nasilje celje

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Lepo to. Hvala za dokaz, da se na vsake svete cajte pa kaj očitno le obrne tako kot je treba. Zdaj pa hitro uredit še ostalih par deset tisoč problematikov, očitno se da če se hoče.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Lepo to. Hvala za dokaz, da se na vsake svete cajte pa kaj očitno le obrne tako kot je treba. Zdaj pa hitro uredit še ostalih par deset tisoč problematikov, očitno se da če se hoče.
Lej, če se prijavi policiji, potem se uredi. Če se pa zadeve rešuje s pretepanjem, ste pa isti kot oni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Stvar v tem okolišu ni ravno nova. Mediji o čem poročajo ali pa tudi ne. Že kako leto ali dve nazaj sem tam čakal na dijaka ne parkirišču, ko so se okoli podili policisti in varnostniki in so nekoga lovili. Koga točno nisem videl, oni pa verjetno tudi ne. Takrat so baje grozili in pretepali z železnimi palicami. Kaj svetovati otroku? Izogibati se "gužvi". Policija bo žal praviloma prišla šele, ko boš polomljen. Če se bodo akterji slikali s kalašnikoma v roki pa verjetno še par minut pozneje, ko dobijo ustrezno opremo in jih bo dovolj.
V naših časih pa so pač cigle prodajali v magdalenskem gozdu v MB. Mislim, da so bili takrat v akciji lokalni cigani.

Sicer pa me čudi, da se kaj takega zdi zaskrbljujoče članu foruma, ki je pred leti drugega pozival, naj pride nekam na obračun.

da, me skrbi. človek se izogiba gužvi, a ga zna ta sledit in dohitet. ne vem pa kako naj se otrok izogne šoli. ostalo si ugotovil že sam.

zdi se mi zaskrbljujoče, ker n otrok, mogoče celo starejših se spravi na ENEGA. to me skrbi. ker ena na ena gre, tisto drugo pa ni ok. ali naj bo otrok tepen, ali naj se brani? kako naj se brani proti palicam itd? kako proti številčni premoči? ga res naučiti to? v sistemu kot ga imamo?

glede poračuna s sofurumašem. da, v zrelih letih sem ga povabil. ni šlo za najstniško grupiranje in zahtevanje denarja, ampak za poziv k odraslemu obračunu glede izjav. če se spomniš se je kolega potem ustavil in spila sva kar nekaj pirov.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Stvar v tem okolišu ni ravno nova. Mediji o čem poročajo ali pa tudi ne. Že kako leto ali dve nazaj sem tam čakal na dijaka ne parkirišču, ko so se okoli podili policisti in varnostniki in so nekoga lovili. Koga točno nisem videl, oni pa verjetno tudi ne. Takrat so baje grozili in pretepali z železnimi palicami. Kaj svetovati otroku? Izogibati se "gužvi". Policija bo žal praviloma prišla šele, ko boš polomljen. Če se bodo akterji slikali s kalašnikoma v roki pa verjetno še par minut pozneje, ko dobijo ustrezno opremo in jih bo dovolj.
V naših časih pa so pač cigle prodajali v magdalenskem gozdu v MB. Mislim, da so bili takrat v akciji lokalni cigani.

Sicer pa me čudi, da se kaj takega zdi zaskrbljujoče članu foruma, ki je pred leti drugega pozival, naj pride nekam na obračun.[/QUOTE
hm... bom ostal tiho.

Pust teoriziranje kokoši. Ki bi v real lajfu z prvim šamarjem pozabila, da obstaja.
Očitno misli, da je policija vsemogočna.

Če bi njene floskule v teroriji vsaj približno držale, nebi blo z Šipci praktično enega problema. Važno, da lapa in modruje.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
policija odreagira ko se nekaj že zgodi, ko pa se dogaja pa ne moreš nič. Sreča smo mi tudi na vasi in je zadeva povsem kulturna. V Bližnjem večjem kraju, pa se jezačela počasi invazija šiptarjev. Gotovi so.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
So kar pogosto tudi "naši" zraven, tako da...Največ lahko narediš s tem, da se pogovarjaš s svojimi mulci. Da ti povejo za izsiljevanje še preden poči. Ampak za to je potreben čas. Ne da se nič na hitro in nič na zalogo, ampak vsak dan sproti, da veš kaj se dogaja z njim, ne kot zasliševanje, ampak če si z njimi ti povejo vse. Ostalo je delo policije, ponavadi res šele takrat ko je prepozno.

