Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Zakaj sploh ne probaš ? ? Nima te kaj biti strah....

itak da gre prek telefona...

Sem updatal potem na novejšo verzijo preko telefona, čudno da mi na netu ni našlo te
confused-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
ja ni skoraj nič spremenb.baje je samo popravljeno, da hitreje delujejo ovi maps 3.0, pa malo hitrejše odzivanje touchscreena. no ja... meni se zdi da je mogoče za kako stotinko hitrejši
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
nisem bral cele teme, pa me samo zanima nekaj glede zmrzovanja. punci se nonstop dogaja da ko jo nekdo kliče, slika potem zrmzne in po pogovoru mora resetirat. je to znan problem in se odpravi z fw apdejtom?
kak se delajo apdejti na tem telefonu? isto kot na n95 preko suite?

hvala
nahrung002.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Meni je tudi tako zmrzoval, zdaj se mi že kar nekaj časa ni zgodilo, vmes sem ga tudi updateal, tako da mogoče je to rešilo težavo. Update lahko narediš over-the-air direktno preko telefona ali ga priključiš na PCja in updateaš preko Nokia Updater ali kaj je že.

Kla_Man

Zelenc'
10. jun 2009
12
0
1
Eno vprašanje: ko slikam s telefonom in tistim gumbom na vrhu telefona, ko ga obrneš, mi sliko samo izostri,slika pa ne... Kaj bi lahko bilo narobe? Naj povem, da je bil telefon ne dolgo časa nazaj na popravilu,vendar ne zaradi te napake...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
malo pritisneš in tiščiš gumb v tem položaju in počakaš da izostri. Ko izostri pa pristineš do konca.

Kla_Man

Zelenc'
10. jun 2009
12
0
1
Vem vem, vse to sem poizkusil. Fotoaparat je deloval prej, zdaj kar naenkrat pa je to začel. Najprej izostri, da postane okvir zelene barve (kar pomeni da je fotoaparat izostril), nato stisnem pa ni nič. Vse variante sem že poizkusil... =/

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
mene pa zanima če se da pri temah kak skombinirat, da bi bila tema z imenokom in spodaj kaki shortcuti? ker ta tema z imenikom je super da so ikone na namizju, samo je totalno brezveze da je prostor spodaj prazen in ne moreš dodajat ne kontaktov, ne kakih drugih bližnjic do programov. se da to kak uredit da bi bili programi in imenik?

Kla_Man

Zelenc'
10. jun 2009
12
0
1
Hej hej! Ali kdo uporablja Adobe Reader, vem da je bilo že veliko napisanega o tem, a vendar? Jaz sem imel Adobe Reader LE 2.5, vendar je licenca le za 14 dni,potem pa ne deluje več. Znova in znova na telefon to dajat se mi pa tudi ne da... Ima kdo rešitev?

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
a kdo ve kako bi si uredil časovno menjavo profilov na 5800? Rad bi namreč da se ob cca 1h vklopi profil Brez povezave, nato pa se ob 7h zjutraj vklopi profil Splošno.
sicer sem poizkusil z HandyProfilom , ki omogoča časoven vklop nekega profila, profil brez povezave se sicer vklobi ponoči, ampak se zjutraj ne izklopi....

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ženi se vedno bolj pogosto dogaja, da aparat zmrzne. Večinoma je takrat v standby in ko ga hoče odklenit, se ne zgodi nič. Sicer opozorilna lučka utripa, ampak to je tudi vse. Edino kar pomaga je, da se vzame baterijo ven. Zgodi se pa to skoraj vsak dan.
software je 21.0.025

kakšna ideja, kaj bi lahko bilo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Na telefonu je verjetno čisto prva različica SW, ki je bila še precej hroščata in je bil telefon en velik smeh.... sem skoraj prepričan da če se da gor najnovejša različica (v 31.0.008) bo deloval kot je potrebno.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Zakaj mi pa ne naredi update preko aparata? Pravi, da ni novejše različice. Aparat je debrandan in odklenjen, drugače od simobila. A bo šlo samo preko kabla? Ker nekje sem bral, da se podatki obdržijo, če gre update over the air...je to res?

hvala

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Na tvoje težave ne vem odgovora. Lahko ti samo povem da sem vedno updateu preko omrežja in vedno so podatki ostali...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Meni tudi ni našlo zadnje različice SW-ja preko telefona, pa sem jo našel na nokijini strani in updatal preko kabla. Zakaj, nimam pojma.