Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
SHARK1: Ko sem še kot otrok, brez teleskopa, gledal jadrnico, kako izginja na enak način, sem pa gledal kaj? Hologram?
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
SHARK1: Ko sem še kot otrok, brez teleskopa, gledal jadrnico, kako izginja na enak način, sem pa gledal kaj? Hologram?
Jadrnica v resnici ni izginila,ampak se je z oddaljevanjem tako pomanjšala,da si jo videl kot izginjajočo se piko. Če bi jo pogledal z daljnogledom ali teleskopom,bi se lahko prepričal,da nikoli ne izgine...
Na sliki en primer ravne površine Zemlje: če bi bila Zemlja krogla z obsegom 40.000 km,kot trdi uradna znanost,bi po izračunu sferne geometrije bili nebotičniki na sliki (oddaljenost 96 kilometrov,slikano v Michiganu proti nebotičnikom v Chicagu) več kot 700 metrov pod ravnino našega vidnega horizonta!! V resnici jih vidimo popolnoma celotne...
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ne vem..počasi ti bom že verjel, da res v to verjameš? Dejmo res brez trolanja..torej dejansko verjameš, da je zemlja ravna?
kako nasa? potem je magellan prvi nategun ki dejansko ni obrkožil zemlje al kako to? pa piloti ki letajo morajo vsi vedeti za to zaroto... samo jaz tega ne vem... a ni to malo čudno?Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ne vem..počasi ti bom že verjel, da res v to verjameš? Dejmo res brez trolanja..torej dejansko verjameš, da je zemlja ravna?
Brez trolanja: niti ne gre toliko za to,da jaz to verjamem,kot pa za to,da je to pač dejstvo,npr.nikjer na Zemlji ni nobenih ukrivljenih vodnih površin (morja,oceani,jezera...)! Preden pa to dojameš,moraš najprej sprejeti dejstvo,da je bila NASA ustanovljena predvsem zato,da nam prikrijejo resnico o obliki Zemlje,ki so jo dokončno dojeli po 2.svetovni vojni (glej video o Antarktiki,nekaj postov višje):
https://www.youtube.com/watch?v=mdBoWOPUWVQ
Citat:
Uporabnik burst pravi:
A se nehate prosim ukvarjat s trolom, pa pojdmo nazaj na temo!
Jao, a se se noben ni peljal z letalom?
plima ne obstaja... to samo lažejo da prikrijejo pravo obliko zemljeCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Nak, tu je bila pa v igri visoka plima
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
.to je napisal nekaj postov nazaj že Capl,ki ga imate verjetno prav tako za norega...)
em... ja... saj veš ker lahkoCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
Luna na nebu je narisana, okrogla je zato, da pol mislimo da je tudi zemlja okrogla.
Pri vseh teh "zarotah" mi je vedno fascinantno, zakaj bi nekdo milijarde in milajrde v to investiral, da bi mislili da je okroglo, če pa je v resnici ravno. Kako to spremeni življenje malega človeka?...mislim...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
A se nehate prosim ukvarjat s trolom, pa pojdmo nazaj na temo!
Jao, a se se noben ni peljal z letalom?
Letalo? Kaj ti dejansko misliš, da te zadeve obstajajo? V resnici greš v tako kapsulo, ki te nato po podzemnih ceveh prepelje na željeno destinacijo, okna pa sploh niso okna ampak LCD zasloni, ki ti zgolj simulirajo polet
Da preverimo, če obstaja življenje tudi izven našega planeta.Citat:
Uporabnik skala pravi:
torej zakaj rabimo sploh vodo na marsu?