Nizke plače, obubožano prebivalstvo,...

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz ne vidim , da bi ble ful hude razlike od prej, ampak imam občutek, da folk nene več tak šopingira na velko kot prej.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Jaz ne vidim , da bi ble ful hude razlike od prej, ampak imam občutek, da folk nene več tak šopingira na velko kot prej.

občutek ne vara...
priden.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ggg pravi:dve leti nazaj je bila tudi pri nas kila crnega kruha 1eur in pivo po 150sit, mleko 125 in burek 200. jaz nakupujem v avstriji kjer so iste cene vendar je roba "zahodno evropska".. saj o tem smo ze debatirali

No, dve leti nazaj, je bilo pivo v lokalu na Finskem 4€ in gor! Pri nas v lokalu pa po 450 SIT.
Aja, res ti govoriš o štacunah, jaz pa o lokalih.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Bachus, bambus je 6€.
crazy1.gif

Heiniken 3,5€

Sej ni take razlike v ceni. Samo kur.c, ko so plače za polovico manjše.
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
decembra pa debilizem na2 kicks in: najemanje kredita za zapravljanje...nek se vidi razkoš
bonk.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
zanimivo v kaksnih krogih se gibljete, vsi povprecno placo in dober avto. zanimivo, jaz ne poznam niti enga z dobrim avtom in povprecno placo. ravno nasprotno, vsi ukol mene nedajo veliko na avto.

podpis
jaz tudi ne poznam takih ljudi, še manj pa, da bi imel take kolege ali sosede

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:

občutek ne vara...
priden.gif

To je samo zatišje pred decembrom.

niti ne...zadnjih 4 let redno opažam občuten padec kupne moči pri razprodajah. Se spomnim leta nazaj ko je na razprodajah dejansko v 1 tednu pošlo VSE kar je bilo pametnega (normalne številke oblek). Sedaj tudi po 2 tednih dobiš skoraj vse številke brez problema! Ogromno štacun potem razprodajo vleče še 1 mesec...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
To lahko pomeni tudi to, da so ljudje tako bogati, da jim ni potrebno kupovati na razprodajah
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne, tega sploh ne trdim, ko si pijan je vsaka pijača istega okusa.
grin1.gif

Samo cene počasi vlečejo na absurd.
crazy1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Najbolj zanimivo pa je, da je tukaj 120 ljudi iz povsem različnih koncev in krajev po Sloveniji, pa nima noben (niti nikogaršnja družina) črednega "avtomobilskega" nagona. No, sej je logično, da so po forumih po navadi vsi najbolj popolni, oh in sploh.
stupid-1.gif

Jaz nimam denarja da bi se pridružil "čredi" z Litchfield Imports Imprezo Type25
frown-1.gif

Pa tudi če bo $$ zanjo bo prej za flat/bajto. Ne morem si pomagat, imam take prioritete. Če ma kdo drugačne, jebat ga, smo v demokraciji, vsak lahko počne s svojim premoženjem kar hoče, jaz lahko izrazim svoje mnenje ki pa je moje subjektivno mnenje in ne vem zakaj bi koga brigalo kaj več kot to.