Nedosegljivi pri klicu (SiMobil)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sej bi ti kaj napisal...samo se ne bom spuscal na tako nizkoten nivo kot ti...
stupid-1.gif

In ptoem pricakujes od koga kaksen odgovor, ko tako jebes folk v glavo... in to celo kot moderator...

Lepo sem ti napisal, kaj je lahko tudi mozen krivec... zal pa res nisem pogledal, komu odgovarjam... sedaj mi j itak jasno... da pri g. steinu itak ne more biti nikoli ni cnarobe... in je vedno krivda nekje drugje...

Sploh mi ni jasno, zakaj se vztrajas pri Si.mobilu ... ko pa imas tako grozne probleme z njihovimi storitvami...
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Sploh mi ni jasno, zakaj se vztrajas pri Si.mobilu"

Več razlogov je in se te osebno čisto nič ne tičejo, niti nimajo veze s to temo.

Glede "sigurne je pri tebi vzrok", pa tega sranja sem v letih dobil na tone in mi gre na pošteno na živce (posebej, ker se v 90% primerih izkaže, da ni res).

Zdaj če ti to dojemaš osebno, sorry.
Se opravičujem.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Meni grejo pa ze posteno na zivce taki uporabniki, ki mislijo, da so pozrli vso pamet tega sveta... in vedno iscejo krivca drugje... nikoli pa pri sebi ... ce pa se jim na koncu le dokaze, da so sami krivi, pa stisnejo rep med noge in so lepo tiho ...

Tokrat sem spet naredil eno veliko napako, ker sem odgovoril na tvoje sporiclo... v bistvu pa je tako, da marsikdaj sploh ne pogledam, kdo je avtor sporocila...

In se enkrat preberi... NISEM napisal, da je SIGURNO pri tebi vzrok...ampak sem to navedel le kot enega imzed moznih vzrokov... ki se dokaj pogosto pojavlja...

Ocitno bos ti imel to cast, da bos na mojem seznamu prvi, ki sem ga dal na ignore ... da bom vsaj vedel, da se tebi ne sme odgovarjati... oz. sploh ne bom vedel, kaj "civkas" ...

Over and out...

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Meni grejo pa ze posteno na zivce taki uporabniki, ki mislijo, da so pozrli vso pamet tega sveta... in vedno iscejo krivca drugje... nikoli pa pri sebi ... ce pa se jim na koncu le dokaze, da so sami krivi, pa stisnejo rep med noge in so lepo tiho ...
To ima smisel, samo ni veze s to temo.

Citat:
v bistvu pa je tako, da marsikdaj sploh ne pogledam, kdo je avtor sporocila...
Kar je v bistvu pravilno.

Citat:
In se enkrat preberi... NISEM napisal, da je SIGURNO pri tebi vzrok...ampak sem to navedel le kot enega imzed moznih vzrokov... ki se dokaj pogosto pojavlja...
Saj noben ne trdi, da si.
Sem dodatno sporočilo napisal samo za to, v katerem potrjujem, da si napisal "mogoče".

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zadnje čase sem večkrat pri klicu (simobil na simobil, v Sloveniji) dobil odgovor "oprostite, številka ni dosegljiva".

A je to kaj v zvezi z nadgradnjami?

(klicani je bil na drugem koncu ulice, torej imel je signal, vklopljen aparat itd.)

A to se čudiš???
bonk.gif

Maš pa ja simobil buhahahahhaha
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Še mojih 5 minut...
S!mobil je operater, katerega omrežje ni vredno pol kozarca tople vode. Nikdar ne bo dosegel (saj kaže ne) nivoja M@, pa tudi kakor berem tu, ga Tuš prehiteva po desni.
Res je, da ima ugodne cene paketov, res je, da ima ugodne subvencionirane aparate, res pa je, da so vsi ti aparati 3G, kar pa S! še ni vzel... Hebeš tak aparat, če ga ne moreš uporabljati.
Odgovor v smislu, prestavite se na 2G, tam dela zanesljivo (EDGE) je v smislu, ja, prosim, uporabljajte Windows 2000, to pa zanesljivo dela (čeprav je staro že 12 let in ga nihče več ne podpira).

