Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
To je učinek fatamorgane. Zaradi odboja svetlobe od ravne površine počasi izgineva slika trupa od spodaj navzgor. Poglej po vročem asfaltu poleti ...
Ja, zemlja je ravna. Zato ni pametno preveč se oddaljevati od doma, ali še bolje - cerkve, saj lahko padeš preko.
Ne , ne moreš preko padit, ker ,,Antarktika,, je v resnici visok obroč iz ledu, ki obdaja rob Zemlje, da oceani ne stečejo ven...tud če bi splezal na tisti ledeni obroč, ne moreš pol naprej, ker se začne kupola, ........ampak do tja sploh ne moreš, ker te bo prej ustavila vojska, ki straži dostop
Sn vidu vse dokaze na jutubu, ne morjo več butlna iz mene delat
Jap,Antarktika obkroža vse svetovne oceane,velik del tega obroča pa je sestavljen iz visokega snežno-ledenega zidu!
Seveda se vsak vpraša,zakaj nam lažejo?
Razloga sta po mojem mnenju dva:
1.Treba je vedeti,da bi se z uradnim priznanjem porušila celotna naravoslovna znanost zadnjih 500 let,kar bi za seboj potegnilo nepredvidljive posledice,zato je bistveno lažje lagati naprej!
2. Antarktika je kontinent,ki Zemljo,vse njene kontinente in oceane obkroža 360 stopinj okrog. Na Antarktiki je prepovedano raziskovanje in turizem,razen na nekaj obalnih kilometrih (google: "The Antarctic Treaty".Skoraj istočasno s podpisom pogodbe o Antarktiki je bila ustanovljena tudi NASA...).
Lahko se odpravite na Antarktiko slikat pingvine in lepo naravo,vendar vam v notranjost ne bodo pustili! Zato nam po mojem mnenju skrivajo dodatna ozemlja globoko v Antarktiki,z vsemi naravnimi bogastvi vred,za katere vedo samo največje svetovne države (ZDA,Rusija,Kitajska...)
https://www.youtube.com/watch?v=zzEBQMegMj8