Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Za iPhone je znano, da ima zlo majhno notranjo anteno.
Če je pri pogovoru predel antene malo prekrit z roko, je zaradi odboja signal hitro v buli.
pomaga silikonski bumper...
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Če je pri pogovoru predel antene malo prekrit z roko, je zaradi odboja signal hitro v buli.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
pomaga silikonski bumper...
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Samo to zna biti zaradi aktivnosti pri omrežju, ki se dogajajo. Na polno se dela na izgradnji, posodabljanju, izboljšavah.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
To sem že večkrat napisal. Iphone pa Simobil ne bosta šla nikoli skupaj. Pokritost s 3G je premajhna in sploh na ljubljanski obvoznici je telefoniranje skoraj vedno moteče in če imate omogočen 3G signal na svojem iphonu. Preklopi so zelo pogosti in dogaja se da si nedosegljiv. Seveda je to velik minus Simobila, ker z EDGE je prenos podatkov zelo slab!
Se pa zadnje čase dogaja, da je kar nekaj ljudi prineslo iphone nazaj na Simobil, kjer so jim zamenjali Sim kartico, ker je na telefonu pisalo NO SERVICE in si bil konstantno nedosegljiv. Jaz sem sicer že kar nekaj časa zadovoljen z iphonom, moti me samo da ga kot Simobilov uporabnik ne morem uporabljati za prenos podatkov kot bi ga lahko! Danes si že primoran biti naročnik na dveh operaterjih