Sem proti kupovanju novega avta. Škoda dnarja. Nov avto ali avto večje vrednosti bi kupila samo, če ne bi vedla kam z denarjem.
Torej nikoli
Torej nikoli
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Avto meni ni statusni simbol,
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Jaz sem tud po "rodu"iz LJ in najmlajši avto je bil star 8 let.....ampak jaz govorim o tistih 80%, katerim je avto statusni simbol.....balkansko razmišljanje je še vedno prisotno (samo da su dobra kola, če je le mogoče VW
Citat:
Jaz sem tud po "rodu"iz LJ in najmlajši avto je bil star 8 let.....ampak jaz govorim o tistih 80%, katerim je avto statusni simbol.....balkansko razmišljanje je še vedno prisotno (samo da su dobra kola, če je le mogoče VW
Malo off: Sej sva iz iste "vasi"Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
V našem naselju je veliko ljudi, po rodu iz Bosne
Vsak parking jih imaCitat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
A ma kdo mogoče kakšno "radkapo". Ena mi manka.
Citat:
Vsak parking jih imaCitat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
A ma kdo mogoče kakšno "radkapo". Ena mi manka.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz vem da v svoja jajca stlačim sebe, ženo, 3 otroke, pa še za otroški voziček, kakšno žogo in piknik košaro je placa v gepeku...We role in style
taki so moji sosedi. 4 živijo v stanovanju 30 m2, okoli pa se vozijo z mercedesom C in BMW 5Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sej to je poanta. Kupiš kar potrebuješ.
Mi je smešno, ko se vozim mimo tistih socialnih blokov pri nas (26m2 garsoniere, ipd. sranje od stanovanj, kjer se gnete cela družina) na parkingu pa več bmw-jev kot renaultov. Vsi pa tudi niso dilerji, da bi si lahko privoščili tak avto. Ali pač...
Jaz vem da v svoja jajca stlačim sebe, ženo, 3 otroke, pa še za otroški voziček, kakšno žogo in piknik košaro je placa v gepeku...We role in style