a se kar gonis svoje. lej v vasih bogu za hrbtom krajih nimas problemov, ker niti vodovoda nimate speljanega. pridi k meni, imamo nekaj lokalnih albanckov in bosancke 2. generacije. pridruzi se jim, socializiraj, saj so prijazni. potem pa en dan, ko bos dober prijatelj jebaj mater muslimansko. bos videl kako hitro postanejo extremisti. povprecen bosanc, kaj sele albanc se vedno poznajo krvno mascevanje, ki je pri nas izumrlo ene cetrt tisocletja nazaj. bedak, ne morem ti drugace reci. ce te te stvari bogatijo, se odpelji na bliznji vzhod in tam postavi bajto, ker so tako kul in prijazni.Predvsem je bil muslimanski ekstremist.
Tolerantnost in sociala zahoda je tisto, kar na račun domačinov pripelje horde drugače mislečih. Ko so enkrat tukaj, ugotovijo, da smo tako čudovito tolerantni, da se nam ne rabijo prilagajat, saj se mi prilagodimo njim. A ker jih moti čisto vse, kar ni njihovo, jih seveda moti domačin, ki ga je potrebno utišat na njim edini znani način...razplojevanje in vojna. Žal jim mnogi zahodnjaki pri tem še pošteno pomagajo. Uničujejo pa čisto vsa mesta, kjer se naselijo.a se kar gonis svoje. lej v vasih bogu za hrbtom krajih nimas problemov, ker niti vodovoda nimate speljanega. pridi k meni, imamo nekaj lokalnih albanckov in bosancke 2. generacije. pridruzi se jim, socializiraj, saj so prijazni. potem pa en dan, ko bos dober prijatelj jebaj mater muslimansko. bos videl kako hitro postanejo extremisti. povprecen bosanc, kaj sele albanc se vedno poznajo krvno mascevanje, ki je pri nas izumrlo ene cetrt tisocletja nazaj. bedak, ne morem ti drugace reci. ce te te stvari bogatijo, se odpelji na bliznji vzhod in tam postavi bajto, ker so tako kul in prijazni.
Ja ker so muslimanski ekstremisti.a se kar gonis svoje. lej v vasih bogu za hrbtom krajih nimas problemov, ker niti vodovoda nimate speljanega. pridi k meni, imamo nekaj lokalnih albanckov in bosancke 2. generacije. pridruzi se jim, socializiraj, saj so prijazni. potem pa en dan, ko bos dober prijatelj jebaj mater muslimansko. bos videl kako hitro postanejo extremisti. povprecen bosanc, kaj sele albanc se vedno poznajo krvno mascevanje, ki je pri nas izumrlo ene cetrt tisocletja nazaj. bedak, ne morem ti drugace reci. ce te te stvari bogatijo, se odpelji na bliznji vzhod in tam postavi bajto, ker so tako kul in prijazni.
Kdo je bil 20-letni Fejzulai Kujtim?
Šlo je za simpatizerja skrajne islamistične skupine Islamska država, ki je bil 25. aprila leta 2019 obsojen na 22 mesecev zapora, ker je poskusil odpotovati v Sirijo, da bi se tam pridružil IS. 5. decembra lani so ga predčasno pogojno izpustili na prostost, saj so zanj kot za mladega odraslega veljali določeni privilegiji.
-------------------
Zahod in naše norme, privilegiji, brezvezne kazni in zapori. Tak človek bi moral biti takoj izgnan za premikajočo se tarčo v prvi liniji Sirije, ne pa, da so ga na toplem futrali na račun Avstrijcev, da je še malo premislil in se odločil, da bo raje kar tu klal, namesto dol.
