Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Jaz ne vidim , da bi ble ful hude razlike od prej, ampak imam občutek, da folk nene več tak šopingira na velko kot prej.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:dve leti nazaj je bila tudi pri nas kila crnega kruha 1eur in pivo po 150sit, mleko 125 in burek 200. jaz nakupujem v avstriji kjer so iste cene vendar je roba "zahodno evropska".. saj o tem smo ze debatirali
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Jaz ne vidim , da bi ble ful hude razlike od prej, ampak imam občutek, da folk nene več tak šopingira na velko kot prej.
občutek ne vara...
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
zanimivo v kaksnih krogih se gibljete, vsi povprecno placo in dober avto. zanimivo, jaz ne poznam niti enga z dobrim avtom in povprecno placo. ravno nasprotno, vsi ukol mene nedajo veliko na avto.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
občutek ne vara...
To je samo zatišje pred decembrom.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ali pa to, da so razprodaje julija in januarja?
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
To lahko pomeni tudi to, da so ljudje tako bogati, da jim ni potrebno kupovati na razprodajah
Hm, Smile je 2€ ...Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Bachus, bambus je 6€.
Heiniken 3,5€
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
Najbolj zanimivo pa je, da je tukaj 120 ljudi iz povsem različnih koncev in krajev po Sloveniji, pa nima noben (niti nikogaršnja družina) črednega "avtomobilskega" nagona. No, sej je logično, da so po forumih po navadi vsi najbolj popolni, oh in sploh.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Bachus, bambus je 6€.
Heiniken 3,5€