nasilje celje

I

Izbrisan uporabnik #15304

optiplex
če se ti počutiš kot da živiš v kurniku, bog pomagaj. Jaz se ne, zato me ni potrebno naslavljati s kuro.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
optiplex
če se ti počutiš kot da živiš v kurniku, bog pomagaj. Jaz se ne, zato me ni potrebno naslavljati s kuro.

Ne kuro prepoznam iz prve. Moralizira in teorizira. Ko pride do prvega problema, pa je zmedena. Še enkrat, če bi tvoje teorije vsaj malo držale, v šolah nasilja nebi blo. Tko pa vsak dan že pr poročilih nabijanje eno in isto neobladovanja nasilja v šoli.

Očitno niti prfoksi ne vejo da policija obstaja.... :)
pa se tvoja filozofija podre....

• Všeč mi je
Reactions: Matey in endvatri

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Radikalni levičarji hočejo multikulti sedaj pa bi prijavljali policiji multikulturnike in jih izgnali iz države. Lunatiki.

V tem je največji problem...
Se spovniš rogovce.... Vsi na konci usrani do vratu...

Na koncu so se kregali, kateri bo govoril, ter študirali, da bi se vsi skupaj za rokce držal in zažgancu povedal, da tko ne gre.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

jest5

Guru
18. avg 2007
26.084
-8.781
113
Radikalni levičarji hočejo multikulti sedaj pa bi prijavljali policiji multikulturnike in jih izgnali iz države. Lunatiki.

Sej vem, daje zate prevelik umski napor ločiti med priseljencem/beguncem, ki se kolikortoliko normalno vede, ter kriminalcem.
En je dobrodošel, drugi ni.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Hvala Bogu da so tudi na hanzi rtv slo začeli razlikovati in so že skorajda nehali lajat da vdirajo v Slovenijo ilegalci in ne begunci. Nucali so tri leta.

B81

22. jul 2007
37.616
10.910
113
Kakor jaz vem, je to bilo letos!
Kdo je spil vec piv? :evil:

Mislim da se bi dva stepla zaradi besedicenja na tabli, je malo mimo. Ce se ne strinjas, parkrat poves, potem das na ignore in zivljenje postane takoj lepse :)

Potem das na ignore se tiste ki se kregajo s tistimi, ki si jih dal najprej na ignore.

In kaj ugotovis? Da se ljudje radi kregamo, slovenci kregamo, oni od dol pa bi se pretepali. Popizdis.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če sledim tvojemu zapisu je moja tabla...bolj prazna..

ko daš vse to stran ostane mamca, ynos, lost, hanzi (k če daš njega na ignore itak ni več table)..pa še 15 neznanih.

izgubi se sočnost.

B81

22. jul 2007
37.616
10.910
113
če sledim tvojemu zapisu je moja tabla...bolj prazna..

ko daš vse to stran ostane mamca, ynos, lost, hanzi (k če daš njega na ignore itak ni več table)..pa še 15 neznanih.

izgubi se sočnost.

Se strinjam. No mene sicer ne moti veliko ljudi, fasista dam pa na ignore BP.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Ahkjepa, tudi linkala nisem nobenega. Tudi tistega ne, da so 2016 po prijavi na policijo v Celju enega 20 letnika iz Kosova zaradi nasilja nad mladostniki obsodili in izgnali iz države :mad:
Misliš tega ?
https://www.dnevnik.si/1042753589
26. oktober 2016
....Ti so Basho prijeli in ugotovili, da mu je notranje ministrstvo že maja zaradi varnostnih zadržkov izdalo odločbo, po kateri je imel 30 dni časa, da se vrne v rodno Kosovo. Ker tega ni storil, so mu policisti tokrat izrekli prepoved vstopa v Slovenijo za naslednjih pet let.....

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Lej, če se prijavi policiji, potem se uredi. Če se pa zadeve rešuje s pretepanjem, ste pa isti kot oni.
Kaj tocno se uredi?

Preden sodnik mladoletnika poslje v pripor, more spotamanit pol ulice.

Ce je mladoletnik pa se na vsak poskus izgona oz odvzema dovoljenja za prebivanje s pritozbo odzove CSD, ki trdi da mu bo tako kratena pravica do solanja. Sem osebno to dozivel - mulc ni hodil v nobeno srednjo solo in so se kr trajbali da se revez ne bo mogu solat na kosovem. Ko je bil 18 mu UE odvzela dovoljenje za prebivanje. Nato je vec let ilegalno hodil nazaj v slovenijo, kak mesec nazaj mu je sodisce odredilo pripor ker kar ne neha s kaznivimi dejanji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Kaj tocno se uredi?

Ce je mladoletnik pa se na vsak poskus izgona oz odvzema dovoljenja za prebivanje s pritozbo odzove CSD, ki trdi da mu bo tako kratena pravica do solanja. Sem osebno to dozivel - mulc ni hodil v nobeno srednjo solo in so se kr trajbali da se revez ne bo mogu solat na kosovem. Ko je bil 18 mu UE odvzela dovoljenje za prebivanje. Nato je vec let ilegalno hodil nazaj v slovenijo, kak mesec nazaj mu je sodisce odredilo pripor ker kar ne neha s kaznivimi dejanji.

vidiš..kle manjka drastičen in radikalen ukrep. in lepo je prebrat iz tipkovnice nekoga, ki to dela, da niste vsemogočni in da če že vam po naključju rata nekaj odlično, je potem vsaj 10 služb, ki bodo najverjetneje zajebale.

ko rečem po naključju rata imam v mislih, da ste v trenutku tam in preprečite nekaj, ne da se zgodi, se vas kliče in ste 5 ali 10 min pozneje tam, ko je zadeva lahko že veliko hujša.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
No evo. Vidiš jagababa kako zelo se lahko dejanska praksa razlikuje od tvoje teorije.

a ni žalostno, da to folk ne dojame brez takega zapisa. pa maš vsak dan primer..alko pa volan, hitrost pa volan.

koga je policija rešila alkota za volanom..padalca, ki so ga slučajno ujel. 90% kronikov nadaljuje prakso in policija je nemočna. vzamejo izpit in če se mu hebe za vse, se bo vozil dalje. vzamejo avto in če se mu hebe kupi drugega.

mulci iz teme se požvižgajo na sve, starši tudi in vzgojne zaležejo slabo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
a ni žalostno, da to folk ne dojame brez takega zapisa. pa maš vsak dan primer..alko pa volan, hitrost pa volan.

koga je policija rešila alkota za volanom..padalca, ki so ga slučajno ujel. 90% kronikov nadaljuje prakso in policija je nemočna. vzamejo izpit in če se mu hebe za vse, se bo vozil dalje. vzamejo avto in če se mu hebe kupi drugega.

mulci iz teme se požvižgajo na sve, starši tudi in vzgojne zaležejo slabo

Se povsem strinjam s tvojim postom ja :\

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Kakšna bi bila pa po tvoje rešitev te problematike, da bi bilo seveda zakonito? Ali pa po slovensko, nič se ne da, mi nismo odgovorni...:jok:

Simpl. Treba je samo poskrbet, da se vse take prijave nasilja izgubijo, morebitni dokazi izločijo pa še kak sodnik zapovrh, da se zamudi kak rok oddaje dokumentacije oziroma da v končni fazi ne pride do nobene dejanske obsodbe in v kolikor ni obsodbe so vse to zgolj navadne obtožbe nestrpnežev, problema torej na koncu sploh ni in potemtakem dejansko sploh ni kaj reševati :cheer: Za podrobnejše inštrukcije kako to speljat v praksi pa predlagam Zorana Jankovića :cheer:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Kaj tocno se uredi?

V mislih sem imela izgon pred dvema letoma, sem pa obenem tudi spraševala, če je izgon v primeru mladoletnika sploh mogoč.
Kaj torej storiti? Nasilja ne prijavljati policiji in otroke učiti samoobrambe? Se proti nasilju boriti z nasiljem? Ali bognedaj biti tiho in jamrati, kako se nič ne da pomagati.
Resno sprašujem.