Mogoče. Sem imel pa čast videt kako zgleda rasist v katoliških vrstah. Ko Indijcu, kristjanu, župnik na ogledu cerkve (šiht), ni hotel dat roke, meni antikristu jo je pa dal.... Na drugem koncu Slovenije je pa župnik prepoznal krstno zapestnico na istem človeku, mu dal roko in začel debato od kristjanov v Indiji. Ne gre vseh ljudi metat v isti koš.Kristjani?
Ja, seveda, ker si doma v brezdelju rišejo pravljice, da se v Evropi dobi denar kar tako. In gredo. Pa to niti približno niso več begunci. Angelca bi jih dala v folksvagen za trak, ti ljudje pa niso za to.jaz pa nisem tak fejst prepričan, ker zakaj recimo 99 % mehičanov gre v ameriko res trgat gate pa vejo da je delo edina vrednota, po drugi strani pa 99 % muslimanov pride v evropo črpat sredstva?
Žal je v večini metropol domačin že v manjšini oz. se raje skriva...žal.precej ironično je, da so ranjenemu policaju pomagali sirijec in 2 turka... človek bi pričakoval, da se je zadeva dogajala na jugu Turčije in ne na Dunaju.
Vsi definitvno ne. Je pa lep dokaz, kako so preplavili mesta in koliko jih je povsod.Kako pomagala, saj oni so vsi kao full bad people no.
Sigurno so bili tudi kakšni domačini junaki in so komu pomagali, ampak za medije to ni novica.Ja, sem včeraj videl "junaka", ki je rešil policaja.
Mal je to tud reklama za "refjuđis velkom", da ne bi bilo slučajn otreba komu priznat da je (smo) preveč lahkomisleno uvažal.
Seveda. Samo ko dela zmanjka je podobna zgodba, z razlliko, da se je nekaj let gor v Evropo valila horda mladcev, ki niso niti nameravali delat, mi jih pa ujčkamo, podobno kot ujčkamo naše lastne avtohtone cigote. Hočem samo povedat, da nima to direktne povezave z muslimani.
zanimiv, nisem komentiral človeške dobrote, ki je v tem primeru samoumevna, ampak si se hitro v to vtaknil. Te boli? komentiral sem samo priseljenost, da avstrijcev je v okolici vilo verjetno za vzorec al pa so se skrivali...Kako pomagala, saj oni so vsi kao full bad people no.
Bi ti zelo rad odgovoril, pa rabim prevod. Kaj če sem ziher?