Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
a mogoce kdo ve se da dati software od 5530 na 5800?
oziroma rad bi imel bljiznice na 5800 tako kot so na 5530, kjer imas lahko in kontakte in bljiznice na zacetnem zaslonu
Jaz imam N97, ki je v bistvu N5800, pa imam take bližnjice, tako sem skoraj 100% da jih moraš imeti tudi ti. Kaj se zgodi če v standby-u klikneš možnosti?
Težave!!!!
Par strani nazaj sem prebral,da zamenjaš pokrovček (stekleni del ????) v dveh minutah!!! Naročil sem ohišje in se lotil posla.Ko pa sem prišel do tistih pozlačenih kontaktov (povezava steklo-notranjost) pa je bilo veselja konec!! Vse skup sem sestavil nazaj pa v jok in na alter.si!!
Kaj svetuje modri Janez???
samo eno kratko vprašanje, se še komu frugemu nokia ugaša, če jo malce preveč streseš ? Naprimer
imam jo v jakni, peljem se s kolesom, in če je cesta bolj "tresoča" se mi ugasne.... seveda ne mislim na makadam
telefon nikakor noče nadgradit na zadnjo nadgradnjo.probal sem preko kabla prelo wlan,.. nikakor negre piše da je zadnja posodobitev .GSM je kupljen pri simobilu..kaj naj naredim..
zdaj je gor 21.0.025
@alex
N97 ni enak N5800. Imata samo enako verzijo symbiana gor. Vendar ima N97 drugačen fw pa še kaj. Zato N5800 nima toliko bljižnic na prvi strani.
@kamerad
ja in kje je bil problem? Videl si žičke ja in kaj potem?
@mcn
ni normalno, da se kar tako ugaša.
@joshyslo
je telefon kupljen pri simobilu ali tušmobilu? Če je, je potem težava v tem. Telefon je potrebno odklenit, debrandirat(zgubiš garancijo) in potem gre.
Potem ko sem videl žičke je bilo veselja konec!!
Tisti trakec z žičkami je pritrjen direktno na stekelce tak da nisem vedel kak se to odstrani in pritrdi na novo steklo!??
Na novem steklu,ki sem ga imel poleg ni sledov mesta pritrditve!! Čemu pa sploh služi ta žična povezava??
Fusion,za kakšen konkreten predlog se ti že vnaprej zahvaljujem!!.
Citat: Uporabnik joshyslo pravi:
telefon nikakor noče nadgradit na zadnjo nadgradnjo.probal sem preko kabla prelo wlan,.. nikakor negre piše da je zadnja posodobitev .GSM je kupljen pri simobilu..kaj naj naredim..
zdaj je gor 21.0.025
imama enaki problem :S veni je že verzija 31.0.101 meni pa še kuj piše da ne gre posodobit, jaz bom neso telefon onim simobil natur talentom, pa mi ga naj posodobijo, ker nova verzija je bistveno boljša, sploh več ni problemov z odjavljanjem iz wlana itd....
Jaz imam pa dva problema.
Prvi je ta, da sem tukaj prebral, da je imel ta telefon probleme s slušalko. Zanima me kaki so bili ti problemi, ker meni se zdi, da se po slušalki nenormalno tiho sliši pa je nastavljena na maksimum. Da pa bi prekinjalo vmes pa nisem zasledil.
Drug problem je pa v tem, da ne "zagrabi" tipke, ko nekdo kliče ( se ne moreš oglasit) ali pa ne moreš poklicat. Drugače, ko se sprehajaš po menijih dela normalno.
Na bivši nokii 6280 kjer je bil gor S40 je bila ta opcija...
Mogoce kdo ve se da na 5800 dati sw od 5530, mi je veliko bolj svec da imas lahko na namizju bljiznice in kontakte - mislim da celo 24 oseb, oa se kaj bi se naslo!?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.