Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa dobr... Kva ste vsi usekani
če prvotna familija ne funkcionira več kje je point v tem da bi jo kakorkol umetno vzdrzaval? Sem preprican ce gresta sporazumno narazen in da uspeta vzdrzevat normalen odnos zarad otrok da bodo mel otroc več od tega kot oa od FAKE (ja FAKE!!!) familije...
Kameleon, ne me jebat s tako izjavo. Beri spodaj.
Pa ti si edini, ki si dojel bistvo lajfa
.
POPOLNOMA se strinjam s teboj, če ne gre, pač ne gre. In furat eno "umetno" družino je BV. Otrok (otroci) bo (bodo) kaj kmalu spoznal(i), da to n to in ko bodo dovolj stari, bodo šli po svoje.
Za tiste, ki pišete naj potrpi do otrokovega (ali pač dveh) 18 leta, pa vi ste ...neresni. Ne vem, koliko je (sta) otrok(a) star(a), ampak pomojem lih 15 let nima (ta). In, recimo da je vsaj en star 8 let. Pa kaj, naj sedaj fura še 10 let nek kao zakon, medtem pa gre življenje mimo?
Res je, nekje imate vsi prav, otroci so na prvem mestu. Vendar povem, da se da zmenit tako, da je volk sit in koza cela. Zakaj ne bi vsi nekaj imeli od lajfa? On, Ona, Otrok (ci)?
Če še ne veste, velio družin živi skupaj SAMO ZATO, ker nimajo kam it, imajo visok moralni vidik (ob nemoralnem početju
), ali pa se bojijo okolice.
Ma hebite se vsi, jest hočem živet lajf, ker mam samo enega. Za vas me pa zaboli kura*c, uživajte v nesreči (namenjeno je tistim, ki imate pač drek v zakonu, če ste pa srečni, pa toliko bolje za vas).
In ja, če še nihče ni ugotovil iz napisanega, jaz sem storil to, kar namerava Jonas in ni mi žal ... ampak sm iz vsega potegnil najboljše od najslabšega. Prej je bil otrok živæen, ker je blo skoz nekaj "v zraku" (beri: prepir), zdaja pa živi, kot otrok MORA živeti. Veselo, sproščeno, če pa vas glih zanima: v zadnjem mesecu je domov prinesel od 5 ocen 4 petke in eno štirko. Če ne razumete, o čem pišem, potem pač ali nimate otrok, ali pa se premalo ukvarjate z njimi.
Mojih 6 centov (en več, ker je malo daljši post).
Avtor: če res veš, da je to to, potem samo go 4 it.