Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
kinetic scrolling hehe končno, sicer samo delno pa vendar:)

Ampak tanovi homescreen je pa LOL s tem imenikom. Prou šalabajzersko zgleda, imenik na vrhu pa aplikacije spodi.

Pa en hud feature, vsaj meni: alfanumerična tipkovnica se avtomatsko preklopi v fullscreen qwerty, če telefon obrneš.

Nokia gave us these in the new firmware:

*Kinetic Scrolling
*New Homescreen + Music Player Toolbar
*New Theme Effects to make it easy to distinguish between single tap or double tap, even with theme effects on it's snappy performance awed me
*Simplifies hard-resetting (reinstalls every single app for you if properly signed!)
*Improves sound quality
*Contacts Carousel
*Fixed alarm bug
*Alphanumeric keypad switches to Fullscreen QWERTY automatically on rotation

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Dej za hec preveri na tej strani http://pest.si/ghj , če ti napiše, da obstaja novejša različica? Men napiše, da ne obstaja oz. da je zadnja ta, ki jo imam sedaj. Kodo dobiš pod baterijo, če si malo previden lahko prepišeš kodo brez odstranjevanja baterije.
Pri katermu operaterju si kupil mobi? (jst mobitelu)
Kake barve imaš črto? (jst modro)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Mobitel, rdeča, slo jezik.

Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0559299
Version: 40.0.005

p.s. zdej sem inštaliral temo nokia stripes in stvar velik bolš zgleda.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po kodi sodeč imaš novejši telefon. hm zanimivo tole. bom še pač par ndi počakal:)

se da kako na "silo" posodobit telefon:)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ok očitno nokia neki mučka.
čisto nov z modro črto ima enako kodo kot moj že skoraj 1leto star in ima tudi modro črto. preko lufta ni našel noben posodobitev, preko računalnika pa oba pa noben te nove 40 verzije, ampak zadnja cifra je 101.
rdeč star cca 1leto ima še prvo verzijo fw gor 20 in preko lufta ne najde nič. na pc je pa še nisem priklopil.

2 dni star z modro črto (narejen na madžarskem) je imel tudi zelo slabo opremeljeno škatlo:
- brez video kabla
- brez dodatne palčke
- brez etuija
- usb kabel dolg samo 10cm

kupljen je bil pri mobitelu oz. v janustrade-u

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Mislim da že kar nekaj časa ne dajejo več etuijev zraven in dobiš tisti kratek kabelček. Kar se pa ostalih stvari tiče pa nimam pojma.
Sploh mi pa ni jasno kako to da ne moreš posodobiti.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Niti moj se ne posodobi, rdeča črta, mislim da za nemški trg, drugače pa je vedno našel update takoj ko je ta izšel.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Ravnokar sem posodobil in sicer preko 'lufta'. Telefon kupljen februarja lani, pri mobitelu, ima modro črto. Zgleda fajn:)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Evo, da ne bo kdo rekel da nabijamo:
ostalo-foto_5911745_17377997_17581552.jpg

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Nekaj postov višje je napisano kakšna je razlika. Je pa ena slaba stvar: ta verzija se še ne da shekati. Drugače pa se sigurno splača.

Je pa res čudno glede posodobitev, s prijateljem imava v razliki enega tedna kupljeno rdečo 5800 pri mobitelu in jaz sem jo lahko posodobil, on pa še ne. Telefona imata različen ID. Moj je 0559299.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
meni gre ta telefon vedno bolj na živce
stupid-1.gif

večkrat sem kje zunaj povezan na wifi od recimo gostilne in pač ko neham brskat zaprem aplikacijo za net pa je to to, pridem domov telefon pa še vedno kao skonektan na tisti wifi, negre prekinit negre na drugega konektat .. ok izklopim telefon

vklopim nazaj, zgodi se nič lučke gorijo na ekranu tema, je blo treba baterijo ven vzet .. pfuj šalabajzersko!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
posodobi ga :p
čudno tole, ker men se normalno diskonekta in doma ni potem nobenih težav.
še mal nastavitve preglej, pa katera povezava ti je prioriteta, pa take fore:)

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
a kdo ve kako bi si uredil časovno menjavo profilov na 5800? Rad bi namreč da se ob cca 1h vklopi profil Brez povezave, nato pa se ob 7h zjutraj vklopi profil Splošno.
sicer sem poizkusil z HandyProfilom , ki omogoča časoven vklop nekega profila, profil brez povezave se sicer vklobi ponoči, ampak se zjutraj ne izklopi....

super program zato je PROFILE SCHEDULER (jukka), nastavljaš kako hočeš, ob delavnikih, nedelavnikih, po dnevih, kateri profil hočeš imeti aktiven itd.

pa še zastonj je!

Jaz imam sedaj verzijo 1.10, vem pa da stare verzije so bile malo okrnjene.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
posodobi ga :p
čudno tole, ker men se normalno diskonekta in doma ni potem nobenih težav.
še mal nastavitve preglej, pa katera povezava ti je prioriteta, pa take fore:)

je posodobljen, problem se pa pojavla že skozi vse verzije ... v telefonu je 40 dostopnih wifi tock lepo po vrsti, nevem kje bi tu naj bil problem