Citat:
Uporabnik predator pravi:
ampak se mi zdi bolano, da je dosti ljudi takih, kateri imajo dober avto vreden 30k+€ nimajo pa pošlihtan stanovanjski problem.
Ko bo konec fovšije v SLO, bo konec sveta. Kaj ima to tebi bolano se zdet?
Meni osebno je nepredstavljivo, da recimo znanec zagoni vsako leto za mesec dni v Indiji 10k EUR. Vozi se v majhnem avtu, enostavno ima druge preference. Še enkrat, to je zame nepredstavljivo, ga pa v celoti razumem. To on želi in zato skuri za to denar. Nekateri ga pač za avto. In kaj če živi v garsonjeri? MORDA MU JE PA TO VŠEČ. In za tiste loleke, ki pa dejansko kupijo avto, zato da so ''in''. Če ne bi bilo zavistnežev, ki se požrejo od zavisti, potem tudi njihov nakup ne bi bil smiseln.
Znanec je npr. enkrat kupil takoj nov avto, preplačal ga je za x. Ampak ko mi je on govoril, kako so ga vsi gledali na Hrvaškem in spraševali, s kakšnim žarom je to govoril, mi je bilo jasno. On bi plačal še več za ta občutek. In bil JE V CELOTI ZADOVOLJEN. Bo šlo? Pač ima take preference.
Sicer pa on topic: prvi avto je manj kot dve leti star in ima 90+k km. Osebno v svojem primeru nočem starega avta zaradi norcev na cesti. Vem, da imam v tem avtu bistveno večjo možnost preživetja kot pa v kakšni 15 let stari kantici. In ne morem si privoščit, da bo pač avto 2 dni na servisu. Pač ne gre.
Drugi avto je letnik 2003, manjši. Ima airbage, štiri ****, pa se mi še to zdi premalo. Bi menjal za kaj večjega.
Pač rad bi, da imava v primeru nesreče tako jaz kot boljša polovica čim boljše možnosti za preživetje. Oba avta pa nista renomirane znamke in čeprav bi lahko kaj več, pač ni. No, fun car je pa skoraj 10 let star in je za lastne užitke, dodatna prednost pa je, ko z največjim veseljem gledam, kako bedaste Slovenčke razžira zavist.
No, bo pa izgleda potrebno po parih letih miru, spet kredo za (večje) stanovanje vzet.