optiplex
če se ti počutiš kot da živiš v kurniku, bog pomagaj. Jaz se ne, zato me ni potrebno naslavljati s kuro.
Radikalni levičarji hočejo multikulti sedaj pa bi prijavljali policiji multikulturnike in jih izgnali iz države. Lunatiki.
Radikalni levičarji hočejo multikulti sedaj pa bi prijavljali policiji multikulturnike in jih izgnali iz države. Lunatiki.
Kakor jaz vem, je to bilo letos!...Sicer pa me čudi, da se kaj takega zdi zaskrbljujoče članu foruma, ki je pred leti drugega pozival, naj pride nekam na obračun.
Kdo je spil vec piv?Kakor jaz vem, je to bilo letos!
če sledim tvojemu zapisu je moja tabla...bolj prazna..
ko daš vse to stran ostane mamca, ynos, lost, hanzi (k če daš njega na ignore itak ni več table)..pa še 15 neznanih.
izgubi se sočnost.
Misliš tega ?Ahkjepa, tudi linkala nisem nobenega. Tudi tistega ne, da so 2016 po prijavi na policijo v Celju enega 20 letnika iz Kosova zaradi nasilja nad mladostniki obsodili in izgnali iz države
26. oktober 2016
....Ti so Basho prijeli in ugotovili, da mu je notranje ministrstvo že maja zaradi varnostnih zadržkov izdalo odločbo, po kateri je imel 30 dni časa, da se vrne v rodno Kosovo. Ker tega ni storil, so mu policisti tokrat izrekli prepoved vstopa v Slovenijo za naslednjih pet let.....
Kaj tocno se uredi?Lej, če se prijavi policiji, potem se uredi. Če se pa zadeve rešuje s pretepanjem, ste pa isti kot oni.
Kaj tocno se uredi?
Preden sodnik mladoletnika poslje v pripor, more spotamanit pol ulice.
Ce je mladoletnik pa se na vsak poskus izgona oz odvzema dovoljenja za prebivanje s pritozbo odzove CSD, ki trdi da mu bo tako kratena pravica do solanja. Sem osebno to dozivel - mulc ni hodil v nobeno srednjo solo in so se kr trajbali da se revez ne bo mogu solat na kosovem. Ko je bil 18 mu UE odvzela dovoljenje za prebivanje. Nato je vec let ilegalno hodil nazaj v slovenijo, kak mesec nazaj mu je sodisce odredilo pripor ker kar ne neha s kaznivimi dejanji.
No evo. Vidiš jagababa kako zelo se lahko dejanska praksa razlikuje od tvoje teorije.
Kakšna bi bila pa po tvoje rešitev te problematike, da bi bilo seveda zakonito? Ali pa po slovensko, nič se ne da, mi nismo odgovorni...No evo. Vidiš jagababa kako zelo se lahko dejanska praksa razlikuje od tvoje teorije.
a ni žalostno, da to folk ne dojame brez takega zapisa. pa maš vsak dan primer..alko pa volan, hitrost pa volan.
koga je policija rešila alkota za volanom..padalca, ki so ga slučajno ujel. 90% kronikov nadaljuje prakso in policija je nemočna. vzamejo izpit in če se mu hebe za vse, se bo vozil dalje. vzamejo avto in če se mu hebe kupi drugega.
mulci iz teme se požvižgajo na sve, starši tudi in vzgojne zaležejo slabo
Kakšna bi bila pa po tvoje rešitev te problematike, da bi bilo seveda zakonito? Ali pa po slovensko, nič se ne da, mi nismo odgovorni...
Prijava na policijo, sodišče in izgon iz države ne rešijo problema? Ti namesto tega zagovarjaš fizično nasilje?
V mislih sem imela izgon pred dvema letoma, sem pa obenem tudi spraševala, če je izgon v primeru mladoletnika sploh mogoč.Kaj tocno se uredi?
Preden sodnik mladoletnika poslje v pripor, more spotamanit pol ulice.
Ce je mladoletnik pa se na vsak poskus izgona oz odvzema dovoljenja za prebivanje s pritozbo odzove CSD, ki trdi da mu bo tako kratena pravica do solanja. Sem osebno to dozivel - mulc ni hodil v nobeno srednjo solo in so se kr trajbali da se revez ne bo mogu solat na kosovem. Ko je bil 18 mu UE odvzela dovoljenje za prebivanje. Nato je vec let ilegalno hodil nazaj v slovenijo, kak mesec nazaj mu je sodisce odredilo pripor ker kar ne neha s kaznivimi dejanji.