Vojna v Ukrajini 2

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.930
128
63
štajerska
In kaj je narobe s tem, če se Rusi in Kitajci na veliko oborožujejo?
Saj že par ket poslušamo, kako več orožja samo zagotavlja mir. Torek tudi Rusom in Kitajcem več orožja prinaša mir. Ampak če je vojna je itak za vse, in mir tudi za vse.
Torej če imajo rusi več orožja, smo tudi mi bolj varni. Ali se motim?
Velika verjetnost obstaja, da ko bo Putin šel v večna lovišča, bodo Kitajci te bombnike uporabili proti Rusiji

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.914
-4.997
113
Še večja verjetnost pa obstaja, da bodo Ukrajinci, potem ko bodo spregledali, kako jih je zahod grdo nategnil, in da tudi poljaki, madžari in romuni stegujejo roke po njihovem ozemlju (rudnine so že američani vzeli), orožje, ki smo jim ga mi donirali, obrnili proti zahodu.

Temu pa se izognemo lahko samo tako, da jim orožja ne damo preveč in da pustimo, da jih rusi toliko razbijejo, da jih bo minila želja po bojevanju.

Čeprav v bistvu so oni nas nategnili. Mi jih plačujemo z miljardami in dajemo orožje, obveščevalne podatke, tudi iz satelitov, logistiko, da shebajo in oslabijo ruse, jih naženejo iz Krima, Kurska, Belgoroda....oni so pa zapravili še tisto ozemlje, ki so ga pred 3 leti še imeli.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.914
-4.997
113
"EU še nima dovolj sredstev, ladij in letal, da bi začela misijo za prestrezanje tankerjev z rusko nafto. Zato taka misija trenutno ni predmet razprave", je po srečanju načelnikov generalštabov EU povedal vodja vojaškega odbora EU, Robert Briger.
Dajmo raje rečt, da se je EU veselo lotila prestrezanja tankerjev, pa so se, ko so videli SU-35 usrali.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.960
5.307
113

• Objave ne odobravam
Reactions: Gatto