Greš v Francijo pogledat pridne črnce, ko se jih namnoži dovolj, da dela za njih ni? Problem je v številkah. Če jih pride toliko, da imajo delo, lahko dobro živijo, je načeloma vse ok. Kot sem napisal, dokler dobijo tisto, po kar so prišli, še gre. Sedaj prihaja čez horda za hordo, dela/denarja pa ni že dolgo. Tudi črnci uničujejo, ampak s splošnim kriminalom, muslimani držijo bolj skupaj in je kriminala manj, je pa toliko več verskih norcev. Oboje ne spada v Evropo, ker se z višanjem številk samo še potencira.Zakaj pa poznam črnce iz Afrike ki pridno delajo pri nas in v Avstriji? Fora je samo v veri
To o čemur pišeš nima direktne povezave z muslimani. Taka priseljenska geta ratajo iz mehičanov v Ameriki, Srbov, Bosancev na Švedskem, geta poceni delovne sile brez dela so to. Tukaj je pa, potem prostor za fanatizem vseh vrst.Na splošno mi gre na živce neka politična korektnost in trudenje za boljši jutri (seveda le v besedah) mnogih ljudi tukaj na zahodu. Vpijejo, da so tujci reveži, da želijo samo preživet, da so prijazni, da bodo obogatili državo, vsi bomo happy happy skupaj. Realnost je, da se njim absolutno fučka zate, zame in druge in jim je edini cilj denar/preživetje v prvi vrsti. A oni si predstavljajo to tako, da bo na lahek način dobil delo, denar in dobro živel, realnost pa je, da nič od tega ni res. Imamo dovolj svojih problemov, ne cedi se med in mleko niti približno.
In tako pridejo dobesedno v geto, kjer ni poti ven, ni denarja. Je pa ogromno enako mislečih, neizobraženih, prežetih z prazno vero, kriminala in čudovita tarča za terorizem. Rešitev NI!!! v njihovi integraciji, vpeljevanjem v družbo, vabljenju družin, dajanju več denarja, ker na dolgi rok to ni vzdržno in ne deluje, pač pa v preprečevanju prihoda sem in predvsem pomoči ureditve razmer, kjer so in jasno slikanje kaj jih čaka, če že (legalno!) pridejo v Evropo. Striktno, nekompromisno.
Tako pa prihajajo horde čez in uničujujo vse, česar se dotaknejo. Sreča za nas, da smo v taki državi, ki jih ne zanima, a kuga se širi povsod in ustavlja jo nihče.
Za postopek mi je čisto vseeno. Če bi bilo po moje, do Sirije sploh prišel ne bi. Ampak smo politično korektni in pravični in oh in sploh. Sploh mrtvi od tega stvora imajo sedaj veliko pravic. Če ti državljan jasno pove oz. mu dokažeš, da simpatizira z militantno ideologijo in se je pripravljen borit in umret zanjo, je jasno, da ga noben zapor ali kazen ne bo ustavila. Rešitev je odstranitev osebka za večno. Zdaj ali v tej državi ali njegovi željeni destinaciji ali na poti do tja pa res ni važno. Manj stroškov je vsekakor v lastni državi. S svojimi človeškimi pravicami smo tako zabluzili, da nas zakon ulice povozi kadarkoli želi.Tak človek bi moral biti takoj izgnan za premikajočo se tarčo v prvi liniji Sirije
Karkoli si jaz mislim o njem, niti ni važno, ampak kako si predstavljaš izgnat lastnega državljana, rojenega tukaj? Bi mu pa glede na dvojno državljanstvo, ki ga Avstrija ne dovoljuje, SM pa, lahko kot stranski ukrep kazni vzeli A državljanstvo in ga lepo poslali v SM.
Kristjani?Zakaj pa poznam črnce iz Afrike ki pridno delajo pri nas in v Avstriji? Fora je samo v veri
Seveda. Samo ko dela zmanjka je podobna zgodba, z razlliko, da se je nekaj let gor v Evropo valila horda mladcev, ki niso niti nameravali delat, mi jih pa ujčkamo, podobno kot ujčkamo naše lastne avtohtone cigote. Hočem samo povedat, da nima to direktne povezave z muslimani.oprosti ampak mehičani grejo v ameriko delat, ne kožico vozit.