Nizke plače, obubožano prebivalstvo,...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Osebno mi dol visi kakšen avto ma folk. Samo potem pa dobimo obiske in vsi samo tarnajo, kolk nimajo keša. A zunej stoji nov avto.
stupid-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Osebno mi dol visi kakšen avto ma folk. Samo potem pa dobimo obiske in vsi samo tarnajo, kolk nimajo keša. A zunej stoji nov avto.
stupid-1.gif
Pa si jim to povedal že v obraz. Sem imel podobnega kolega in sem mu rekel, da dokler skadi 150 EUR mesečno, zagoni po barih x EUR mesečno in zagoni za filme 50 EUR mesečno naj drugemu jamra, jaz ga ne mislim več poslušat. No, nisva več kolega.
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sori, ampak avto je pa zadnja stvar, ki jo vidim pri tipu.

Potem pa odpade 80% Litijanov. Sami pleh loverji.

Ja, a ni to obup? In prav Litija, ki je menda ena revnejših občin, ampak folk se pa vozi v takih avtomobilih, da glava boli. Pri nas imamo ulico, kjer vsi menjajo avtomobile, če ga en sosed zamenja
bonk.gif
bolano.

In vsi bi neki pedenal avtomobile....eh...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Mene pa prav nič ne zanima v kakšnih avtomobilih se drugi vozijo niti v kakšnih stanovanjih živijo. Dokler to delajo za svoj denar in svoje veselje; kdo sem jaz, da jih bom učil, kaj naj naredijo s svojim denarjem.

Enako ne želim, da meni kdo "svetuje" kako naj živim (se vozim, dopustujem....)

podpis.
cheer.gif

briga me, če v leseni baraki živi, pa ima spredaj parkiran berca al pa bemfla za 35+k €... če njemu to paše, prav.

enako me boli k. če ima nekdo bajto za 1mio €, pa je v njej samo 1x na mesec. briga me! če se njemu to zdi ok, prav!

se pridružujem Mtl-u: nehite se brigat zakaj nekdo svoj denar raje zapravi za drugačne stvari kot vi! prekleta fovšija.

13.gif

Nazadnje urejeno:

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Of
Zanč sm bil pred tvojim blokom, no zadne cajte sm večkrat
grims-1.gif
, pa te nkjer ne vidm, tok litjanov gor pa nbenga ne poznam...
On, jest mam tak avto k si ga lahk prvoščim in tazga k mi je všeč, je pa zanimiv k smo doma pred 2 leti kupl novga je blo koj par novih avtov v naselju...
hysterical-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sori, ampak avto je pa zadnja stvar, ki jo vidim pri tipu.

Dej dej,se kaksno custvo vec se ti vklopi ce ma ded kej pod palcem,sej to je normalno.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Naj vsak vozi kar mu sede. A vendar pa menim, da je za celoten dolgoročni narodov blagor bolšja naložba v kakšno nepremičnino kot avto. Če tako rečem: Recimo da hipotetično Finci in slovenci imamo iste prihodke, vendar da finec 70% prihodkov za nepremičnino, slovenec pa 70% za avto. Kdo bo na boljšem čez 40 let?

Sam menim, da Finec.

Seveda pa nič ni več vredno kot osebna sreča in zadovoljstvo osebe. In če ta sreča pride z avtom, naj ga ima.

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Mene pa prav nič ne zanima v kakšnih avtomobilih se drugi vozijo niti v kakšnih stanovanjih živijo. Dokler to delajo za svoj denar in svoje veselje; kdo sem jaz, da jih bom učil, kaj naj naredijo s svojim denarjem.

Enako ne želim, da meni kdo "svetuje" kako naj živim (se vozim, dopustujem....)

podpis.
cheer.gif

briga me, če v leseni baraki živi, pa ima spredaj parkiran berca al pa bemfla za 35+k €... če njemu to paše, prav.
enako me boli k. če ima nekdo bajto za 1mio €, pa je v njej samo 1x na mesec. briga me! če se njemu to zdi ok, prav!

se pridružujem Mtl-u: nehite se brigat zakaj nekdo svoj denar raje zapravi za drugačne stvari kot vi! prekleta fovšija.

13.gif

Pol lahko kar zaklučimo s tem forumom, če se mora vsak sam za sebe brigat in ne sme nič komentirat.

Ni blo dolg nazaj ko smo vsi govoril kok je tinekr [censored] up ko je z nami delila svoje razmišljanje. Koga boli [censored] kako ona zapravi svoj denar?!?!?
stupid-1.gif
Pa ste (smo) mel vsi tok za povedat...

Men so idioti tisti ki zapravljajo ves denar za avto. In kaj je s tem narobe? Verjetn sm tud jaz za koga [censored] ko čisto drugače razmišljam kot on. Pa jebiga. Naj mu zdej rečem "stari lahko mi samo rečeš da me ne razumeš ne smeš mi pa rečt da sem [censored]..."
jezen.gif
Kaj me boli [censored] kaj si on misl. Lahko pa vedno pove svoje mnenje.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Se strinjam. Nekateri kakor da nočejo vedeti, da je treba tudi kredite in
leasinge odplačat. In avto kupujem zase, ne za druge (razen je všasih je
pa dobro kakšno dobro mašino imet na dvorišču, da sosede "malo boli"
evil.gif
)
In konec koncev - zakaj si ne bi privoščil novega avta ? Je pa tudi tako - nekaterih
(nisem med njimi, ker imam hišo porihtano), sploh ne briga kje in kako živijo (tudi če je samo
za "kruh in mleko"), važno da "su dobra kola".

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Najbolj zanimivo pa je, da je tukaj 120 ljudi iz povsem različnih koncev in krajev po Sloveniji, pa nima noben (niti nikogaršnja družina) črednega "avtomobilskega" nagona. No, sej je logično, da so po forumih po navadi vsi najbolj popolni, oh in sploh.
stupid-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Zanč sm bil pred tvojim blokom, no zadne cajte sm večkrat , pa te nkjer ne vidm, tok litjanov gor pa nbenga ne poznam...

Mislim da ne razumem, kaj si hotel povedat.
rolleyes-1.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Ti to resno?

Povprečna plača na Finskem je 2.700 €. Pri nas pa 1.350 €.

Že, ampak življenje na Finskem je več kot 2x dražje kot pri nas. Kolega se je pred kratkim vrnil z dela od tam... Ko je v gostilni kelnarca prišla pokasirat ene štiri runde, smo vsi vrgli na mizo po 10 EUR, on pa kar 50, ker je pač navajen na njihove cene. No, potem je vse skup on plačal in se ni mogel načuditi, da je dobil še skoraj polovico denarja nazaj.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: