Nedosegljivi pri klicu (SiMobil)

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
No shit, Columbo. Zakaj mi pa BB 9500 sedaj na M@ čudežno deluje brez problemov in vseskozi na 3G, med tem ko je pri S! delal povečini na EDGE in stalni problem z nedosegljivostjo?
Ko mora enkrat firma plačati penale zaradi kršenja SLA, ker si kot dežurni nedosegljiv po zaslugi operaterja...

Pa pustmo stat. Grem odklent svojega iPhona, da lahko uporabim zadevo na M@ z polnim 3G omrežjem.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Če bi jaz imel take probleme, kot ti, bi enostavno zamenjal operaterja in se ne bi obremenjeval, razlagal celemu svetu, kakšen blazen revež sem. Prav zavidam ti, da imaš TAKŠNE probleme in ne kakšnih zelo resnih. Verjetno si eden redkih s tako ležernim življenjem.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če je Simči ponudil svoje storitve za določeno ceno, potem je dolžan te storitve tudi nuditi. V civilizaciji je to tako.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
tale "Simči" je stranki ponudil pomoč, s katero bi lahko zagotavljal določen nivo storitev, pa je stranka ni sprejela in raje pljuva po forumih kok je "Simči" grdi grdi...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če je Simči ponudil svoje storitve za določeno ceno, potem je dolžan te storitve tudi nuditi. V civilizaciji je to tako.
Je uporabnik prebral celo pogodbo, ki jo je podpisal? Prepričan sem da ne, tako kot je nihče.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
tale "Simči" je stranki ponudil pomoč, s katero bi lahko zagotavljal določen nivo storitev, pa je stranka ni sprejela in raje pljuva po forumih kok je "Simči" grdi grdi...

lahko bi to "pomoč" delil še z preostalimi, ki imajo te težave...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ker si že nekaj brisal... Pri Simčiju sem pristal po službeni dolžnosti. Nisem odgovoren za mobilno telefonijo v podjetju, sem samo uporabnik. Dokaj nezahteven. Verjetno se je pristojna služba že postopila reševati problim, no glede na stanje se očitno niso uspeli dogovoriti s Simčijem.
Sam se gibljem bolj ali manj v istem območju dnevno in to območje ima servis podoben žmigavcu:
LJ-BTC (Leskoškova), ljubljanski obroč proti Kosezam in naprej proti Gorenjski...

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
da zaključiva zgodbo: imel si kontakt, lahko bi posredoval komurkoli znotraj vašega podjetja, ali pa dal meni kontakte. Pa nisi.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa dajva. Še zadnja pripomba. Glede na to, da imamo 100 in nekaj naročnin pri vas, bi se tudi vaš čohalnik za nas (KAM) zmigal do nas in nas malo čohal, kakor mu to piše v opisu delovnih nalog.

Pa konec off.
Out.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
da zaključiva zgodbo: imel si kontakt, lahko bi posredoval komurkoli znotraj vašega podjetja, ali pa dal meni kontakte. Pa nisi.

Kaj pa ce bi kar vsem strankam pomagali, da bi jim delovalo normalno ? Potem ne bi bilo nikomur treba pisati o slabih izkusnaj po forumu.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
ker ste male ribe
wink-1.gif

šalo na stran... govora je bilo o indoor pokritosti določene lokacije...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce imate 100 in nekaj narocnin in imate vsi iste probleme, sem preprican, da bi se gotovo kaj dalo dogovorit z operaterjem... Drugace pa je se vedno moznost izbire drugega operaterja... V Sloveniji so namrec Trije in pol operaterji, vsak s svojim omrezjem... "pol" sem omenil, ker je recimo T-2 bolj polovicen
wink-1.gif
...

Pri nas v firmi imamo 10 in nekaj narocnin, pa nam je Si.mobil sam uredil, da je signal v akopru v kletnih prostorih, kjer je IT center in prej ni bilo signala... Pod strop so montirali eno notranjo anteno, da deluje tudi v kelti signal... Tako za pogovore, kot tudi za podatkovne povezave... Pa smo z deset in nekaj narocnin bolj kot majhna ribica
wink-1.gif
...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ta tema ni o pokritosti mikrolokacij.

Aja, kdo se drži teme na alter-ju...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tuš in T2 sta out of question, ker ne podpirata BB BES in BIS. Ostali smo razdeljeni med S! in M@. S tem da so majstri od M@ prišli in postavili anteno.
Patudi na splošno sodelavci, ki so na M@ nimajo problemov z prekinjanjem in nedosegljivostjo. Ampak mi, ki smo na S! pa imamo možnost poceni priti do iPhone 4
evil.gif

Tako da malo se pa izravna...
hysterical-1.gif