Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
torbica mora biti pri vsaki 5800 v škatli priložena, prav tako trzalica in stojalo., pa slušalke pa polnilec
smile-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
To seveda ni res. Torbico je zelo težko dobit, ker so prišli nove verzije paketov v katerih ni torbice + krajši usb kabel. Jst sem se razf... na bogo punco tam, pa je pred mano odprla 5 paketov in je samo v enem bila zraven torbica (stara zaloga). V teh novih pa 100% ni torbic!

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Boš moral spremeniti product code, da ti naloži original fw in ti nadomesti bedasti Vodafone fw.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
mimika kje si to kupoval?simobil al mobitel? to pa je malo čudno,da nebi zraven več bilo torbice , saj je v originalnem nokijinem prodajnem paketu zraven.
torbica je zelo fajn zadeva. meni je že 2krat padel dol, pa kot da se ni nič zgodilo
smile-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Za simobil govorim, pri mobitelu pa možno da še majo torbice v paketu, samo kolikor vem je pri mobitelu pomanjkanje teh 5800. Drgugače pa meni torbica ni všeč ... preveč težko gre not in ven :D

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
torbica je bila najprej pri mobitelu odstranjena iz prodajnega paketa, nato šele na simobilu.

Morda kdo ve zakaj? Se nekaj me zanima ali je možno kako prenseti kontakte, ki jih imam v starem telefonu benq-siemens v Nokio? Glede na to, da za Benq- Siemens EF 81 nimam nobenenega računalniškega programa?

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
če si pri mobitelu jih sinhroniziraj z mRokovnikom, nato pa spet z Nokio.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Se ne bi dal pred uveljavljanjem garancije product code nazaj na original spremenit, pa potem nekak staro verzijo firmware gor naložit? Al bi vseen vedl, da se debrandu telefon?

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
No, ampak semaforja (spreminjanja barv) pa tudi najnovejši popravek ni odpravil. Očitno bomo počakali še nekaj časa
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik decko pravi:
če si pri mobitelu jih sinhroniziraj z mRokovnikom, nato pa spet z Nokio.

si probal sam in ti je šlo?

jst sem z dvemi probal, pri prvem mi je v ene 20-em poskusu ratal, pri drugem pa ni šlo. Na hd pa so rekli, da telefon ne podpira. Sem šel pol na OVI.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Se ne bi dal pred uveljavljanjem garancije product code nazaj na original spremenit, pa potem nekak staro verzijo firmware gor naložit? Al bi vseen vedl, da se debrandu telefon?

Lahko spremenis nazaj na stari product code... vendar ne mores naloziti stare verzije... in si obsojen na cakanje nove verzije za stari product code, da lahko spet flashas... Pa lahko se zgodi, da se ti SW zacikla... takrat pa ne mores spreminjat product code... s servisno opremo pa se da videti, kaj je na telefonu namesceno ...
smile-1.gif
... Sicer je to le teoreticno... v praksi pa nevem... ali se dejansko preverja to, ce je bil spremenjen product code... So ze komu zatezili zaradi tega, ko je uveljavljal garancijsko popravilo?

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Zanima me kaj je lahko narobe.....hotel sem naložiti še kakšen jezik v slovar in naložil dva, ko sem hotel tretjega mi ga je naložilo vendar, ko odprem slovar mi takoj ponudi brisanje jezikov in me ne spusti naprej v slovar?