vršit moraš konstanten pritisk na policijo in na vodstvo šole da se zagotovalja varnost v šoli in njeni okolici. Druge legalne variante verjetno ni. Če je zadeva tako motreča in navarna. Selitev.
Kako to misliš da so zmagali in kdo so utopisti?....in bullyji so zmagal. To potem NI prava pot. Je pa res legalna in všečna utopistom, to pa ja.
Kako to misliš da so zmagali in kdo so utopisti?
Rešitev je ob prvem izpadu šamar, ob naslednjem dva, potem 4, 8, 16 in tako naprej. Pol pa še ta starim vsakemu po dva.
Hec je v tem, da ste potem na nek način še hujši od njih.
Nisem vprašala kdo so to utopisti, ampak kdo so utopisti.
Specificiraj kdo je utopist, ne kaj to pomeni.No a sm ti lepo takoj napisu, da vem, da veš ampak moraš glumit budalo
Sicer pa, tepite se, če je za vas to edina rešitev. Hec je v tem, da ste potem na nek način še hujši od njih.
A veš da nisem dost pametna. Kje je po tvoje?kaj je rešitev?
A veš da nisem dost pametna. Kje je po tvoje?
Sicer pa, tepite se, če je za vas to edina rešitev. Hec je v tem, da ste potem na nek način še hujši od njih.
Pomaga če kot starš stopiš do staršev drekačev. Pomaga pri normalnih in nenormalnih starših drekačev, ne vem pa če pomaga pri albancih.Moji froci niso provokatorji, se znajo pa zase postavit. So pa sošolci, ki so na dnevnem nivoju maltretirani v šoli, predvsem pa izven nje. Da ne rečem, kaj se dogaja na avtobusih.
Skratka ko pride kura in ti filozofira, da bo šola rešila problem ali pa policija, veš da pojma nima. Vse kar šola dela je pometanje pod preprogo. Ko so starši hodili zaradi plavih mulcev v šolo, jim je Žitnik reku, da ne more nič, da je to izven šole.
Je pa fact, če bi v teroiji kurino pisanje blo resnično, se mi danes tukaj nebi zgovarjali.
ps
Froci jih vsak drug dan kasirajo na sparingu. Tko, da ko jih fašeš ne vidiš v tem problema oz ga, da nisi imel pravilne obrambe.
Če pa pojma nimaš, pa imaš izbiro samo da kasiraš. Verjetno te misel na policijo tolaži....
In še nekaj, da si miren in se probaš izogibat konfliktom pr šipcih ne pomaga, slej ko prej (predvsem) če vidijo, da si ko jagnje se te lotijo. Moji froci z nasiljem v šoli nimajo problema.
Recimo kolega pa je non stop v šoli.... Res pa je, da mi filozofira, da nasilje se ne prepreči z nasiljem. No Domenček je še zmeri plav. Pol pa ne vem, kdo je tukaj nor.