Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
V nastavitvah si izklopi (nastavitve - telefon - opozorilne lučke - utripajoča lučka v pripravljenosti ).

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ja jst mam tud nekaj podobnega. Meni pomaga če telefon odklenem in nazaj zaklenem. Potem neha.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ja vem. In preberm sms in pogledam neodgovorjen klic pa mi še vedno utripa. Potem moram lih odklenit telefon pa ga zaklenit pa neha.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Pri meni deluje normalno, je pa sedaj pri upgradeu spremenjen takt, zdej 2x utripne na 5 sekund, prej pa je 1x tako lepo v fadeu na 20sekund kar mi je bilo veliko ljubse.

Nazadnje urejeno:

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
KZS, da vas malo spomnim...

navoljo je nov firmware update za ta telefon. verzija 30.0.011. Klik , update je možen prek telefona. jaz si ga glihkar nalagam.
novost je baje home screen email in baje je malo hitrejša... to piše na dailymobile. no bomo vidli, ko se naloži
smile-1.gif

lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Poskusni zajček torej
smile-1.gif
ja, me tudi zanima kak je.

Stvar ki jo res pogrešam pa je ura v stanju pripravljenosti, zdaj so ekrani čisto ugasnjeni
frown-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Stvar ki jo res pogrešam pa je ura v stanju pripravljenosti, zdaj so ekrani čisto ugasnjeni
frown-1.gif

nas je več takih.
sam sem preizkusil en programček, ki bi lahko bil odličen, če bi iz njega odpravili par hroščkov (ni se vedno sam zagnal, občasno je zelo hitro skuril baterijo) Zaradi baterije sem ga potem zbrisal. Me je 2x grdo presenetil, ko je zvečer bila polna, zjutraj pa samo še ena črtica.

Drugač pa jst prakticiram tako, da ko je ekran ugasnjen pritisnem sredinsko (menijsko) tipko, pa se zasenčeno prikaže homescreen, nekak dost, da vidim uro in če imam kak sms ali neodgovorjen klic.

daltonix

Pripravnik
6. okt 2007
115
0
16
Včeraj naložil novi firmware. Zaenkrat opažam da je RAM manj "zapacan". Prej so mi aplikacije v 1 dnevu tolk zasedle ram da po enem dnevu od restarta (ob stalnem zapiranju odprtih aplikacij) ostane 44mb (ob restartu je 61mb). zdaj mi ostana prostih 55mb.
Za kontrolo in zapiranje aplikacij uporabljam "Handy Tascman".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ql, jst bom pa po dopustu updejtal. Ne bi si pred dopustom rad kej navigacijo pokvaril, pa tut volje nimam se z njo zdej zezat:)

bagi

Zelenc'
7. mar 2009
9
0
1
zivijo
iscem program za urejanje dnevnika klicev oziroma nekaj podobnega kot je call maneger. se pravi nekja takega da pekrije smse in klice. poskusil sm ze z mumsms+ programom. vse lepo in prav. skrije recimo sms od dolocene stevilke vendar je v dnevniku klicev se vedno razvidno da je bil sms prejet... probal sem call maneger pa ne dela, mcleaner 1.4.1 mi pa noce naloziti na telefon... tel je shekan tako da nanj lahko nalagam nepodpisane programe tako da ce kdo pozna kasnega se res priporocam...
smile-1.gif

hvala