nasilje celje

I

Izbrisan uporabnik #15304

Ja sej, valda bom zase pisal :D:p

Drugače imam pa jaz pri jagibabi podoben način repliciranja kot ga ima sama ker upam oz. sem upal no, da ji sčasoma potegne kok je to debilno. Verjetno si opazil, da z veliko večino ostaluh komuniciram zelo drugače kot pa z njo (pa še z ene 3mi) in imam v zadnjem času zato tako sprenevedajočo in dodatno sprašujočo oziroma na splošno deb1lno spamstyle retoriko (se zavedam tega) :fredi:

Ma sej nima veze :nazdravje:
Je videti ja, da izredno eksplicitno odgovarjaš :cool:
a je hudo ko se v špeglu vidiš?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Misliš, če je hudo, ko moram špegu nastavljat? Ne, ni sile. Je prej zabavno ampak žal ne vedno in ne za vse.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Njegov sin nekaznovano straši in grozi z nožem v šoli. Idealno.

No sej na Prešernovi, hodijo tudi šipci z noži, predvsem butterflaji. Naše strokovno pedagoške vodstvo miži, enkrat je celo reklo, da bodo naslednjič poklicali policijo.

Kot zanimivost noža mu niso vzeli. Če pa učenca vidijo na hodniku z mobitelom, takrat pa je ukrep odvzem in klicanje staršev.
Kako zblojen je ta Žitnik niti bog ne ve.

Enga Šipca celo kličejo Mesar in se stem celo hvali, seveda nož redno nosi v šolo. Med glavnim odmorom pa frajari. Pedagogi pa napodijo med glavnim vse ven na igrišče. Medtem se dogajajo čudne stvari.

Toliko o kuri, ki pametuje, kako bi ona to uredila....
Očitno tega ne znajo niti pedagogi (sklicujoče na zvezane roke), ter policija sama, katera če že pride popiše in gre.

I

Izbrisan uporabnik #15304

No sej na Prešernovi, hodijo tudi šipci z noži, predvsem butterflaji. Naše strokovno pedagoške vodstvo miži, enkrat je celo reklo, da bodo naslednjič poklicali policijo.

Kot zanimivost noža mu niso vzeli. Če pa učenca vidijo na hodniku z mobitelom, takrat pa je ukrep odvzem in klicanje staršev.
Kako zblojen je ta Žitnik niti bog ne ve.

Enga Šipca celo kličejo Mesar in se stem celo hvali, seveda nož redno nosi v šolo. Med glavnim odmorom pa frajari. Pedagogi pa napodijo med glavnim vse ven na igrišče. Medtem se dogajajo čudne stvari.

Toliko o kuri, ki pametuje, kako bi ona to uredila....
Očitno tega ne znajo niti pedagogi (sklicujoče na zvezane roke), ter policija sama, katera če že pride popiše in gre.
To je ena izmed teh srednjih šol?

https://www.rtvslo.si/crna-kronika/vrstnisko-nasilje-v-celju-stirim-osebam-odvzeli-prostost/388489

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma saj smo mi tud butterflye nosli v šolo pa ne zato da bi koga zaklali. Je pa res da smo se bali ko hudič da bi kir prfoks videl...

• Všeč mi je
Reactions: Matey