Nedosegljivi pri klicu (SiMobil)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Za iPhone je znano, da ima zlo majhno notranjo anteno.
Če je pri pogovoru predel antene malo prekrit z roko, je zaradi odboja signal hitro v buli.

pomaga silikonski bumper...

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Za iPhone je znano, da ima zlo majhno notranjo anteno.
Če je pri pogovoru predel antene malo prekrit z roko, je zaradi odboja signal hitro v buli.

pomaga silikonski bumper...

Vprašanje, če je dejansko to težava, sicer pa je skoraj cenejše zamenjati operaterja
smile-1.gif

Lp.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
ksz

Tudi zame pravijo da je zadnje čase precej pogosto nedosegljiva številka čeprav imam poln signal.
Tudi ostali kolegi, ki so Simobilovi uporabniki tarnajo o teh težavah.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Samo to zna biti zaradi aktivnosti pri omrežju, ki se dogajajo. Na polno se dela na izgradnji, posodabljanju, izboljšavah.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Samo to zna biti zaradi aktivnosti pri omrežju, ki se dogajajo. Na polno se dela na izgradnji, posodabljanju, izboljšavah.

Na reševanju teh težav se je delalo že, ko sem jaz bil pri S!. Sedaj pa že več kot pol leta nisem več pri M@, kjer sem bil potem dve leti, ker se pri S! v več kot enemu letu ni nič spremenilo.
aplauz.gif

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
mojemu fotru se se to dogaja zadne case. dobi samo sms, da ga je nekdo klical, klicatelju pa je reklo, da je nedosegljiv.

zanimivo pri tem je, da ta ista oseba takoj zatem mene poklice pa sem dosegljiv, moj mobitel pa 1m od fotrovega. oba seveda polni signal. vceraj npr. se to 2x zgodilo ob razlicnih casih.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Jaz sem celo nekaj časa vstrajal in klical s podatki kdaj točno se je to dogajalo, da so lahko preverili in seveda, da bodo odpravili težavo, ker pa se v dobrem letu to ni odpravilo sem zamenjal operaterja.
write.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
To sem že večkrat napisal. Iphone pa Simobil ne bosta šla nikoli skupaj. Pokritost s 3G je premajhna in sploh na ljubljanski obvoznici je telefoniranje skoraj vedno moteče in če imate omogočen 3G signal na svojem iphonu. Preklopi so zelo pogosti in dogaja se da si nedosegljiv. Seveda je to velik minus Simobila, ker z EDGE je prenos podatkov zelo slab!

Se pa zadnje čase dogaja, da je kar nekaj ljudi prineslo iphone nazaj na Simobil, kjer so jim zamenjali Sim kartico, ker je na telefonu pisalo NO SERVICE in si bil konstantno nedosegljiv. Jaz sem sicer že kar nekaj časa zadovoljen z iphonom, moti me samo da ga kot Simobilov uporabnik ne morem uporabljati za prenos podatkov kot bi ga lahko! Danes si že primoran biti naročnik na dveh operaterjih
smile-1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ja žal šitmobilovci, dajte se že sprijaznit da morate signal fehtat.....enostavno ne znate vzpostavit omrežja da bi delalo brezhibno....ko sem pred slabimi tremi leti preklopil na šitmobil si nisem mislil da bojo take težave.....in s telefonom in s signalom, pogovori itd .... ok telefon sem dobil novi/drugi, a težave s signalom še vedno niso izginile.....ko sem pred slabim letom z istim telefonom preklopil nazaj na mobitel so težave čudežno izginile
sprasujem se.gif
......pa ne se zgovarjat na posodabljanje omrežja ker verjetno ne posodabljate že 3 leta, če pa pol pa tak nebo nikol posodobljeno.....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
To sem že večkrat napisal. Iphone pa Simobil ne bosta šla nikoli skupaj. Pokritost s 3G je premajhna in sploh na ljubljanski obvoznici je telefoniranje skoraj vedno moteče in če imate omogočen 3G signal na svojem iphonu. Preklopi so zelo pogosti in dogaja se da si nedosegljiv. Seveda je to velik minus Simobila, ker z EDGE je prenos podatkov zelo slab!

Se pa zadnje čase dogaja, da je kar nekaj ljudi prineslo iphone nazaj na Simobil, kjer so jim zamenjali Sim kartico, ker je na telefonu pisalo NO SERVICE in si bil konstantno nedosegljiv. Jaz sem sicer že kar nekaj časa zadovoljen z iphonom, moti me samo da ga kot Simobilov uporabnik ne morem uporabljati za prenos podatkov kot bi ga lahko! Danes si že primoran biti naročnik na dveh operaterjih
smile-1.gif

frikenej,.. lahko tole podkrepiš s kakšnim podatkom,... buče pridejo na vrsto jeseni,..
b

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem pred casom (kaksno leto ali dve nazaj) to pogosto opazal pri nekaj kolegih, ki so na Simobilu, zdaj je pa ze nekaj casa mir in prakticno nikoli vec ne dobim "Stevilka trenutno ni dosegljiva". Ocitno je res slo za omrezje, saj se gibljejo se vedno na istem obmocju kakor prej, nihce se ne preselil ali kaj drugega.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lej, nekateri bodo imeli VEDNO probleme, tako to je. Ni važno s čem in kako, oni imajo vedno probleme.

Včasih se je temu reklo; slabome ku*** svaka dlaka smeta.