Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Drži, po moji oceni nekje 90%. Ampak tistih 10% jih pa še vedno pride na avto.net in če nimajo zlatarske cene so prodani v parih urah. Preverjeno, večkratCitat:
Uporabnik Hondi pravi:
dobri avti se prodajo med znanci in prijatelji.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
pri meni je dejansko tako: najprej tester, potem me šele ostalo na avtu zanima
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
takim kot si ti se tudi jaz zahvalim za izgubljeni čas
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
ja, ampak kljub temu so laži prisotne vedno oz. kaj zamolčijo
preverjeno, večkrat
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Za take paciente obstaja rešitev in sicer opombe v pogodbi: tam napišeš vse kar je narobe z avtom in si mu povedal in ko ti pride čez pol leta težit, da je kaj narobe, mu samo tisto pod nos porineš in mu rečeš, da se naj spoka tja od kamor je prišel.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Na koncu te manj stane, če kripo za jurja ali manj pelješ na odpad, kot da se ukvarjaš s hribovci, ki za ta denar pričakujejo nov avto
Brat je prodal avto v katerega je bilo potrebno kar nekaj vložit. Vse se je lepo napisal v opombe pogodbe in nobenih problemov. Šel je pa cca. 400 EUR manj kot je bil naslednji ''kao ultra super duper'' ohranjen.
Sicer sem pa tukaj že več kot dovolj napisal na to temo:
Kako pravilno prodati avtomobil, da vas ne bo bolela glava?
Verjamem pa, da te opombe marsikateremu prodajalcu v Sloveniji predstavljajo težavo.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pa si povedal, da tvoj VAG ni dizel? da se ne bo zmotil in nalil nafto, ker ropota kot golf1..
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sam ko kupujem stroje mi je prvi pokazatelj že dvorišče potem vse ostalo... pa najraje vidim da je prodajalec tiho.
Meni so pa taki s testerjem najbolj všeč. Se priklopi in nekaj bulji noter, razume itak nič ne - ostalega ne opazi.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Meni so pa taki s testerjem najbolj všeč. Se priklopi in nekaj bulji noter, razume itak nič ne - ostalega ne opazi.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Če je na testerju vse OK, je avto gotovo super
Si povedal, da je podvozje v kurcu, ker si z njo reli vozil po hosti?Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
ja, ampak kljub temu so laži prisotne vedno oz. kaj zamolčijo
preverjeno, večkrat
k sm svojo ibizo prodal, sem ponudil prosto izbiro mehanika, testna vožnje 5km, povedal da gori lučka je treba to zrihtat, povedal za rjo, povedal za gume, skratka, skoraj vse. Cena je bila ugodna, klima, abs, eden najcenejših na avto.net-u, tak da.....kdo je tu....