Prodaja rabljenega vozila ta čas

tomi

Guru
1. sep 2007
18.589
9.814
113
40
MB
memo milo, enega passata lepega 06 sem gledal eno urco nazaj pa ga že ni več
grin1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
KSZ ...

Ja, prodaja rabljenega vozila ta čas, se ne splača. Sploh pa ne relativno novega avta, torej leto ali dve starega, saj so cene novih sedaj enake, kot dve leti nazaj istih rabljenih dve leti starih.

Drugo je prodaja stare gare. 100 EUR gore dole, who cares.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
prodajam tudi jaz na koncu vse kaže, da ga bo prevzela avtohiša v menjavi.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Jaz prodajam Twingota

Zgolj iz firbca: zakaj pa ga prodajaš po praktično manj kot letu? Ker avto ne samo da je zverina po moči in zmogljivostih, tudi izgleda lepo !
smile-1.gif

Če je to zverina, predvidevam da voziš Daihatsu Charade Diesel..
confused-1.gif

Če to ni zverina, predvidevam, da voziš Testarosso?

Glej to iz povsem laičnega stališča: mali avto z dokaj visokim številom konjev (134) na kilogram vozila !
Mirko, FAIL! Razen, če ima recimo ob teži 1000kg 134000KM.....

jello

Guru
22. sep 2008
10.162
3.880
113
Jaz sem ga prejšnji teden prodal v enem dnevu. Debata je tekla sicer v eni drugi temi, tako da samo na kratko. V avtohiši so mi za avto ponudili 1.000 evrov (kot je v navadi avta niso niti od daleč pogledali), za foro sem ga dal na avtonet, prej pogledal kakšne so cene primerljivih (od 2.700 do 4.000 eur). Nastavil ceno 3.600, naslednji dan so klicali trije, zvečer prišel tip, odkartal 3.200 in čao. Avto je šel v črno goro.

Res je pa tudi da avto, ki sem ga kupil sedaj se je prodajal pomoje več kot pol leta.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Mene mika tvoj coupe, samo prej kot v 2 mesecih ni varjante za nakup
frown-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, no, tukaj nekako ne govorimo o veyronih, ne? Je pa res, da nisem pravilno predvideval njegove teže. Tile majhni avti sploh niso tako lahki, kot izgledajo. In po vsem tem je verjetno bliže resnici, da sem FAILED, kot pa, da je zverina.
rolleyes-1.gif

[censored] ga, ne morš se spoznat na avte pa še na baker in ostale surovine zraven ...
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Za koliko? (ne mi odgovarjat, me ne zanima)

To je vprašanje. Ni vprašanje prodaš/ ne prodaš, temveč, koliko iztržiš.
Je pa seveda zelo pomembno, kakšno vozilo prodajaš.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Jaz sem ga prejšnji teden prodal v enem dnevu. Debata je tekla sicer v eni drugi temi, tako da samo na kratko. V avtohiši so mi za avto ponudili 1.000 evrov (kot je v navadi avta niso niti od daleč pogledali), za foro sem ga dal na avtonet, prej pogledal kakšne so cene primerljivih (od 2.700 do 4.000 eur). Nastavil ceno 3.600, naslednji dan so klicali trije, zvečer prišel tip, odkartal 3.200 in čao. Avto je šel v črno goro.

Točno tako kot sem v tisti temi tudi sam napisal
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ne se obremenjevat. Napisal si primerno ceno, s tem da je par 100€ lufta.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
frown-1.gif

Na prodaj je samo še danes, jutri gre v avtohišo, ker je prišlo do manjše spremebe in že dobim drugega.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Jaz sem 2 mesca nazaj prodal passata 1.8t, l98, 250k km za 2300 v dveh dneh. Nenormalno klicali že takoj po objavi, večinoma tisti z južnim naglasom. Sem bil zelo presenečen, da še kdo išče take avte in je dejansko pripravljen dati 2k za avto, ki je preživel svoje. Kaže, da avte znamke bmw, audi ali vw prodaš bp, tudi če je v slabšem stanju. Kolega recimo prodaja forda in ga v dveh tednih še ni noben poklical pa ne pretirava s ceno...

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Kako lahko tok stare avte sploh prodate? Jaz sem SAABA 2001 letnik 9.3 prodajal mesec-dva za 3900 ali kok že - sedaj nekje 3.500 pa nič
frown-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Cliota 1.2, starega 11 let sem prodal v 2 dneh (preko avto.net), spustil ceno za 149EUR.
To, da si spustil ceno za 149€ ne pove nič. Povej, koliko % cene je predstavljalo 149€... Drugače pa, če je cena ugodna (realna...) se bo avto prodal. In cene na avto.net niso realne. Lansko leto sem kupil Renault Master, 2008, se pravi eno leto star. Cena novega je bila 23500€ (mi je dal račun, poleg servisne in ostalih zadev...), neuspešno ga je prodajal za 16.500€ (je bil najcenejši na avto.net-u), ker je bila sila sem ga nato jaz dobil za 12.800€...

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kako lahko tok stare avte sploh prodate? Jaz sem SAABA 2001 letnik 9.3 prodajal mesec-dva za 3900 ali kok že - sedaj nekje 3.500 pa nič
frown-1.gif

Ljudski avti gredo v denar, redke zadeve, četudi v odličnem stanju, pa ne. Jaz sem svojo Mazdo MPV po kar nekaj mesecih na avto.net slučajno prodal zjutraj v službeni garaži sodelavcu, ki prej ni vedel, da Mazda MPV sploh obstaja. Pogledal, preizkusil, odpeljal po kratkem postopku. In bil je prvi kupec, ki je avto v živo pregledal in peljal (klasika pri mojih avtomobilih).

LP,

Milan

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
frown-1.gif

Na prodaj je samo še danes, jutri gre v avtohišo, ker je prišlo do manjše spremebe in že dobim drugega.

In kaj si si ubodil?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
frown-1.gif

In kaj si si ubodil?

318d ed