original euti k smo ga nekateri zraven dobil je vsaj men ne uporaben, ker gre telefon full tezko not in ven.
zlo podoben etui kot je na tvojem rvem linku, samo da je iz alu, sem si nabavil za N73 in mi ni vsec, ker zapiranje ni blo dobro, ce pade po tleh se sigurno odpre in telefon pade ven.
drugi tvoj link ima plastične dele, kateri po mojem lahko poškodujejo telefon. Plastika na plastiko drgne in po mojem to ni dobro.
silikonca ne bi vzel, ker občutek v roki ni dober pa ko ga imaš v žepu se vrjetno gor nabere full muckov
jst sem bi vzel
tole ne vem, če je bil ravno ta ponudnik. Je pa zlo kvalitetno narejen. Nima plastičnih delov v notranjosti, tko da se telefon počuti ko dojenček v maternici
) Pa vzadi imaš še uno plsatično sponko, da si ga lahko za pas zatakneš. To sponko lahko odšraufaš stran. Sam jst to ne nosim v žepu, imam za kake bolj extremen razmere.
Za zaščitno folijo ti priporočam invisible shield. Je res mau dražja, ampak jst je ne zamenjam. Enostavna montaža, fuuull manj prstnih odtisov, dobra vidljivost. Edini minus je malo slabše drsenje, ampak se privadiš. Razmišljam, da bi napisal en post za primerjvo med folijami, ker razlike so res velike.