Pomaga če kot starš stopiš do staršev drekačev. Pomaga pri normalnih in nenorma
No a sm ti lepo takoj napisu, da vem, da veš ampak iz nekega razloga enostavno moraš glumit budalo
Matej en popravk ona ne glumi... Drgač pa točno to....
Primerna oseba je pa kdo?A več kot zaslužena vzgojna klofuta (ali več njih) v primernem trenutku od primerne osebe je res tok preveč za preživet? Saj ni noben napisal, da bi kdo mogu v robnik pločnika zagrizt....
Moram priznat, da si nisem povsem na jasnem glede nje, saj zna v kakšnih drugih temah prikazat povsem normalno dojemanje in razmišljanje ampak kar se pa dogaja v migrantskih pa multikulti tematikah je pa adijo pamet.
A veš da sem pa ravno od tebe pričakovala pameten nasvet in ne taki jamr.Kdo je bil prej kura al jajce? Kje je meja vesolja? A bog obstaja? Zakaj? Kako ves? Zakaj pa ves? Of kje ves? Si prepricana? Kako naj vem da si prepricana? Ali smo zivi? Morda smo le misel nekoga? Ali je prav da gnil list solate odmre? Zakaj? Kako ves da je gnil? Ali gniloba komu koristi? Zakaj?
Dej skini se ze ker je to neberljivo. Skoz neko sprasevanje, podvprasanja ki jim ni konca. K zenska oblika softija.
A veš da sem pa ravno od tebe pričakovala pameten nasvet in ne taki jamr.
Dej skini se ze ker je to neberljivo. Skoz neko sprasevanje, podvprasanja ki jim ni konca.
Kdo je bil prej kura al jajce? Kje je meja vesolja? A bog obstaja? Zakaj? Kako ves? Zakaj pa ves? Of kje ves? Si prepricana? Kako naj vem da si prepricana? Ali smo zivi? Morda smo le misel nekoga? Ali je prav da gnil list solate odmre? Zakaj? Kako ves da je gnil? Ali gniloba komu koristi? Zakaj?
Dej skini se ze ker je to neberljivo. Skoz neko sprasevanje, podvprasanja ki jim ni konca. K zenska oblika softija.
LoL, zdej je pa softi obnemel
Ne jemlji tega preveč osebno kljub temu, da leti direktno nate. Tvoja podvprašanja res podobno razvlečejo tematike in jih prav tako praktično ne zmanjka (ampak to tudi zato ker imaš tak način komunikacije oz. razmišljanja) ampak vsaj iz mojega pogleda so 47x bolj smiselna kot pa jagababina
Tebi jahvala. mi je strlo srce...
Uf polcaj, to si dobro zapisal. Samo pazi zdaj, napadel te bo jahababin advokat jest5. Tale je požrl vso pamet, pa še malo čez....Kdo je bil prej kura al jajce? Kje je meja vesolja? A bog obstaja? Zakaj? Kako ves? Zakaj pa ves? Of kje ves? Si prepricana? Kako naj vem da si prepricana? Ali smo zivi? Morda smo le misel nekoga? Ali je prav da gnil list solate odmre? Zakaj? Kako ves da je gnil? Ali gniloba komu koristi? Zakaj?
Tebi ja
Sej sem glih vcer vidu eno temo kjer si ti njo nekaj vprasal, ona odgovori z vprasanjem in ti njej z vprasanjem....
In tko gledam .... se smejem skor do solz in si mislim: tole je pa priceless... in cez pet sekund razmisljam: fak kok upam da jo bo premagal z izkusnjami