Citat:
Uporabnik sad pravi:
Vse pritikline kupi na ebayu iz hk. Ceneje ne dobiš nikjer. Iz uk boš moral le vtikač zamenjat, strošek kakšen euro. Bb bi moral biti cenejši na amazonu uk. Vsaj ko sem jaz gledal je bil.
Aja, pa pri amazon.uk ti na koncu nabijejo višje cene kot so napisane, ko izbereš pošiljanje v slovenijo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Se pravi trdiš, da Wii ni dober za špilanje v družbi parih prijateljev?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Vse pritikline kupi na ebayu iz hk. Ceneje ne dobiš nikjer. Iz uk boš moral le vtikač zamenjat, strošek kakšen euro. Bb bi moral biti cenejši na amazonu uk. Vsaj ko sem jaz gledal je bil.
Aja, pa pri amazon.uk ti na koncu nabijejo višje cene kot so napisane, ko izbereš pošiljanje v slovenijo.
Citat:
Uporabnik patrik03 pravi:
tudi meni noče brati iz zunanjega diska preko USB.disk WD 2500JS z lastnim napajanjem. preko usb ključka apacer 8 gb, bere brez problema. kaka pomoč v čem je finta?
Citat:
Uporabnik dave82 pravi:
@KillaKHan:
jaz sm tudi razmišljal da bi nabavil periferijo na ebayu...na koncu sem se odločil za original Motionplus za 20€ pri nas....
Wireless nunchak nabavil iz UK (www.game.co.uk), s poštnino vred 18€ (a je ista cena pri www.thehut.com s poštnino vred za 22€. Balance board prodajajo tudi kompatibilne a je bolje da se za original odločiš...jaz si ga kanem kupiti v kratkem. Glede na to, da je moj wii že softmodan, bom Balance board kupil kar z Wii Fit (ne plus), 85€ Bigbang..
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Noče. Sem zapekel na DVD pa mi noče zagnat. Mora bit res verbatim?