Samo pazi zdaj, napadel te bo jahababin advokat jest5. Tale je požrl vso pamet, pa še malo čez....
Le zakaj bi napadal. Samo opravičil se ti bom, ker sem pojedel vso pamet in je ni nič ostalo zate.
Oplosti
Samo pazi zdaj, napadel te bo jahababin advokat jest5. Tale je požrl vso pamet, pa še malo čez....
Ja in takrat ko se tako pogovarjata...poraba persenov na severnem balkanu skokovito naraste
Kul. Lohka sma naprej prjatla.Le zakaj bi napadal. Samo opravičil se ti bom, ker sem pojedel vso pamet in je ni nič ostalo zate.
Oplosti
Nadenem si burko...in te sankcioniram iz anonimea ti začneš trzat, ko naju bereš?
rabiš persen, al zaveso?
Bolje prvo razocaranje kot zadnje :*A veš da sem pa ravno od tebe pričakovala pameten nasvet in ne taki jamr.
Je videti ja, da izredno eksplicitno odgovarjašJa sej, valda bom zase pisal
Drugače imam pa jaz pri jagibabi podoben način repliciranja kot ga ima sama ker upam oz. sem upal no, da ji sčasoma potegne kok je to debilno. Verjetno si opazil, da z veliko večino ostaluh komuniciram zelo drugače kot pa z njo (pa še z ene 3mi) in imam v zadnjem času zato tako sprenevedajočo in dodatno sprašujočo oziroma na splošno deb1lno spamstyle retoriko (se zavedam tega)
Ma sej nima veze
Mimogrede, celjski policisti so se hvalili da je bil od leta 2016 do izpred meseca mir, potem pa beremo tole.
Gre za isto šolo ali se tam garbajo tako v osnovnih kot v srednjih šolah?
https://www.celje.info/kronika/kaj-...soli-celje-kjer-se-vrstijo-nasilni-incidenti/
Njegov sin nekaznovano straši in grozi z nožem v šoli. Idealno.
To je ena izmed teh srednjih šol?No sej na Prešernovi, hodijo tudi šipci z noži, predvsem butterflaji. Naše strokovno pedagoške vodstvo miži, enkrat je celo reklo, da bodo naslednjič poklicali policijo.
Kot zanimivost noža mu niso vzeli. Če pa učenca vidijo na hodniku z mobitelom, takrat pa je ukrep odvzem in klicanje staršev.
Kako zblojen je ta Žitnik niti bog ne ve.
Enga Šipca celo kličejo Mesar in se stem celo hvali, seveda nož redno nosi v šolo. Med glavnim odmorom pa frajari. Pedagogi pa napodijo med glavnim vse ven na igrišče. Medtem se dogajajo čudne stvari.
Toliko o kuri, ki pametuje, kako bi ona to uredila....
Očitno tega ne znajo niti pedagogi (sklicujoče na zvezane roke), ter policija sama, katera če že pride popiše in gre.
Upam, da res. Sicer me glede na njegovo izrazoslovje to niti ne čudi kaj veliko.Ne, OŠ v KR.
Pretirava, da se kar kadi.
Ne pretiravaj..nisem tudi za eno to stvar slisal..
Aja še vprašanje kolk otrok imaš na Prešernovi, da si tako slabo seznanjen?Ne, OŠ v KR.
Pretirava, da se kar kadi.
In zakaj ni bilo?Vprašaj Poldeta, javnega delavca, če nakladam dam za gajbo. Njemu so fizično grozili in ravnatelju.
Sevda ni bilo prijavjeno!