Nokia 5800 XpressMusic (touchscreen)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a je komu uspelo pri gmail aplikaciji skenslat uno grozno "tipkovnico"?

jst sem delal po teh navodilih pa sploh nimam tega programčka
* Menu> Settings> Application manager> Applications installed
* Here we are on the application that has the virtual keyboard and click on "Options"
* Now select "Set Settings"
* We move to "screen keyboard"
* Once inside, select "Off"

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Menu > Settings > Application mgr. > Installed apps. > Gmail/Options > Suite Settings > On-screen keyboard daš na Off

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
cheer.gif

sedaj pa zgleda gmail veliko lepše in bolj uporaben
aplauz.gif

hvala
nahrung002.gif

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
zato ker a-gps uporablja prenos podatkov prek GSM omrežja, kar pa lahko povzroči dodatne stroške pri gostovanju...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik decko pravi:
zato ker a-gps uporablja prenos podatkov prek GSM omrežja, kar pa lahko povzroči dodatne stroške pri gostovanju...

Odvisno kako imaš nastavljenega, če imaš nastavljenega, da se ti povezuje samo preko notranjega gps-a potem se ne povezuje preko gprs-a in ne koristi gsm omrežja, oziroma nimaš nobenih dodatnih stroškov... Res pa je, da če se ti povezuje samo notranjega gps-a da malo dalj časa traja, da najde satelite kakor pa če imaš vključen tudi gprs.... Aja še nekaj, predlagam ti, da imaš vse karte že prednaložene na telefonu, da se izogneš dodatnih stroškom, ki bi jih imel če bi ti mape sproti nalagalo....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik decko pravi:

Odvisno kako imaš nastavljenega, če imaš nastavljenega, da se ti povezuje samo preko notranjega gps-a potem se ne povezuje preko gprs-a in ne koristi gsm omrežja, oziroma nimaš nobenih dodatnih stroškov... Res pa je, da če se ti povezuje samo notranjega gps-a da malo dalj časa traja, da najde satelite kakor pa če imaš vključen tudi gprs.... Aja še nekaj, predlagam ti, da imaš vse karte že prednaložene na telefonu, da se izogneš dodatnih stroškom, ki bi jih imel če bi ti mape sproti nalagalo....

Govora je bilo o A-GPS ... in ta brez GPRS ne dela ...

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
čaki, a potem se ne da izklopit te funkcije da se povezuje prek omrežja, da ga lahko uporabljaš kot povsem navaden gps??

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Za pisanje sporočil imam vklopljeno veliko qwertz tipkovnico, ko sporočilo napišem in kliknem ono kljukico da sem končal, mi skoraj vedno obrne napisano nazaj v vertikalo, čeprav telefon še vedno držim v horiznotali. Je to normalno?

Aja, se da naštimat da bi recimo za SMS-e imel veliko qwertz tipkovnico, za internet pa malo? Ker zdaj kak nastavim za sporočila imam tudi za net.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik decko pravi:

Govora je bilo o A-GPS ... in ta brez GPRS ne dela ...

Tudi N95-8GB ima a-gps support pa sem jo lahko nastavil samo na gps brez gprsa in je lepo normalno delovalo preko garmina....

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
To je pa tud res ja, če ga izklopiš ti posledično dalj časa išče satelite, ampak če ti ni problem počakati par minut ni panike
smile-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
ksz...
Imam težavo in sicer pri iskanju po imeniku mi alfanumerična tipkovnica
deluje tako, da mi stalno prijema le prva črka (od treh ali štirih) na virtualni tipki.
Tudi tipki za pomikanje levo ali desno po napisanjem tekstu ne delujeta.

Pri iskanju preko funkcije "iskanje" oziroma pri pisanju SMS-a, maila in v
drugih aplikacijah pa deluje normalno. Zoprno, glede na to, da je ta tipkovnica
najbolj primerna za delo s prsti. Ima še kdo takšno težavo?

lp,
Mpix

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

A se meni samo zdi ali je res tako debilno narejen ta telefon da ko slikas v najvecji resoluciji in hoces to sliko poslat preko mmsja da ti ne ponudi da jo sam gsm pomanjsa na ustrezno velikost za posiljanje tako kot to delajo vsi ostali telefoni!?

Nazadnje urejeno:

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
ksz
A bi bil kdo tolk prijazen, da mi poslal navodila in fajle za namestitev garmina oz. kakšne druge navigacije?
Hvala, lahko na zs ali tudi na mejl ...