Raje manj pa vložek, kot šminkarski avto od švercarja in da se nategneš. To je tisto o čemer sem začel debato.
P.s. Kot sem rekel na izzi bom iskal.
P.s. Kot sem rekel na izzi bom iskal.
Samo njemu ga ne prodaj, si ga ne zasluži, pa še predober za za žajfo.Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Evo jaz imam avto zatePrvi lastnik, pravkar narejen servis, nič rjast, nikoli karamboliran, garažiran, nič obtolčen... (no zadnji odbijač je bil štrihan). Ocenili so mi ga na 1600€, bo pa počasi za zamenjat, zadnje ploščice in akumulator.
Edini problem je ker je 1.6 in ne 1.5.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Samo njemu ga ne prodaj, si ga ne zasluži, pa še predober za za žajfo.Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Evo jaz imam avto zatePrvi lastnik, pravkar narejen servis, nič rjast, nikoli karamboliran, garažiran, nič obtolčen... (no zadnji odbijač je bil štrihan). Ocenili so mi ga na 1600€, bo pa počasi za zamenjat, zadnje ploščice in akumulator.
Edini problem je ker je 1.6 in ne 1.5.
Tegale stavka ne znam dešifriratCitat:
jetamp bo rekel, da je parkiral avto in ga pol leta ni uporabljal po pol leta bo pa rekel da so zimske gume slabe
Če bi ga "rabil", mu jutri dam 1700 na roko.Citat:
Uporabnik alpine pravi:
In sm že napisal da elantre ne rabm.
Prodaj jo za 1600 evrov, če ti bo kdo dal.
Zanimivo, da te je nekaj ''bosancev'' tako znerviralo, da si šel iz avto glancajočega manijaka do brezbrižneža.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
odraz trga, jaz sem tudi vrsto let kupoval rabljene avtomobile, vlagal vanje jih glancal, popravljal preventivno, pral od zunaj znotraj enkrat tedensko. potem mi je pa vsak bosanc zbijal ceno kot, da prodajam motokultivator, itak je bila prva beseda koliko je zadnja cena.
jebiga, zivis na balkanu in to severnem kjer so ljudje zagovedani hlapci. odtlej avto zvozim in ko je tik pred razpadom prodam prvemu dilerju.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
odraz trga, jaz sem tudi vrsto let kupoval rabljene avtomobile, vlagal vanje jih glancal, popravljal preventivno, pral od zunaj znotraj enkrat tedensko. potem mi je pa vsak bosanc zbijal ceno kot, da prodajam motokultivator, itak je bila prva beseda koliko je zadnja cena.
jebiga, zivis na balkanu in to severnem kjer so ljudje zagovedani hlapci. odtlej avto zvozim in ko je tik pred razpadom prodam prvemu dilerju. vsi bi radi imeli avtomobile iz salona za jurja. trg plocevinastega sranja se je enormno povecal, ljudje imajo prevelike oci, bodisi zaradi sosedov, bodisi zaradi lastnih neuspehov na drugih podrocij ter si kupijo preveliko breme. kasneje ni denarja za vzdrzevanje in smo kjer smo.
Za take paciente obstaja rešitev in sicer opombe v pogodbi: tam napišeš vse kar je narobe z avtom in si mu povedal in ko ti pride čez pol leta težit, da je kaj narobe, mu samo tisto pod nos porineš in mu rečeš, da se naj spoka tja od kamor je prišel.Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Na koncu te manj stane, če kripo za jurja ali manj pelješ na odpad, kot da se ukvarjaš s hribovci, ki za ta denar pričakujejo nov avto
Imaš prav, sklepanje samo iz papirjev je lahko popolnoma napačno.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mi je pa zanimivo, da nekateri gledajo papirje, a na papirju ti nikjer ne piše, da lastnik ni mrzlega "tiščal" vozil po luknjah, uničeval avto na splošno...
Drži, po moji oceni nekje 90%. Ampak tistih 10% jih pa še vedno pride na avto.net in če nimajo zlatarske cene so prodani v parih urah. Preverjeno, večkratCitat:
Uporabnik Hondi pravi:
dobri avti se prodajo med znanci in prijatelji