Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
hehe, vsak ura je dragocena, vsak dan
smile-1.gif
ekološko osveščeni.press

lp

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
pri teh telefonih ki so nabiti s funkcijami je govoriti o trajanju baterije skoraj tako kot poraba pri avtu, vsak ga drugače uporablja, druge funkcije itd, tako da enmu drži 3 dni drugemu ki uporablja manj zahtevne funkcije pa 6. Pri obeh pa je 'normalno'. To je vsaj moje mnenje.
Aja, meni drži 4,5,6 dni odvisno od uporabe, lahko tudi manj...

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Meni zdrži 2-3 dni. Sem pa dosti na internetu... To je pri teh telefonih čisto normalno. Je pa odvisno od posameznika koliko in za kaj ga uporablja.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Tud sam sem pred nakupom novega telefona pa me zanima kake so kaj vaše izkušnje s tem telefonom. Kaka je kaj kvaliteta telefona po nekaj mesečni uporabi. Kak je z podporo Garmina oz. TomTom-a? Za baterijo vidim, da mate različne izkušnje. Kak pa kaj programi. Je potrebno sploh kaj dodatnega nalagat al out-of-box že dovolj uporabna? Zanima me tudi odzivnost oz. hitrost delovanja telefona. Gre se zato, da telefon dosti rabim za branje WORD in PDF dokumentov. Seveda ne smem pozabit tudi na delo brez stylusa. Je zadovoljivo?
tongue-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Za branje pdf in word dokumentov bo treba kupiti ali "kupiti" quick office in quick adobe, sicer pa je solidno založen. Karkoli že smatraš pod to
smile-1.gif

Telefon je z original temo hitrejši kot s naknadno naloženimi, vsaj meni se tako zdi. Še vedno je pa dovolj hiter. Garmina pa še tudi sam nimam na tel.

primy

Zelenc'
26. apr 2009
4
0
1
Dela super ja.

Mene samo moti, da če te nekdo pokliče med tem ko imaš vklopljenega se ne moreš javiti direktno na zvočnik, ampak se javiš normalno, potem ti pa ponovno odpre garmina, seveda ga moraš minimizirati, šele potem lahko preklopiš na zvočnik.

To je zelo zoprno in zelo nevarno početi med vožnjo kaj takega.

Zaenkrat še nisem uspel najti rešitve za to težavo. Edino če mogoče kdo ve če obstaja mogoče kaka aplikacija, da ima možnost sprejeti klic direktno na zvočnik.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Grem potem raje sam na Simobil pa plačam tistih par deset € razlike, ker imam sedanjo vezavo do januarja.
smirk-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
kzs : ker si zadnji (na zadnjega je replika)

update-al sem preko FOTA (Firmware Over The Air)

greš v meni, nastavitve,telefon,upravljanje telef.,posod. naprave->možnosti,preveri posodobitve. in ti preko nokijinega serverja poišče in naloži nov firmware.

lp

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Hvala. Sem se pa sam očitno zafrknil. Sem dal "posodabljat" preko Nokia Update, pa mi je "posodobilo na isto vezijo, kot sem jo imel prej.
bonk.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
na simobilovi nokiji še vedno ni možen update? hm... kruta je ta simobilova ja, če telefona ne moreš izkoristit do konca, ker ga omejuje vodafone....

matej: update naredi prek telefona...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pa, a kaj stane, prenos podatkov pa to.

Sedaj imam še navaden paket, četrtega pa grem na džabest, tako da se bodo tisti podatki šteli pod tisti giga, ane.