Nate*vanje z rabljenimi avti

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Še to: redna menjava olja v avtomatiku nikakor ne dela škode. Američani jo še vedno delajo na 60-80k km.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.046
3.564
113
41
Lj
Je vseeno razlika med ameriškimi klasičnimi nepokvarljivimi avtomatiki ter evropskimi pogosto pokvarljivimi DSG-ji ter drugimi instancami menjalnikov z dvojno sklopko.

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Je vseeno razlika med ameriškimi klasičnimi nepokvarljivimi avtomatiki ter evropskimi pogosto pokvarljivimi DSG-ji ter drugimi instancami menjalnikov z dvojno sklopko.

Razlika v škodljivosti menjave olja?

Change it early & change it often, save later
cool-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
sori sem avtomatično narobe razumel tester kot merilec laka, ker si govoril o barvi in odtenkih

odkar me je en švercerski cepec prperičeval, da je od novega moj avto zbit in slabo popravljen nimam tolerance do takih

Ja noti tud pades na stose, pac un svercer bi ti govoru da je avto zbit pa je res ali ne nima veze on ti je pac ceno zbijal.

Zanc na avto delti gledam avto da je postrihan ,prav prodajalcu da je barvan pa odleti v pisarno pride z poceni merilcem in vidimo kr dobra odstopanja pa zacne da avto itak ni nov itd, pa se tak balkanski tip je bil podoben sverkotu tko da tudi avtodelti vrjetno vec ne laufa ce ma take zaposlene.