Mirko, FAIL! Razen, če ima recimo ob teži 1000kg 134000KM.....Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Jaz prodajam Twingota
Zgolj iz firbca: zakaj pa ga prodajaš po praktično manj kot letu? Ker avto ne samo da je zverina po moči in zmogljivostih, tudi izgleda lepo !
Če je to zverina, predvidevam da voziš Daihatsu Charade Diesel..
Če to ni zverina, predvidevam, da voziš Testarosso?
Glej to iz povsem laičnega stališča: mali avto z dokaj visokim številom konjev (134) na kilogram vozila !
Mene mika tvoj coupe, samo prej kot v 2 mesecih ni varjante za nakupCitat:
Uporabnik vaginko pravi:
prodajam tudi jaz na koncu vse kaže, da ga bo prevzela avtohiša v menjavi.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Jaz sem ga prejšnji teden prodal v enem dnevu. Debata je tekla sicer v eni drugi temi, tako da samo na kratko. V avtohiši so mi za avto ponudili 1.000 evrov (kot je v navadi avta niso niti od daleč pogledali), za foro sem ga dal na avtonet, prej pogledal kakšne so cene primerljivih (od 2.700 do 4.000 eur). Nastavil ceno 3.600, naslednji dan so klicali trije, zvečer prišel tip, odkartal 3.200 in čao. Avto je šel v črno goro.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ne se obremenjevat. Napisal si primerno ceno, s tem da je par 100€ lufta.
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Uporabnik vaginko pravi:
To, da si spustil ceno za 149€ ne pove nič. Povej, koliko % cene je predstavljalo 149€... Drugače pa, če je cena ugodna (realna...) se bo avto prodal. In cene na avto.net niso realne. Lansko leto sem kupil Renault Master, 2008, se pravi eno leto star. Cena novega je bila 23500€ (mi je dal račun, poleg servisne in ostalih zadev...), neuspešno ga je prodajal za 16.500€ (je bil najcenejši na avto.net-u), ker je bila sila sem ga nato jaz dobil za 12.800€...Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Cliota 1.2, starega 11 let sem prodal v 2 dneh (preko avto.net), spustil ceno za 149EUR.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kako lahko tok stare avte sploh prodate? Jaz sem SAABA 2001 letnik 9.3 prodajal mesec-dva za 3900 ali kok že - sedaj nekje 3.500 pa nič
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Uporabnik vaginko pravi:
Na prodaj je samo še danes, jutri gre v avtohišo, ker je prišlo do manjše spremebe in že dobim drugega.
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Uporabnik vaginko pravi:
Na prodaj je samo še danes, jutri gre v avtohišo, ker je prišlo do manjše spremebe in že dobim drugega.
In kaj si si ubodil?