Sem pogledal se tvoj video. Priznam, malo sem ga preskocil, a nisem opazil nobene primerjave GTA4 na obeh konzolah. Nekdo je pac modroval o tem kaj naj bi bilo po njegovem boljse in to je to. Zato sem poiskal samo zate drug video, kjer lahko sam vidis razliko. Takoj na zacetku videa (se preden vstopi v tisti klub) lahko vidis kako stvari v daljavi v Xbox verziji izginjajo takoj, ko niso direktno pred tabo, torej v smeri kamor je obrnjen pogled. Ne kaze pa tale video tistega, kar je najbolj motece.
Tukaj imas se enega, od cca. 1:30 naprej se vidi kako se semaforji in kandelabri pojavljajo iz nic sele, ko si dovolj blizu. Sicer je avtor sel primerjat predvsem vmesne sekvence (?!), ampak tam se pa vidi razlika.
Seveda tudi na PS3 stvari v daljavi izginejo - npr. iz najvisje stolpnice na drugem otoku, kjer je fino snajperirati pilote policijskih helikopterjev se komaj vidi koga dol na cesti - je pa razlika v tem, da pri PS3 to ni motece za igranje, pri Xboxu pa je.
Se eni semaforji iz nic, cca. eno minuto v clip ... Tega je kolikor hoces.
Tukaj imas se enega, od cca. 1:30 naprej se vidi kako se semaforji in kandelabri pojavljajo iz nic sele, ko si dovolj blizu. Sicer je avtor sel primerjat predvsem vmesne sekvence (?!), ampak tam se pa vidi razlika.
Seveda tudi na PS3 stvari v daljavi izginejo - npr. iz najvisje stolpnice na drugem otoku, kjer je fino snajperirati pilote policijskih helikopterjev se komaj vidi koga dol na cesti - je pa razlika v tem, da pri PS3 to ni motece za igranje, pri Xboxu pa je.
Se eni semaforji iz nic, cca. eno minuto v clip ... Tega je kolikor hoces.