Sicer pa, kot sem že večkrat napisal, otroke je treba delat, ne jamrat. 35 letni albanec ima že vnuke, 35 letni slovenec pa se onegavi po otroških sobah in preračunava ali se mu že splača otroke imet, ali nebi še 15 let počakal, in še tri babe zamenjal, da vidi če mu je ali mu ni ali bi ali mogoče še nebi, ali bi danes ali pojutrišnjem...

I

In iz otroške sobe po forumih modruje, kako je policija nesposobna in kako šamar reši vsak problem :cool:

Nazadnje uredil moderator:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Koliko si jih pa prijavil na policijo?

Hehe bom kontra vprašal. Sej pravim, ti si teoretik.
Bom povedal, še šola ne dela tega kar v teoriji klobasaš ti po forumu. Ne samo, da šipci hodijo z noži v šolo, celo ravnatelju in unemu javnemu delavcu, ki tam kao je grozijo na dnevnem nivoju.

Toliko o tvoji teoriji. Kot je meni znano bi moral Žitnik (ravnatelj) vsako hladno orožje prijavit policiji. Njega skrbijo mobiteli.
Sej pravim, take kot si ti zrihtajo v no time.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
In iz otroške sobe po forumih modruje, kako je policija nesposobna in kako šamar reši vsak problem :cool:

Ne v otroški sobi mulcu povem, da je prvi on kateri se more zase postavt. Za razliko od avše kt si ti, ki leti in kruli in nič od tega.
Moji froci majo kr mir. Bi blo pa čudno po 5 letih intezinvega treniranje kickboxa. Najstarejša pa še več.

Tvoje filozofiranje pa kot pravim, te bo šipac segu, ne boš vedla kdaj je dan kdaj noč....
to je nasvet iz otroške sobe kuri...

I

Ok, si starš? Zakaj ne ukrepaš? Na inšpektorat se podajajo prijave zaradi štiric namesto petic, nasilje pa tolerirate? Je bila kakšna prijava na policijo zaradi mulcev ali ni bila? Se je pritiskalo na šolo ali se ni?

I

Ahkjepa, tudi linkala nisem nobenega. Tudi tistega ne, da so 2016 po prijavi na policijo v Celju enega 20 letnika iz Kosova zaradi nasilja nad mladostniki obsodili in izgnali iz države :mad:

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Ne v otroški sobi mulcu povem, da je prvi on kateri se more zase postavt. Za razliko od avše kt si ti, ki leti in kruli in nič od tega.
Moji froci majo kr mir. Bi blo pa čudno po 5 letih intezinvega treniranje kickboxa. Najstarejša pa še več.

Tvoje filozofiranje pa kot pravim, te bo šipac segu, ne boš vedla kdaj je dan kdaj noč....
to je nasvet iz otroške sobe kuri...

Prej ali slej se vsakemu nadmočnemu zatakne, še vsak svetovni prvak je bil prej ali slej tepen. Rešitev je to, da otrok nima opravka z njimi, ne pa da se bo šel po gostilnah kikboks. :obesise:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Prej ali slej se vsakemu nadmočnemu zatakne, še vsak svetovni prvak je bil prej ali slej tepen. Rešitev je to, da otrok nima opravka z njimi, ne pa da se bo šel po gostilnah kikboks. :obesise:

Moji froci niso provokatorji, se znajo pa zase postavit. So pa sošolci, ki so na dnevnem nivoju maltretirani v šoli, predvsem pa izven nje. Da ne rečem, kaj se dogaja na avtobusih.

Skratka ko pride kura in ti filozofira, da bo šola rešila problem ali pa policija, veš da pojma nima. Vse kar šola dela je pometanje pod preprogo. Ko so starši hodili zaradi plavih mulcev v šolo, jim je Žitnik reku, da ne more nič, da je to izven šole.

Je pa fact, če bi v teroiji kurino pisanje blo resnično, se mi danes tukaj nebi zgovarjali.

ps
Froci jih vsak drug dan kasirajo na sparingu. Tko, da ko jih fašeš ne vidiš v tem problema oz ga, da nisi imel pravilne obrambe.
Če pa pojma nimaš, pa imaš izbiro samo da kasiraš. Verjetno te misel na policijo tolaži....

In še nekaj, da si miren in se probaš izogibat konfliktom pr šipcih ne pomaga, slej ko prej (predvsem) če vidijo, da si ko jagnje se te lotijo. Moji froci z nasiljem v šoli nimajo problema.

Recimo kolega pa je non stop v šoli.... Res pa je, da mi filozofira, da nasilje se ne prepreči z nasiljem. No Domenček je še zmeri plav. Pol pa ne vem, kdo je tukaj nor.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: sad in Matey