Osebno mi dol visi kakšen avto ma folk. Samo potem pa dobimo obiske in vsi samo tarnajo, kolk nimajo keša. A zunej stoji nov avto.
Pa si jim to povedal že v obraz. Sem imel podobnega kolega in sem mu rekel, da dokler skadi 150 EUR mesečno, zagoni po barih x EUR mesečno in zagoni za filme 50 EUR mesečno naj drugemu jamra, jaz ga ne mislim več poslušat. No, nisva več kolega.Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Osebno mi dol visi kakšen avto ma folk. Samo potem pa dobimo obiske in vsi samo tarnajo, kolk nimajo keša. A zunej stoji nov avto.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sori, ampak avto je pa zadnja stvar, ki jo vidim pri tipu.
Potem pa odpade 80% Litijanov. Sami pleh loverji.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Mene pa prav nič ne zanima v kakšnih avtomobilih se drugi vozijo niti v kakšnih stanovanjih živijo. Dokler to delajo za svoj denar in svoje veselje; kdo sem jaz, da jih bom učil, kaj naj naredijo s svojim denarjem.
Enako ne želim, da meni kdo "svetuje" kako naj živim (se vozim, dopustujem....)
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sori, ampak avto je pa zadnja stvar, ki jo vidim pri tipu.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Dej dej,se kaksno custvo vec se ti vklopi ce ma ded kej pod palcem,sej to je normalno.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Dej dej,se kaksno custvo vec se ti vklopi ce ma ded kej pod palcem,sej to je normalno.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Mene pa prav nič ne zanima v kakšnih avtomobilih se drugi vozijo niti v kakšnih stanovanjih živijo. Dokler to delajo za svoj denar in svoje veselje; kdo sem jaz, da jih bom učil, kaj naj naredijo s svojim denarjem.
Enako ne želim, da meni kdo "svetuje" kako naj živim (se vozim, dopustujem....)
podpis.
briga me, če v leseni baraki živi, pa ima spredaj parkiran berca al pa bemfla za 35+k €... če njemu to paše, prav.
enako me boli k. če ima nekdo bajto za 1mio €, pa je v njej samo 1x na mesec. briga me! če se njemu to zdi ok, prav!
se pridružujem Mtl-u: nehite se brigat zakaj nekdo svoj denar raje zapravi za drugačne stvari kot vi! prekleta fovšija.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Tisti, ki največ jokajo in stokajo, običajno največ imajo. Preverjeno.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
.......
se pridružujem Mtl-u: nehite se brigat zakaj nekdo svoj denar raje zapravi za drugačne stvari kot vi! prekleta fovšija.
Citat:
Zanč sm bil pred tvojim blokom, no zadne cajte sm večkrat , pa te nkjer ne vidm, tok litjanov gor pa nbenga ne poznam...
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ti to resno?
Povprečna plača na Finskem je 2.700 €. Pri nas pa 1.350 €.