Wii motion rabiš, če boš igral igre, katere ga podpirajo, sicer je brez veze. Cena v BB je 20 eur, tako da ni hudo. Iz HK te pride 15 eur.
Za dvoigralsko je spet kot želiš: če boš igral igre, katere zahtevajo nunchuk in tudi motion plus potem rabiš tudi to. Komplet vsega trojega te pride iz HK cca. 32 eur, tako da ni hudo. Razlika v primerjavi z originalom je nezaznavna, vse dela ok, pa sem dva kompleta nabavil.
Sama plastika za volan je brez veze, ker še vedno ne moreš natančno vozit. Sam trenutno čakam na volan s komplet nastavljivim nosilcem.
Sam uporabljam polnilne AA baterije, ker jih imam dovolj in bi mi dodatni polnilci samo še gužvo delali. Poleg tega pri baterijah ne moreš prišparat: ta poceni iz HK so vredne še manj kot jih plačaš.
Pod nujno bi dodal še trak in elastiko za ea sports active, če misliš uporabljat za vadbo. V BB je 20 eur, lahko pa tudi improviziraš, vendar se meni zdi dobra naložba v original. Ponaredki so iz HK po 16 usd, so pa zelene barve.
Kar bi še dodal je še zunanji disk, da spraviš vse gor in se ne hecaš več z dvdji.
Na pm imaš pa še en podatek.
PS: ima kdo slučajno za prodat kakšen 2.5 incni disk velikosti tam med 60 in 100 gb?