Pri S! sem samo po sili razmer...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in kje jaz živim da se mi to NE dogaja
confused-1.gif
,.. očitno imam kot zaposleni sw, ki to preprečuje,.. pa tudi moji kolegi (ne sodelavci) nimajo problema,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Očitno imam blazno srečo da živim v vukojebinah in nimam problemov s prekinjanjem,...
b

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
mislim, da ni govora o prekinjanju povezave temveč o nedosegljivosti...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
se oproščam,.. nedosegljivosti,.. pa tudi prekinjanjem,.. verjetno je sicer bil kakšen problem ob menjavi frekvenc umts 900 a težko verjamem da se to dogaja vedno in ponavadi enim in istim,..
zdaj pa zakljulčujem vklop,..se mi ne da prerekat,..

b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Tudi meni je vse to smešno, ko berem komentarje, ker se dosti gibljem po slo. pa nikjer problema ampak OK tko pač je
smile-1.gif

Očitno se nama pota dostikrat križajo, ker tudi jaz nimam kakšnih pretiranih problemov. Mogoče imava pa premalo pretanjene čute in ne zaznava vseh neverjetnih krivic, ki se nama dogajajo, kaj moreva, če sva neobčutljiva runklna.

Obstaja še ena možna razlaga in to je zarota. Lahko da je Stein nekoč davno rekel ali naredil nekaj groznega Borovnici, ne da bi revež to sploh vedel. Sedaj, ko je Borovnica pri koritu, je skoval grozovit plan, kako bu bo to vrnil. Načrtno mu prekinja povezavo, ugaša antene, kjer se Stein giblje, podtika mu dihurje v avto... Vse to, da bi se mu maščeval.
Ja ja, to bo najbolj logična razlaga.

Zakaj Stein ne gre drugam? Mar to ni očitno? Ker je klen, pokončen mož, ki ne bo klonil pred tako nizkotnimi in pritlehnimi napadi, raje bo junaško padel pokošen (z nedelujočim Simobilovim signalom na svojem telefonu).
Slava mu, spomnite se ga vsakič, ko ne bo signala.
stupid-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@ksz
Da ne boste samo pametili... Obstaja nas približno 100, smo sodelavci (pa ne ista firma kot Stein), ki imamo identične težave kot on, prostore imamo cca 500 m od poslovne stave S!, signal pa za pol lulčka. V stavbi se sploh ne moreš pogovarjati, signal zginja, prekinja pogovore (samo tilda in napaka na omrežju). Opravljamo pogovore pred stavbo kot v začetnih časih GSMja...
Verjetno se vidva gibljeta v ruralnem območju, kjer je gostota uporabnikov na bazno postajo manjša, a v Ljubljani je očitno prevelika in najvčkrat navkljub dobremu signalu dobiš sporočilo o napaki ali zaseden omrežju.
Tako da S! Zaposleni, malo pomislite predno zagovarjate svojo firmo. Mogoče bi investirali v nove tehnologije in mrežo baznih postaj?

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Tudi meni je vse to smešno, ko berem komentarje, ker se dosti gibljem po slo. pa nikjer problema ampak OK tko pač je
smile-1.gif

Očitno se nama pota dostikrat križajo, ker tudi jaz nimam kakšnih pretiranih problemov. Mogoče imava pa premalo pretanjene čute in ne zaznava vseh neverjetnih krivic, ki se nama dogajajo, kaj moreva, če sva neobčutljiva runklna.

Obstaja še ena možna razlaga in to je zarota. Lahko da je Stein nekoč davno rekel ali naredil nekaj groznega Borovnici, ne da bi revež to sploh vedel. Sedaj, ko je Borovnica pri koritu, je skoval grozovit plan, kako bu bo to vrnil. Načrtno mu prekinja povezavo, ugaša antene, kjer se Stein giblje, podtika mu dihurje v avto... Vse to, da bi se mu maščeval.
Ja ja, to bo najbolj logična razlaga.

Zakaj Stein ne gre drugam? Mar to ni očitno? Ker je klen, pokončen mož, ki ne bo klonil pred tako nizkotnimi in pritlehnimi napadi, raje bo junaško padel pokošen (z nedelujočim Simobilovim signalom na svojem telefonu).
Slava mu, spomnite se ga vsakič, ko ne bo signala.
stupid-1.gif

467716-post_slo.gif