Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Brezveze. Gre za čisto razvrednotenje Evra kot ene najmočnejših valut.
O čem ti to?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Brezveze. Gre za čisto razvrednotenje Evra kot ene najmočnejših valut.
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Hotu sm rečt, da te ne poznam, pa si 300m od mene doma...Zdej razumeš???
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Pa si jim to povedal že v obraz. Sem imel podobnega kolega in sem mu rekel, da dokler skadi 150 EUR mesečno, zagoni po barih x EUR mesečno in zagoni za filme 50 EUR mesečno naj drugemu jamra, jaz ga ne mislim več poslušat. No, nisva več kolega.Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Osebno mi dol visi kakšen avto ma folk. Samo potem pa dobimo obiske in vsi samo tarnajo, kolk nimajo keša. A zunej stoji nov avto.
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Avto meni ni statusni simbol,
Ce imas to moznost ni problema
Na organ pa mi gredo jamraci kot na primer pri Trenjih.V sluzbo NE, ker ne more pustiti druzine same,
pred bajto(socialno) pa 7 let star BMW
Citat:
Uporabnik predator pravi:
joooj to sem samo tako rekel, ne da se mi iti računat kolko € je v katerem delu SLO kvadrat stanovanja, nato še zračunat povprečje, da bom lahko tebi napisal točno cifro razlikeCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja, namesto avto za 40k avto za 10k. In za razliko 30k dobiš dodatnih 40 kvadratov? POtem pa svizec ...
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ti to resno?
Povprečna plača na Finskem je 2.700 €. Pri nas pa 1.350 €.
Že, ampak življenje na Finskem je več kot 2x dražje kot pri nas. Kolega se je pred kratkim vrnil z dela od tam... Ko je v gostilni kelnarca prišla pokasirat ene štiri runde, smo vsi vrgli na mizo po 10 EUR, on pa kar 50, ker je pač navajen na njihove cene. No, potem je vse skup on plačal in se ni mogel načuditi, da je dobil še skoraj polovico denarja nazaj.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ko je bila pri meni na obisku prijateljica s Finske, se je samo čudila kako je pri nas vse poceni
Sicer pa je bilo 2 leti nazaj tako, da je bila pri njih minimalna urna postavka za delo študenta 8€, plača učiteljice je bila 1.800€. Kar se tiče avtomobilov pri njih, jih je baje zelo malo. Enostavno uporabljajo javni prevoz. Ni fora v tem, da si jih ne bi mogli privoščiti, ampak se jim zdi neumno sploh dat za avto, ko raje kupijo stanovanje, z obvezno savno seveda.