Lej, če se prijavi policiji, potem se uredi. Če se pa zadeve rešuje s pretepanjem, ste pa isti kot oni.Lepo to. Hvala za dokaz, da se na vsake svete cajte pa kaj očitno le obrne tako kot je treba. Zdaj pa hitro uredit še ostalih par deset tisoč problematikov, očitno se da če se hoče.
Lej, če se prijavi policiji, potem se uredi. Če se pa zadeve rešuje s pretepanjem, ste pa isti kot oni.
Stvar v tem okolišu ni ravno nova. Mediji o čem poročajo ali pa tudi ne. Že kako leto ali dve nazaj sem tam čakal na dijaka ne parkirišču, ko so se okoli podili policisti in varnostniki in so nekoga lovili. Koga točno nisem videl, oni pa verjetno tudi ne. Takrat so baje grozili in pretepali z železnimi palicami. Kaj svetovati otroku? Izogibati se "gužvi". Policija bo žal praviloma prišla šele, ko boš polomljen. Če se bodo akterji slikali s kalašnikoma v roki pa verjetno še par minut pozneje, ko dobijo ustrezno opremo in jih bo dovolj.
V naših časih pa so pač cigle prodajali v magdalenskem gozdu v MB. Mislim, da so bili takrat v akciji lokalni cigani.
Sicer pa me čudi, da se kaj takega zdi zaskrbljujoče članu foruma, ki je pred leti drugega pozival, naj pride nekam na obračun.
Stvar v tem okolišu ni ravno nova. Mediji o čem poročajo ali pa tudi ne. Že kako leto ali dve nazaj sem tam čakal na dijaka ne parkirišču, ko so se okoli podili policisti in varnostniki in so nekoga lovili. Koga točno nisem videl, oni pa verjetno tudi ne. Takrat so baje grozili in pretepali z železnimi palicami. Kaj svetovati otroku? Izogibati se "gužvi". Policija bo žal praviloma prišla šele, ko boš polomljen. Če se bodo akterji slikali s kalašnikoma v roki pa verjetno še par minut pozneje, ko dobijo ustrezno opremo in jih bo dovolj.
V naših časih pa so pač cigle prodajali v magdalenskem gozdu v MB. Mislim, da so bili takrat v akciji lokalni cigani.
Sicer pa me čudi, da se kaj takega zdi zaskrbljujoče članu foruma, ki je pred leti drugega pozival, naj pride nekam na obračun.[/QUOTE
hm... bom ostal tiho.
Koliko si jih pa prijavil na policijo?
In iz otroške sobe po forumih modruje, kako je policija nesposobna in kako šamar reši vsak problem
Ne v otroški sobi mulcu povem, da je prvi on kateri se more zase postavt. Za razliko od avše kt si ti, ki leti in kruli in nič od tega.
Moji froci majo kr mir. Bi blo pa čudno po 5 letih intezinvega treniranje kickboxa. Najstarejša pa še več.
Tvoje filozofiranje pa kot pravim, te bo šipac segu, ne boš vedla kdaj je dan kdaj noč....
to je nasvet iz otroške sobe kuri...
Prej ali slej se vsakemu nadmočnemu zatakne, še vsak svetovni prvak je bil prej ali slej tepen. Rešitev je to, da otrok nima opravka z njimi, ne pa da se bo šel po gostilnah kikboks.