nasilje celje

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ja mene sprašuješ? Niti ravnatelj ni prijavil. Obema so fizično grozili, odziv ravnatelja bil je šokiran.
Tako je tam to urejeno...

Zakaj, pa ne mene spraševat. Zanimivo je, da je Polde orng desc ni kr ena mevža. Ravnatelj pa zgleda kot pjanček, to je pa res.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Dobro no, so excesi, tako kot povsod, da bi pa bilo kaj extra, pa res ne vem..
Naš ni imel nobenih problemov, res pa je, da se nikogar ne boji..so bili kar zmenen..

B81

22. jul 2007
37.613
10.907
113
Je kdo razmišljal, kakšno bo stanje čez 20 let? Ker vidim, da pred 25 leti je bila klofuta od učitelja normalna stvar, danes je čist kontra. A čez 20 let bo pa klofuta učenca učitelju normalna stvar?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Vedno slabša je situacija, predvsem v nižjih razredih. Moje mnenje je, da je kriv nesposobni ravnatelj, ki pometa pod preprogo. Staršem pa hitro reče ni v pristojnosti šole.

Ampak to je moje mnenje.

Naši pa imajo mir in tud vem zakaj. Vendar veliko mulcev se ne zna zase postavit. In ti prenašajo vse živo. Vsaj kot mi tamali povedo.
To povem samo zato, da je jagici jasno, da šola ne naredi nič. Oz ko pride res do orng pizdarije šele takrat nekaj brcajo, če sploh.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
šola ne more narediti nič. šola ne vzgaja, ampak šola.
vzgajajo starši. in sončkov je preveč.
na drugi strani pa razpuščenih.

sistem razpada, zahodna civilizacija se ruši..samouničenje

• Všeč mi je
Reactions: sad in Matey
I

Izbrisan uporabnik #15304

Vedno slabša je situacija, predvsem v nižjih razredih. Moje mnenje je, da je kriv nesposobni ravnatelj, ki pometa pod preprogo. Staršem pa hitro reče ni v pristojnosti šole.

Ampak to je moje mnenje.

Naši pa imajo mir in tud vem zakaj. Vendar veliko mulcev se ne zna zase postavit. In ti prenašajo vse živo. Vsaj kot mi tamali povedo.
To povem samo zato, da je jagici jasno, da šola ne naredi nič. Oz ko pride res do orng pizdarije šele takrat nekaj brcajo, če sploh.
Imate svet staršev, imate inšpektorat, imate policijo, konec koncev imate tudi možnost anonimne prijave na policijo.
Ti si se pa odločil mene hebat na alterju.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Imate svet staršev, imate inšpektorat, imate policijo, konec koncev imate tudi možnost anonimne prijave na policijo.
Ti si se pa odločil mene hebat na alterju.
Vse to nič ne pomaga ker sin od sodnika đorđeviča kateri grozi po šoli z nožem ima tako močno zaščito da bo njegov foter tožil vsakega kateri se upa o tem pisat. Policija je seveda popolnoma tiho.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Vse to nič ne pomaga ker sin od sodnika đorđeviča kateri grozi po šoli z nožem ima tako močno zaščito da bo njegov foter tožil vsakega kateri se upa o tem pisat. Policija je seveda popolnoma tiho.
A tale mulc je vpisan na vse osnovne in srednje šole v Celju hkrati?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Vseeno od koga je prišla...očitno se je nalimala nate! Vprašanje ki se postavlja je zakaj? :p

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ali pa v takih kot si ti, ki rajši mene zmerjaš s kuro, namesto da bi naredil bilokaj, da bi se stanje spremenilo.

Šola nič ne naredi, svet staršev je kot jebiveter. Teb se vidi, da v realnosti nimaš pojma.

Znaš naštevati...
V realnosti je pač tako, da se šole incidentom izogibajo in primere bolj ali manj prijavljajo direktno policajem starši (bolj redko). Šole pa se obnašajo ravno nasprotno.

Vendar ti še vedno nabijaš eno in isto.

Edina učinkovita stvar je ta, da se zna mulc zase postavt in potem ga pač pustijo na miru. Gatto je povedal isto, kot jaz. Čeprav me rad podjebava. Povedal pa je natančno to kar sem jaz povedal.

Žal so učenci, ki se ne znajdejo pri fizičnem nasilju in taki kasirajo, starši hodijo v šole itd.... Še zmeri jih pa faše. Če ne v šoli pa izven nje in takrat šola reče to ni naša stvar. V šoli pa se pogovarjajo z starši Šipcev, ki ne razumejo po slovensko dober dan.

Tko približno so izmisljene tvoje teorije ukrepanja. Otroku pomaga samo na gobec in to čim bolj. Potem ima mir, 100% deluje, hitro, učinkovito in brez vpletanja in zasliševanja.

Vse ostalo je za šipce jebiveter, tastare itak ne briga, če ni njihov tepen. Je pa zanimivo, ko jih šipac faše, majmuni takoj priletijo v šolo, no dobiji isti tretma kot drugi. Pogovor....

ki je samemu sebi namen.

Fact tvojih nebuloz je ta, da nasilja več ne obvladujejo, pedagogi, socialni delavci, policija. Zadnja tako ali tako ukrepa, ko je vse prepozno in predvsem neizpodbitno dokazljivo.

to pa je realno stanje.