Teslo v Tesli Y

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.178
3.010
113
šuuuuuuuur, kilometre kaže x2. Zdaj mi je jasno zakaj kar naenkrat za pot LJ - KP naredim kar 200km. Pa sem mislil, da je slo-tech malo bolj resen forum od alterja, pa vidim po komentarjih, da je kar podoben. Je pa res, da me splošno prepričanje ljudi (ki nimajo evja), da so EV-ji jajc niti ne preseneča več, ker to je pa kar next level kaksen gnev seka ven iz ljudi proti EV-jem. Moja Y-ka je upihnila drugo svečko - brez napak. Śe vedno pogrešam sprednje park senzorje, HUD, pa še kakšno malenkost, drugače pa z avtom niti ene težave, nobenega črička, tako da zaenkrat :zmaga:

sad

Guru
24. avg 2007
21.669
10.328
113
Tlak se ti je že kaj povišal od vseh teh kavic? :valjamse:
Ja, je kar zanimivo, kako ljudje (na obeh straneh) ne razumejo, da EVji niso črno beli. Nekaterim odlično ustrezajo, nekaterim sploh ne ustrezajo, nekateri so se pa prilagodili. Ampak ne, se je treba ekstremizirat (na obe strani). In samo njihova je pravilna.

• Všeč mi je
Reactions: vogel in Guinness

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.178
3.010
113
Tlak se ti je že kaj povišal od vseh teh kavic? :valjamse:
Ja, je kar zanimivo, kako ljudje (na obeh straneh) ne razumejo, da EVji niso črno beli. Nekaterim odlično ustrezajo, nekaterim sploh ne ustrezajo, nekateri so se pa prilagodili. Ampak ne, se je treba ekstremizirat (na obe strani). In samo njihova je pravilna.
Jah pa saj to na žalost velja že skoraj za vse v življenju. Moje mnenje je pravo in pika. Vsi ostali ste pa idioti. :evil: :cheer:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.904
2.459
113
Pomurje
Delal sem malo daljšo pot 650km v eno smer ta vikend.

Tja grede sem bil precej utrujen 5x12h šiht in potem na pot.
Sem bil kar hvaležen, da sem v EV, ker sem se 2x ustavil pod prisilo za 10-15 minut.
Za sebe govorim, ko sem z bencinarjem in utrujem, vozim kot zombi in se težko prepričam, da naredim postanek.

Nazaj grede, bi odpeljal v šusu, če bi šlo. Sem polnil 3x ker sem s praznim začel.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.178