Jaz sem imel podobne težave s prenosnim diskom, meni ga je formatiralo in naložilo stvari normalno, wii pa ga potem ni zaznal, nisem se preveč ukvarjal s tem ampak kupil najcenejši kingstonov usb ključek 16GB (35eur) in stvari prek njega delajo brez problema. Sej itak se igra samo par iger ki so ti takoj kul, ostale ki so nekaj vmes pa ostanejo lepo na računalniku in jih lepo ob hudem dolgčasu vržem na ključek
PS: pa še to, meni je veliko živcev popila banalna stvar
usb vhod na wii-ju, disk oz. ključek(z igrami) mi poganja samo na enem vhodu. Drugega ne jebe 5%... nevem kje je fora... tok da komu prihranim živce...
Če gre postopek formatiranja diska in nalaganja iger nanj normalno skozi potem v USB Loaderju zbereš usb disk oz. nekaj takega piše, ti čez 2 sekunde že pokaže vsebino, če začne s štetjem sekund do 30... ga pusti da konča in potem menjaj usb vhod in more delovati.
Se mi je zdel da sem še nakaj pozabil
pri formatiranju diska z WBFS bodi pozoren če imaš izbran pravi pogon, levo od gumba Format in Load ti piše Drive.... jaz sem na začetku stisnil format na C ampak na srečo napiše da je v uporabi bla bla bla....