacijo z googlovim koledarjem in push mail, ter seveda klicanje.
Zanima me
1. ali lahko na today zaslonu prikaže več kot samo eden ali dva zapisa v koledarju, če ima seveda prostora. Torej, če imam prikazan samo koledar, ali bodo vnosi čez cel zaslon ali samo eden ali dva?
2. Kakšna je poraba baterije pri vklopljenem push mailu?
3. Kako je z dodatnim programjem pri rel5 symbianu?
4. A se da nastavit oz. če obstaja program, ki preklopi profil glede na zapiske v koledarju? Torej, če imam sestanek in označim, da sem busy, ali je možno, da gre v tem času na silent mode?
5. kaksna je onscreen tipkovnica? Gre s prsti ali je treba po stylusu posečt?

raje bi sicer vzel kakšnega htcja, vendar je pri mobitelu tole 70 eur, tko da, ce res ni sranje od aparata, bo kar padel.

Hvala

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
@Disco:
5. stylus rabiš samo pri surfanju, če imaš kakšne bolj drobne linke za klikat, drugače praktično nikoli, za SMSe in ostale zapiske pa ga še nikoli nisem uporabil, ženski prsti pa so še bolj drobni, tako da ne vidim težav.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. 8 koledarskih zapisov ti prikaže
3. programov je že kar nekaj. Morda te kak bolj specifičen zanima?
4. telefon sam ne zna preklapljat med profili glede na koledar. Ima pa možnost, da določiš, kdaj se profil neha. Torej greš na sestanek in če veš, da bo sestanek trajal 1h mu lahko določiš, da se profil "Sestanek" čez 1h spremeni v profil "Splošno". Obstajajo pa programi ki znajo profile spreminjat na različne parametre (lokacijo, uro..., morda zna kater tudi na koledar)

Jank0

Zelenc'
20. avg 2009
2
0
1
Zivjo!
Mene pa zanima če je kdo v zadnjem času kupu telefon pr simobilu? Kaj ste zravn dobil? A res zelo škrtarijo z dodatno opremo? Mate kakšn nasvet ke kupt, al variira kaj dobiš v paketu od štacune do štacune? Hvala vm za odgovor!

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Sem tudi sam slišal da ne dobiš trbice zraven ipd. Ja sm ga kupu pred 3 mesci pa sem vse dobil zraven, temu zdej baje ni tako.

Jank0

Zelenc'
20. avg 2009
2
0
1
Potem se mogoče splača kupit telefon pri prodajalcih, ki imajo stare zaloge, ne ravno v simobilovih centrih kjer prodajo vse sproti?

mtic

Zelenc'
25. avg 2009
2
0
1
Pred kakšnim tednom sem posodil telefon na zadnjo verziijo (30.0 pa še neki) in nekaj dni zatem mi na zaslonu ne delujejo "tipke" za dostop do numerične tipkovnice ter do imenika. Prav tako so zginile ikone za bližnjice na prvi strani, čeprav so v nastavitvah označene pravilno. Ima mogoče kdo kak predlog, kako rešit ta problem? Hvala!

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Lahko probaš z resetom telefona ( *#7370# ). Še prej pa naredi varnostno kopijo na pom. kartico.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

A se da dobiti program ki kaze vreme na zacetku predno prides v meni tako kot pri HTC HDju?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik Jank0 pravi:
Potem se mogoče splača kupit telefon pri prodajalcih, ki imajo stare zaloge, ne ravno v simobilovih centrih kjer prodajo vse sproti?

Morda maš srečo pa majo kje pri Si mobilu še stare zaloge.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Super! 2 tedna nazaj mi je ravno iz roke padel in imam na enem robu potolčenega...... cel telefon tak shiny, pa ta potolčen rob grdo izgleda. Pa še na zatiče je, menjaš v pol minute
smile-1.gif